Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
dobre ranko krasky..
lenok, drzime palceky... ale ides asi asi neskor poobede, tak snad nas prides obstastnit este 😉
gratulujem k novym fesandam co sa ukazali, ros.. skoda ze mate tajnostkara 😉
ste tu rozoberali to cikanie, tak ja to mam tiez nejake divne, ako pisala marion, vypijem 2dcl a 5 krat z toho idem cikat.. pritom to tlaci akoby som mala neviem ako plny mechur ale nic moc sa nedeje.. take poslabsie... podozrievam mimi ze mi na mechure tancuje.. potom mam pocit ze mi treba a nic 😀
tonicka... aj moje brusko sa meni skokmi, dlho nic nic.. aj mam pocit ze sa zmensilo a potom bum.. vybehne o kusisko a zase dlho nic 🙂
dobrééé ránko 😉
Ahojte žienky, dobré ránko všetkým 😵
ahoj lenkaxy..ty si u nas nova ci som ta len nejak prehliadla? ..kazdopadne vitaj 😉 ..co mas nove. prip. stare?
Ahoj bamb, som tu nová. Prišla som z témy ♥ Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babatá v brušku ♥ Túto tému sme zakladali s kočkami v dec.2009. Teraz sa našťastie tešulákujem zo zdravého bambulka. Dúfam, že to tak bude aj nadalej 🙂
Dobre ranko sa praje 😉
vcera sme cely den preflakali tak som uz nestihol 😀
u dokiho nic nove odkrvili mangelku utz o 2 tyzdne....
a ja som uz taky nedockavýýýý 😀 😀 😀 😀
dobre ranko prajem... 🙂
lenka vitaj, ja ta poznam z temy anjeliky, obcas som tam nakukla... 🙂
Kocky, a ake je teraz skore 4:4? 🙂
Babule, čitala som, že ste niektoré boli na 3D. My ideme 30.5. Chcela by som, aby doky pozrel kompletku, nejde mi len o pekne obrazky, ale hlavne aby bolo miminečko zdravé. Aké máte skúsenosti?
marion - sa mi zda, že sme sa už "stretli" Aj Ty máš anjelika, nepamatam, prepač.
lenka jasne... tu uz musis mysliet pozitivne a tesit sa, my ti ine nedovolime... este nevies ci mas v brusku fesaka ci fesandu?
ahoj juko, tak ste nekukali na miminko, ci ano len sa hanbilo?
marion, ak dobre ratam tak sa mi tiez zda ze 4:4
dobre ranko vsetkym 😉
lenkaxy... vitam ta medzi nami 🙂
Docitala som si vcerajsi vecer a strasne gratulujem vsetkym babam, ktore vedia, co to bude aj tebe ros - ze si videla babo 😉
a drzim palce vsetkym poradniarkam na dnes😉
ano lenka, minuly rok v auguste v 12.t.t 🙂 ale presne po 5 mesiacoch od MA sa to opat podarilo a tesime sa z kazdeho dna 🙂 neboj, musime verit ze to dotiahneme do uspesneho konca 🙂 🙂
Mali by sme mat chlopa 😀 Sme sa vytešovali, ked nám ho doky ukázal. MM bol vtedy so mnou a videl mimi prvý krát naživo. Tá reakcia bola super, ked MM s užasom vraví "ja to tam vidím " Bolo to v 17 t.t., odvtedy nám to potvrdil ešte jeden doktor. No a uvidíme na 3D, či. Len na 100% to podla mna vieme až po porode.
Skóre 4:4 je chlapcek vz. dievčatko?
ano, tzn. ze skore bude 5:4 CH:D 🙂 alebo sa mylim?
marion - ja som včera nakukla na dievčatá moje do Anjelikov a až mi slzičky vyskočila. Tri babulky zase MA opakovane. Bože, čo sa to deje? Nám sa podarilo hned po prvom mensese, ani sme nevedeli, že tak rýchlo. 🙂 😀 🙂
Je to užasný pocit, a hlavne teraz, ked začíname cítiť pohyby. Joooj také malé prdoško v brušku a ako si to kopka......... Lasočka naša ♥♥♥
Pozerali ste už niake kočíky?
Dobre ranko zienky a chlap 🙂 vitam aj lenkuxy... a grtaulujem dalsim ktore uz vedia pohlavie...
lenka.. ano, o kocikoch tu uz toho bolo popiiisaneee.... ale ak mas daco, tak daj vediet alebo sa pytaj, nema vyznam aby si to hladala v historii 😉
marion, myslim ze dobre pises to nove skore 😉
Inak všetkým vám ďakujem za milé privítanie, vyzeráte tu byť super partička 😉 Teším sa, že som členom 🙂
Čo sa týka kočíkov, absolútne nemám potuchy ako vyberať. Čo je dôležité, či tvarovanie, či tvrdosť? Máte niake typy/ linky, pleas?
