Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
tie už sú odžemované vysnorila som minule v kumbálku domáci džem s kúskami višní no delikateska, tak som sa potešila 😀
no nanu keď čítam o tom tvojom učení, sa mi normálne spomienky vracajú, veru tých skúšok je kopec za mnou brrr 😝
Askorka, co to za nehoda? Juuuuj... nech je vsetko Oki, nech ste skoro vsetci doma 😉
Nanu... tak dnes das za A? 😉 drzim palcaky 🙂
pus... zle som to napísala značka je Coccodrillo... tu je stránka www.coccodrillo.sk ale tá súpravička, čo som kúpila maličkému tam nie je, potom večer odfotím a pridám do albumíku 🙂 je to také modré bodynko aj s tepláčikmi... a na tepláčikoch je naznačený poklopček 😀 akože na cikulku, jak pre veľkého chlapa 😀 😀
jaj a konkrétne v NR je predajňa v Maxe
marion, mna caka to sono 24.5.....inak vsetky kamosky co chodia k nemu a boli tehu, tak ani jednej nepovedal na 100% na 2. sone pohlavie, vzdy len asi - ale vzdy sa trafil, takze asi budes mat babu a ja sa asi tiez nic nove nedozviem...
pekny vikend, idem sa obliect a padam ...dnes ma Adamko nejaku besiedku v skolke, som zvedava, ako bude "recitovat" 😀
ikon, držíme palčeky maličkému, nech ti tam spraví len dobrú reklamu 🙂
baby, ja som práve dojedla 400g jahôd, ale ešte by som si dala, len by ma asi bruško bolelo 😝
Ahojte 🙂 dala som foto zo sona,ale nie je to moc zaostrene 🙂 nasa mala Ema 🙂
Reni, len to teraz nezapi niecim cudnym... 😝
Ja som vysla zo sprchy, aby som sa nehanbila u dokiho, nalakujem nechtiky, a vystafirujem sa... 😉
Podvecer by som mala ist s kolegovcami na grilku na zahradu, velmi sa mi tam nechce, ale ked mi uz aj nealko pifko a dzusik kupili... 😉 len to pocasie ma odradza, co ak zacne prsat? Nemam chut mm plasit, ze nech pride zase pre mna 😝
6lenka64... malá Emka je teda pekná herečka... gratulujem 🙂
a ja som ťa tu včera zavalila otázkami o tom 3D, nečítala si?
askorka, drzim palce aj ja, nech je mala fit a nech ste skoro doma. A neboj, deti toho fakt vydrzia vela.... ja som mala 2,5r a sla som s mamou na cintorin a drisla som hlavou presne na roh pomnika, to si vies predstavit... strasne krviska... 4cm jazvu na cele uz nevidno, mozno trosicka, ale ked rukou prejdem, tak citim velmi dobre. A som tu a nezanechalo to na mne nic negativne. Takze klud, ale drzim palce, stasticko treba! 😉
reni, jahodkyyyyy... na nakup sme mali ist zajtra, ale asi aspon cosi by sme mali ist kupit dnes 😀
lenok, u nas leje od rana a vyzera, ze ani neprestane. Ale grilka by bodlaaa 🙂 Len bez, buduci tyzden ma byt uz aj chladnejsie, nielen skaredo. 😠
ahojte..
