icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

marion
14. máj 2010

lenka, ja som pri prvom mala trojkolku chicco S3, a bola som velmi spokojna, narodil sa v januari takze este bola dlha zima. Tie velke nafukovacie kolesa su vyhoda. Co sa tyka manevrovania, je to zvyk. Casom sa clovek nauci. Vzdy ked som vyliezala na chodnik tak som si silnejsie chytila rucku a viac zatlacila aby sa to predne koliesko neskrutilo, ale je to fakt len zvyk a naucenie taktiky... 🙂

vlastne v tom roku 2006, 2007 ked sa maly narodil este nebolo vela kocikov ako teraz. a ja som velmi chcela 3 kombinaciu..vtedy bola len quinny, chicco...takze na vyber nebolo...ale potom do roka prislo na trh tolko znaciek, ze teraz je z coho vyberat, tak vyberajte... 😀 😀 😀

renatka9
14. máj 2010

baby... myslíte, že už môžem cítiť drobcove čkanie??? 😕 ja totiž každý večer o tom istom čase cítim pravidelné impulzy v buchu a celé sa mi natriasa... myslela som si, že sú to len kopance, ale opakuje sa to vždy v tom istom čase a trvá to nejakých 5-10min 😨

marion
14. máj 2010

bamp, ked zdvihnes zadne a ostanes na prednom kolese tak len musis pevnejsie chytit tu rukovet aby sa neskrutil a zatlacis, to koliesko predne ide lahko...je to ako soferovanie auta 🙂 🙂

marion
14. máj 2010

no renatka, tak ty mas riadneho zivla v brusku...tes sa ked vylezie... 🙂 🙂 🙂 to ckanie som ja pri prvom vobec nepostrehla a teraz zatial nie, tak neviem poradit..ale citala som clanky ze ckanie sa da citit...a musi to byt zazitok... 😀 😀

alenkam.
14. máj 2010

jeeej, baby.. blizime sa k 400.. 😀
ja ako som citila uplne intenzivne kopance, tak posledny tyzden sa drobec ako keby uz len prevaluje a je to citit, ale tak jemnejsie.. hadam je to ok.. 😒

rosannar
14. máj 2010

baby, pridala som foto nášho malého drobca 😀

lenkaxy
14. máj 2010

K tým kočíkom by ma ešte zaujímalo porovnanie nafukovacích koliesok a plných koliesok? Ked som bývala ešte u našich, tak tam jedna kočka mala nafukovacie a niakdy dobrák jej ich prepichol. No a potom, kde zhánať nové? Ako je to s vyfučaním?

A pri trojkolkách, asi záleží na tom, ži je predné koliesko dvojité? Možno to ulahčí manévry 😀

renatka9
14. máj 2010

marion... veru živel... včera som išla po N-centre a zrazu som presne v pupku zacítila strašný tlak... pozriem na bruško a tam obrovský špic 😀 asi chcel drobec ukázať svetu svoju holú riťku, tak sa tlačil von 😀 😀 😀

lenkaxy
14. máj 2010

Pohyby - cítim asi od 17t.t., vtedy to boli iba také bublinky príjemé. Som si najskôr myslela, že je to peristaltika čriev 😉 No a teraz je to také ťukanie 😀 Ja mám zase pocit, že večer, ked už lezkáme v postielke a som v klude z práce, tak cítim ťukot mimiho srdiečka♥ Len neviem, či to nebude len môj pulz, ale nevyzerá to tak 🙂 🙂 🙂

lenkaxy
14. máj 2010

ros - pekné fotečky. Zisťovala si niečo nové ohladne našej krvnej skupiny?

magdalenocka
14. máj 2010

vitaj lenkaxy...ja mam kocik v albume. Moj drahy vybral znacku gesslein velke kolesa na zimu a male otocne predne vymenitelne na leto, ale kedze kociky su strasne drahe kupili sme na inzerat pouzivany. Sa nam pritrafil dobry inzerat tak sme kupili uz teraz

