icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

andys11
13. máj 2010

Andrejka... my sme s tou nasou vyskou a chodidlami ako cez kopirak 😀

Renatka... no asi si to vypisem na dvere, lebo teraz som mala "jemne vyhrnute" saty a diky pekne, ked tu takto este raz niekto vtrhne 😀 😲

6lenka64
13. máj 2010

Svet co ti vsetko robili? si bola na morfologickom?

andreaerdna
13. máj 2010

Ali, uz sa tesim, ked zbacham polku cokolady bez najmensej vycitky 😀
andys a sa mi zda, ze aj menami, ci?
svet, to by aj mna zaujimalo, co ten morfologicky? dobre tam vidno vsetko?

svet1
13. máj 2010

Morfologickym to nikto predomnou nenazval... moja dr. ma poslala ako na 3D
Ale kontroloval všetko - aj zvonku ako tvár, očká, jazyk, rozmery hlavičky, dĺžky stehnovej kosti a predlaktia, počet prstíkov...
Aj zvnútra - mozok, chrbtičku, všetky orgániky, pľúcka, žalúdok, slezinu, pečeň, bránicu a neviem čo všetko. Jednoducho všetko. Na tvár sme sa pozerali 3D (ako foto), ostatné bolo lepšie vidieť na 2D - úžas! 🙂

lienockaa
13. máj 2010

ahojte..🙂

gratulujem vsetkym uspesnym absolventkam poradni.. 😉 aj tym co uz vedia pohlavie.. 🙂

my mame uz dva dni kopanceky, presne ako pri malom 16+0 vsetko zacalo..🙂lebo ja som uz podla sona o tyzden viac tehotna, len konik mi ukazuje 16tt stale, ale som 17..🙂 nemenila som si to ale, lebo doktor nekazal, tak som nechala TP 31.10..ale myslim, ze to bude skor..😉

dnes som bola na vysetreni pri cievnej, lebo tiez patrim k tym, co budu opancuchovani..😝 tak ale ked to nechcem mat horsie, musim, ja inak tiez doteraz sukna v pohode, ale pri tomto druhom tehotenstve sa mi zvyraznili zily dost, tak som radsej ukazala doktorovi a poslal ma na cievne..ze vraj to nemam nic strasne a pravdepodobne po tehotenstve zmiznu, ale pancuchy treba nosit.. 😉 prinajhorsom si to potom dam opravit tym laserom..😅

a prsia..no, co vam poviem..pred prvym tehu 75C..pocas kojenia 75E na zaciatku, ku koncu kojenia 75D a takto to mam teraz..som zvedava, co bude za cislo, ked sa naleju po tomto druhom porode, ze ci 75F, alebo co.. 😕 😝 no ale kedze som po prvom porode velmi rychlo a vyrazne schudla, vyzerala som ako kostra s prsiami.😀 ale inak som s nimi spokojna, nemam pocit, zeby im kojenie ublizilo vzhladovo.. 😉 len cislo by sa mi uz zvacsovat nemuselo..

renatka9
13. máj 2010

fuuuuj, ja by som teraz do seba asi čokoládu nedostala... inokedy som zvládla celú tabuľku na posedenie, ale od kedy som tehu, tak mi je z toho zle... maximálne nejakú napolitánku alebo čoko pim´s zvládnem... inak nič... bleee 😝

andreaerdna
13. máj 2010

tesiiiiim sa na pondeloooook! Vlastne, dozit dnesok, vydrzat zajtrajsok a vikend zas ubehne ako voda 😎

svet1
13. máj 2010

Všetko bolo krásne vidno, doktor nakúkal z každej strany, tak zadžabané brucho som ešte nemala, ale až som mala pocit, že chce tú sondu pretlačiť cezo mňa až na lehátko (o to horšie, že dnes som svoje hovienko ešte nepresvedčila, aby šlo na prechádzku...), tak mi len oči vyliezali.
A aj sme počuli srdiečko - krásny rýchlik 🙂 Kontroloval aj prietoky srdiečka aj pupočnej šnúry.

alenkam.
13. máj 2010

uz nech je pondelok.. ada myslim, ze aj vikend nam pojde dost pomaly... 😉

6lenka64
13. máj 2010

Morfologicke vysetrenie je vlastne presne to co si opisala svet....vzhlad babetka a vsetky rozmery okolo toho 🙂

andreaerdna
13. máj 2010

zalezi od pocasia, ked nebude prsat, zabavka sa najde. Ale ak bude skaredo, tak budem hladiet do telky a do okna.

svet1
13. máj 2010

Tak to bolo ono.... 😀

6lenka64
13. máj 2010

jaaaaj uz nech som tam 🙂

svet1
13. máj 2010

A ja by som išla znova 😀

svet1
13. máj 2010

...aj každý deň 😀

alenkam.
13. máj 2010

to by sme najradsej asi kazda... 🙂

6lenka64
13. máj 2010

no mne to tak vychadza , ze dnes 3D sono a zajtra poradna rano.....takze ako keby som mala Vianoce, 2 x po sebe.....🙂

angika
13. máj 2010

svet gratulujem a teším sa s Tebou....