ahoj lenka.. vitaj v klube.. kociky riesia len niektore.. ja stale stagnujem.. 🙂 pockam, kym sa zuzi vyber... 😀
lenka, nuz kazdy ma ine kriteria.. ale myslim ze nam vsetkym ide o to aby kociarik bol bezpecny, stabilny, s dost velkou vanickou aby sa ti zmestilo babatko vo fusaku.. no a to je asi najdolezitejsie.. dalsia vec je tvoj financny strop.. este dajte niekto co je dolezite... ja uz to mam take poslabsie s rozmyslanim dneska 😉
No ja to tiež ešte odkladám, ešte je čas. Len som chcela vedieť predbežný screening. Cez net to asi vychádza lacnejšie, ale v obchode to kuknem, otestujem, ochytám....
presne tak... takuto strategiu tu mame viacere.. nieco vybrat, omakat v obchode a kupit cez net... ja osobne sa nebranim ani kupe pouziteho kociarika drahsej znacky.. pokial bude este v zaruke..ale to uz je na kazdej z nas 😉
Čo sa týka ceny, tak nechceme na tom niako šetriť, ved sa jedná o naše miminečko. Praktickosť je určite dôležitá, asi treba prihliadať aj na podmienky, kde bude bábo bývať. Či dom, či byt, kde sú schody, výťah atď.
Trochu rozdielne sú názora na troj a štvor4-kolku. Čo je podla vás dôležité? S troj-kolkou sa lepšie manévruje?
ahojte čerešničky :-P
ja vás zdravím z práce... dnes je piatoook 🙂 hurááá
mňa dnes maličký tak strašne kopká do mechúra, až sa niekedy musím zvinúť do klbka, čo sa niekedy tak nepríjemne trafí... ale nech len kopká herec môj 🙂
lenkaxy... vítam ťa v klube. čo sa týka kočíkov, my sme si už objednali... očíhali sme ho v predajni, ale objednali cez net, lebo tak nás vyšiel o 150€ menej... môžeš kuk do albumíku 😉
lenok... držím dnes palce, aby si videla drobca
my sme mali kritériá také - kolesá veľké nafukovacie (aby zvládli sneh), chceli sme štvorkolku, lebo s trojkolkou sa obávam schodov, keďže pri nadvihnutí zadnej časti sa stráca stabilita, predné kolieska sme chceli otočné, ale aj s možnosťou zaistenia, no a chceli sme celý komplet (hlbokú vaničku, športovú a vajíčko) a hlavne stabilná konštrukcia s možnosťou nastavenia odpruženia... tak sme teda vybrali... váhou som sa ja moc neriadila, lebo bývame v domčeku, takže nemusím nikde kočík vynášať a autobusom tiež vôbec nechodím, takže na to som moc nemusela prihliadať... ahá a ešte sme prihliadali na to, ako sa kočík dá zložiť a aký je potom veľký, keď je zložený, aby nám ľahko vošiel do kufra 🙂
renatka - presne tetno kočík v tvojom albume som pozerala. Vyzerá perfektne. Napíš mi prosím Ťa link a cenu (príp do IP)
Už máš také silné pohyby? Ja mám zatial len také slabučké, ale je to veľmo príjemné 🙂 Ostatné žienky, ako s pohybmi mimča? Od kedy cítite, ako intenzívne?
Super parametre, také niečo by mi vyhovovalo, aj charakteritika....domček prerábame, busom nechodím, všade autom - takže zložiť do kufra. Zatial v byte budem davat kočík do pivnice. Ale možno sa stiheneme do porodu presťahovať, hmmmmm možno 🙂
Pri trojkole sa stráca stablita na schodoch? To ma nenapadlo 😉
ja osobne si myslim ze nie je trojkolka ako trojkolka... 😉 ...ked nadvihnes zadne kolieska.. to akoze zostane stat na tom jednom prednom? ...ved ale to nemusis tak robit, ci? ..normalne sa otocim a cuvnem 😅 ..teda z mojho laickeho pohladu... ale ja mam zamierene hlavne na jane slalom, a baby co ju pouzivaju, pisali ze je max. stabilna... aj ked mimi v kociku vyvadza...
lenkaxy... máš to v IP... no pohyby už pociťujem dlhšie, ja tuším už od 16.tt, asi za to, že som vyžla 🙂 a sú stále intenzívnejšie 🙂
no neviem ako to je s tou trojkolkou, ale my sme boli v predajni, kde mali kočíky vystavené na takých vyvíšených schodoch, tak sme si kočík zobrali a skúšali s ním behať a bolo to v pohode, no ale keď sme ho išli dať na späť na ten schod, tak ako sme dvihli zadne kolieska od zeme, tak sa kočík nahýňal do všetkých smerov... je to logické, veď vtedy stojí na jednom koliesku... ale to je vec názoru, niekto zase trojkolky uprednostňuje a nevie si ich vynachváliť... ja sa skrátka toho bojím 😒

ahojte,
fiha tažke mám nové princezné? tak sa to vyrovnáva, že?
lenok myslím na teba...
tonicka závidím, ja som +3, a to sa ani nejako nenapchávam (no dobre,možno trošku 😀 )