icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

amadora
14. máj 2010

ja som práve dokončila smotanovú tortičku, tak môže tuhnúť v chladničke do zajtra kým nám tatko príde domov 🙂

rosannar
14. máj 2010

amadora....no ja zatial som bola stále na utz u mojej doktorky....no ale možno ak budú robiť aj nejaké špeciálne sono tak tam pôjdem možno aj ja 😀 ....nooo a tie linky na levickú pôrodnicu som si kukala ale velmi som si nevšimla že či si tam aj niečo písala...a ja som zatial tak že rodím tu v LV, uvidíme aj podľa okoľností čo sa tu udejú 😀

marion
14. máj 2010

Ahojte , prave som sa vratila od doktora , robil mi sono ten 2 screening v tom 20 - 22.t.t, vsetko v poriadku hlavicka, nozicky, zaludok atd. Placentu ma este trochu nizsie, ale casom pojde vyssie... 🙂 🙂

Tak som dufala, ze dnes doplnim statistiku pohlavia, ale nie je to 100% iste...pan doktor videl to po com velmi tuzim, ale ruku do ohna by nedal...takze nic nie je iste, ale je mi to jedno, hlavne ze malinke rastie a je zdrave. No a termin sa opat posuva na ten presne podla menzesu na 10.10.2010.

ikon, nie my nemusime nosit moc... 🙂 Ja idem na dalsie vysetrenie 31.5. A ty? 🙂

lenok
14. máj 2010

Marion.... moooja... tak ste na poradku, gratulujeeeem.... dalsi drobec hanblivec? 😉

rosannar
14. máj 2010

marion....no ale hlavná vec že malé je v poriadku...ale neboj, ani ja neviem čo to bude....ale to je o to väčšie vzrúšo, ked máš ísť na dalšiu poradnu 😀 😉

marion
14. máj 2010

dakujem kocky, doktor tam videl dievcatko, tak verim ze o 2 tyzdne ho uvidi opat a bude to na 100%. Ale ako vravim, ruky , nohy vidiet bolo pre mna najdolezitejsie..

A aj chlapci su zlati, takze sa tomu nebranim...ved jedneho krasneho uz mam... 🙂

ja stale vravim, nastastie su len 2 pohlavia, tak je to 50:50 😀

askorka23
14. máj 2010

Ahojte!Sme v nemocnici ☹ 😢 Len teraz som odskocila pre vecicky ☹

amadora
14. máj 2010

Rosa môj doki má len to sono čo sa robí odspodu, takže ja pôjdem na morfologický tam. Len tam je to také že sa neobjednáva a robia každý deň po 10:00, tak dúfam že sa tam nejako nenačakám 😀

Marion tak držím palce aby to bolo ozaj to čo si želáš a super že ste zdraví 🙂

amadora
14. máj 2010

askorka čo sa stalo????

rosannar
14. máj 2010

marion...presne ako hovoríš...ja ti tiež poviem že na 50% to bude dievčatko 😀 😀

askorka....a čo sa stalo?

rosannar
14. máj 2010

amadora...fúúha, no tak dúfam, že nebude tam veľa ľudí...treba prísť čo najskôr aby si dlho nečakala 😉

askorka23
14. máj 2010

Sofia ma otras mozgu 😢 Rano na nu padla stolicka ☹

rosannar
14. máj 2010

askorka....juuuj moja....a je to vážne?

andys11
14. máj 2010

askorka... booooze, je toto mozne? Drz sa, sme s tebou. Urcite sa z toho v pohode dostane, neboj 😉

amadora
14. máj 2010

tak uvidím ako to bude, ale keď som chodila pri prvom tak to tam išlo celkom rýchlo tak sa dalo 🙂 a bola tam hrozne zlatá sestrička aj doktor (ten ma aj rodil nakoniec) tak dúfam že sa tam veľa nezmenilo 😉 a to som rada že nemám konkrétny termín a môžem ísť kedy chcem, čiže čím skôr lebo som nedočkavá 😀

amadora
14. máj 2010

uf askorka moja, toto sme si aj my absolvovali, ale nás poslali domov že je ok a to nemal ani rok 😒 držkajte sa a nech ste ok a rýchlo vás pustia domov

rosannar
14. máj 2010

amadora...a ty si aj prvé rodila v LV?

amadora
14. máj 2010

áno a chystám sa aj druhé ak tam zase nebudú dáke zmätky dovtedy 😀

askorka23
14. máj 2010

rossanar,andys no zatial nic blizsie nevieme robili je rongen aj ju vysetrili ale zatial tam spi na izbe 😔 ☹ Manzel je teraz v nemocke pri nej aj ja som s malym Philipom doma a balim vecicky do nemocky mala by prist aj mamina aby povarovala maleho......este ani nevieme kedy nas pustia domov ☹ zatial nam Drzte nam palceky..

marion
14. máj 2010

askorka, neboj, drzime paste..vsetko dobre dopadne... 🙂

amadora
14. máj 2010

Askorka a budeš ty pri nej či manžel?

rosannar
14. máj 2010

amadora...a kto ťa vtedy odrodil? 😀

akorka...tak sa mi pekne držkajte a prajem skoré uzdravenie....aby ste boli čím skôr doma 😉 ☹

askorka23
14. máj 2010

baby dakujem Vam moc no teraz je pri nej manzel aj ja tam pojdem a ked dojde mama

marion
14. máj 2010

tak sa askorka neboj, hlavne klud aby aj to malinke v tebe bolo pokojne... 🙂

askorka23
14. máj 2010

...no to dufam nehcem sa moc stresovat...ale to sa neda

rosannar
14. máj 2010

askorka...to ti verím...treba myslieť pozitívne a všetko dobre dopadne a budeme všetci v poriadku 😉

askorka23
14. máj 2010

rosannar ...dakujem

rosannar
14. máj 2010

jaaaj baby, dneska je asi niečo vo vzduchu...ja ako som bola dneska na obed doma tak som sa stihla aj s mm pohádať, ani sa somnou nerozlúčil ked som odchádzala... ☹ ...aj by som mu chcela zavolať ale bojím sa že sa rozplačem a to nechcem ☹

askorka23
14. máj 2010

rosannar......zavolaj mu...neboj povies ze maly v brusku ho chcel pocut

pusinqa
14. máj 2010

askorka tak nech je malá čím skôr fit, veru pri tých malých loptošoch nikdy nevieš čo sa stane, nech ste čím skôr doma

marion držíme palčiaky aby to bola tá babula

ama to máš ako ja, aj môj doki má asi len ten spodný uzv som pochopila a na veľké sono idem do nemocky do PN, ešte 12 dní