slavkazv, si zo Zvolena?

pusinqa
13. máj 2010

svet blahoželám k peknému zážitku

veru ja som pri malej už potom mala problém vôbec obuť nejaké čižmy, nohy trošku opuchnú a už je problém na svete, teraz sa mi nič také zatiaľ nezdá, uvidíme

pusinqa
13. máj 2010

lienockaa vitaj v pančuchovom klube, ja som dnes nedala lebo som bola na nákupoch nech môžem skúšať, ale už ma dobre bolia nohy, asi ich navlečiem potvory jedny

andys11
13. máj 2010

andrejka... no veru aj pri menach mame tusim velmi podobne napady 😉 ...

Sefka sa ma teraz pred chvilou pytala, ze ake vybavenie budem potrebovat este do kanclu do oktobra a ja na nu pozeram, ze do akeho oktobra, ved vtedy uz rodim, predtym 6 tyzdnov materska a vycerpanie dovolenky! Kukala na mna ako puk, ze ona si myslela, ze predsa pojdem rodit v oktobri, tak tu budem do oktobra... niekedy fakt nechapem, ako moze mat takyto clovek dieta, aj ked uz to pre nu bolo davno, ale aj tak! 😲 😲 No nepotesila ma svojim super napadom, ze mi celu dovolenku preplati, ale nech ostanem v robote. Ja si uz robim velke plany na dovolenkovy cas, to by som este nemusela mat mega brucho a mohla by som byt u nasich na vychode na dlhsiu dobu... a teraz toto... no ved to este dufam nejako vyriesim 😉

lienockaa
13. máj 2010

pus-dakujem..

muz pisal, ze mi kupil sexi pancuchy s krajkou..😀 😀 😀 ze mu nukali aj obycajne, ale ze sa zhodli s pani v zdrav.potrebach, ze sexi treba..😀 no esteze ho mam..🙂 😉

andys-pobyt na vychode u nasich by som nemenila ani za dva razy preplatenu dovolenku..ja tam chodim oddychovat, aj s malym mi pomozu, kedze tu nemam nikoho, tak mne ked sa zrusi cesta na vychod pre nieco, ja som z toho chora..chodime len parkrat do roka, ale vzdy na dlhsie..pre mna to je nieco ako wellness.. 😅

andys11
13. máj 2010

lienockaa... ved presne tak aj pre mna. Na vychode u nasich som ako na dovolenke. Tiez chodievame obvykle na dlhsie a len parkrat za rok a teraz som sa vylozene tesila, ze si to riadne uzijem. No nic, ja si to nenecham zobrat, nejak ju este presvedcim, ze to tu bezo mna isto preziju... 😉

andys11
13. máj 2010

baby, uz sa odoberam na postu, potom este do mesta s drahym a potom konecne domov na gauc do vodorovnej polohy 😀
pate

svet1
13. máj 2010

Aj ja sa na vodorovnú polohu celkom teším 😉

svet1
13. máj 2010

len nám príde ujo pozrieť na kotol, lebo hapruje...
tak sa majte krásne dámy a užívajte si vaše bublinky 😀

pusinqa
13. máj 2010

lienockaa ty si aká frajerka že s krajkou, to aj také majú? ja mám také telové na predpis a hotovka, ani tie podkolienky čo som mala doteraz neboli nejaké príliš sexy 😒

baby aj ja by som rada oddýchnuť, ale malá ma dnes morduje a ja som na mraky, posledné dni som ozaj unavená

amadora
13. máj 2010

no ja som mala práve neohlásenú návštevu, my s malým sme práve vstali po obednom spánku, bordel ako v tanku, akože paráda, toto milujem 🙄 cítim sa jak blbec 😝

kočky vy ma tak dráždite s tými ultrazvukovými krásnymi zážitkami že ja pôjdem hádam už zajtra 😀

slavkazv
13. máj 2010

chcem sa spýtať, máte niektorá takú skúsenosť v tehotenstve (ja som v 18tt), že sa vám tvorí nadmerné množstvo slín?

lienockaa
13. máj 2010

pus-uvidime, s cim pride domov..😀 ale snad dobre prinesie.. 😉 boli na predpis a hovoril, ze sa nedoplacalo nic.. 😕 podkolienky mam aj ja obycajne, tie nie su nijako pozoruhodne, fakt uplne hladke..a toto uvidime, co bude zac.. 😉 mali by to byt vysoke pancuchy, nie podkolienky..asi budu nieco ako samodrzky pancuchy..

slavka-mne nie nejako..aspon som si nevsimla.. 😉