A ked ste pisali o tych skumavkach ja som uplne zabudla, ja idem dnes k dokimu na utz o 12:30 a zabudla som ranny moc...co teraz? asi s tym uz nic nespravim...boze hlava derava...hlavneze mam zbalenu suknu ktoru asi potrebvat nebudem

renatka9
14. máj 2010

podľa mňa sa nové koliečky dajú dokúpiť bežne v predajniach kočíkov alebo cez net... no riziko nafukovacích je veru defekt, ale zase sa lepšie s nimi chodí po rôznych terénoch a najmä po snehu... kamoška má umelé a je to veľký rozdiel... ešte aj všetky kamienky sa jej do nich zatlačili a zostali tam 😒

renatka9
14. máj 2010

nové koliečka som chcela napísať 😀

rosannar
14. máj 2010

lenka...nezistovala som...lebo čo som zväčša čítala na nete, tak nebezpečné je Rh negatív, takže je to v pohode 😉

renatka9
14. máj 2010

magdalenočka, oni ti dajú asi vycikať sa tam, akurát, že to už nebude prvý ranný moč 😖

rosannar
14. máj 2010

ale zase teraz mi mm vravel, že ak si poriadne nenafúkaš kolieska a hlavne na rovnako tak ti uteká do jednej strany

bamb27
14. máj 2010

ros, lenka.. aku mate krvnu skupinu?
magdalenocka, ja nikdy nedavam prvy ranny moc, teda myslim ze na ten test s co swestricka strci dnu papierik a zisti bielkoviny v moci asi netreba.. to len na nejake specialnejsie vysetrenia 😉 ..ci?

rosannar
14. máj 2010

bamb....A pozitiv 😉

rosannar
14. máj 2010

bamb...nie 0 pozitiv 😀

renatka9
14. máj 2010

no to neviem, čo je na tom pravdy s tým nafukovaním koliečok... pri najhoršom dám ocinovi... ten má autoservis, tak pri najhoršom mi tam zmeria aj tlak v koliečkach ak bude treba 😀

lenkaxy
14. máj 2010

S ros sme sa už dávnejšie rozprávali o našej kr.skupine.
Ja mám 0pozit. Kde telo ženy nevytvára protilátky voči plodu, ak má muž Rh+

magdi - aj ja som raz zabudla ranný, tak som dla normal z dna. Je to naozaj len na tie bielkoviny. Aspon si myslím. Mali ste už niektorá zvýšené? Čo to naznačuje?

renatka9
14. máj 2010

alebo nahodí aj zimné pneumatiky 😀 😀 😀

lenkaxy
14. máj 2010

reni a možno ho prerobí aj na 1,9 TDI. To bude aká "šleha" Dojdem aj ja 😉

bamb27
14. máj 2010

lenka, bielkovina v moci je priznakom gestozy.. este ked je k tomu vysoky tlak a opuchy tak je v ohrozeni mama aj mimi a enmoze sa rodit normalne len cisarskym...nie je to bohvieco, no 😕 ..dufam ze nikto ste nemali zvysene! 😉

lenkaxy
14. máj 2010

Čítala som, že kočíky su zväčša do 3r., je to v pohode? Ked bude prcek vačší a budem chcieť buginovať dá sa použiť ? Al. dokupime lacnejší, skladací?

rosannar
14. máj 2010

lenka...žiadny kočík ti nevydrží do 3 roku dieťaťa...niektoré aj športové nevydržia do 1,5 veku dieťaťa 😀

lenkaxy
14. máj 2010

Idem vyvenčiť labradora, už na mna kuká od 7:00. Zatial pa 🙂

bamb27
14. máj 2010

lenka.. no da sa... zavisi od toho ako si zvyknes... bugynka potom ked je mimi vacsie je ovela lahsia, no nemoze tam tusim lezkat.. to je ten hlavny rozdiel, zavisi uz od teba 😉

alenkam.
14. máj 2010

baby, teta zlozila zalohu za byt.. jupiiiiii.. tak a teraz najst nieco v BA... 😒

renatka9
14. máj 2010

ja myslím, že dávať dieťa do kočíka po 3.roku by aj tak už bolo týranie 😀 veď ja keď si predstavím moje krsniatko... tak ten behal už od dvoch rokov bez bugine, až nie skôr... na prechádzky len pekne za ručičku 🙂