askorka-nech je rychlo dcerka v poriadku.. 😉
k uspesne absolvovanym poradniam vsetkym blahozelam.. 😵 😵 😵 vy sa mate, uz si aj nakupujete a ja uz by som aj nieco kupila, aj mam na to chut, ked tak pozeram vecicky, ale nejako mi nieco stale hovori, ze pockaj, pockaj..🙂 pri malom som cakala do 24tt..vtedy sme kupili prvu vec a bol to hned kocik.. 😀 😀
ja totiz neviem, co kupovat, mozno budeme mat chlapca, to nam toho tolko potom netreba, vsak zdedi po bracekovi, ale ked bude baba, tak to bude ine kafe..😀 na tu nemame nic a po malom vsetko nemoze nosit, predsalen..ked je niekto dievca, ma vyzerat aspon trochu ako dievca.. 🙂
kocik buginu-resp. golface sme vyuzili velmi, nedam na nu dopustit, mame gesslein swift, nedaju sa polohovat nozicky do lahu, iba chrbatik, ale nas maly nespava v kociku, akonahle vedel sediet, uz spat v kociku nevedel, to sme zrusili vanicku a presli na sportak, na prechadzky sme chodili ked bol hore, nie ked spal..ale ako mal rok a oteplilo sa, zrusili sme aj klasiku sportak a presli na golface..🙂tuto zimu sme kocik uz nepotrebovali, tak mi ani sportak s velkymi kolesami do snehu nechybal, maly dobre chodi, aj po snehu, nebol problem s prechadzkami..a na nakupy stacil aj golfac.. 😉 teraz pouzivame kocik na rychle presuny po meste a na nakupy, inak ho uz nepotrebujeme..neviem si predstavit, ze by bol v kociku do 3 rokov.. 😕
Jaaaj prepac necitala,dnes som mala toho strasne vela v praci a o 15 padam domenkou.....cely vikend som mimo,tak snad v pondelok pokecame viac ,majte sa pekne 🙂
Renatka prosim ta napis mi vsetko do posty,bars aj skopiruj,ked si to najdem odpisem velmi rada....🙂
no náš sa vtedy tiež učil vstávať a chytil sa rovno kuchynskej stoličky a tá sa pravdaže prevážila a on tresol rovno na chrbát ako bol dlhý a stolička jemu rovno na hlavu, tak mu tiež preťalo žilku na čele a normálne mu navrela taká tmavofialová hrča z tej žily z čela, no hrozný pohľad, leteli sme do nemocnice, v aute mi zaspal na rukách, pred nemocnicou ho budím a on nič, neviete si predstaviť ako som sa zľakla, ale on len od únavy tak zadriemal a tam po nemocnici už behal akoby sa nechumelilo, aj na rtg pekne držal a všetko bolo ok 🙂 a na druhý deň zase skúšal vstávať pri tej stoličke 😀
baby mne volal drahý, normálne mu bolo do plaču, že sa mu vôbec nedarí, už ráno mal byť na ceste domov a ešte trčí na nakládke, stále mu kážu len čakať, že tatko to zajtra domov nestihne. že už od zlosti aj do gúm na aute kopal a že ešte ho aj noha teraz bolí, že nevie či si niečo aj nezlomil 😢 je mi nanič ☹ ☹ ☹
am a kde ho mas...?
Amka... asi je néjaka zla konstalacia hviezd.... 😝
Co pocuvam, nikomu sa nedari... 🙄
Ani u nas to nie je ruzove, vyzera to tak, ze mm bude statnicovat buduci rok, samozrejme, uz za poplatok... 😝 No comment... 😒
lenka ja som ti už písala do IP keď budeš stíhať napíš aj mne prosím viac o tom sone, môžeš mi to poslať aj zarovno s Renatkinym asi nás zaujíma v podstate to isté 😉
baby my sme tuším dobre meteo senzitívne tehuľky, keď je vonku škaredo hneď máme po nálade a nepríjemnosti sa len tak kopia
a ja na budúci týždeň vytešená na matury nachystané šatičky, ľanové gate, no prdky stará mama asi pôjdem v rifliach a v bunde čo tam bude taká zima celý deň vysedávať ☹ 😝
Pus.. to uz buduci tyzden sa maturuje? 😲
Alenkam v Nemecku. Hneď ráno mal vo Švajčiarsku len doložiť niečo a ísť domov. Tam boli najprv nejaké problémy, tak tam trčal do 12:00. A potom ho poslali ešte pár kilometrov cez hranice sem do Nemecka a že tam má ešte doložiť 2 m. A pritom má voľného miesta v aute už len 0,5 m! Tak tam má čakať kým nevymyslia ako to tam naložiť. Veď to je na hlavu!!! A ešte k tomu je to ADR náklad, čiže nebezpečný, ktorý sa nesmie viezť s ničím iným. Tí ľudia sú na hlavu ☹ 😢
Lenok vyzerá to tak 😒
lenok šak to, že už áno, potom už len týždeň a pol a ide sa na dovču a potom možno ešte behnem na pár dní doklepať čo treba a už som doma, dnes som už tretiakom čo idú na prax uzatvárala aj známky, lebo tých už dokopy ani neuvidím
reni díky za info, je to fajn značka, aj chutné bodyná tam majú, dobre viedieť že je v maxe 😉
ama moja nezávidím, niekedy je to ozaj na prd, to už len malý ťa musí rozveseľovať, to video s tým čítaním na FB bolo fakt podarené 🙂
ikon, dakujem ti, verim ze bude mat doktor pravdu...najblizsie idem 31.5 na kontrolu, tak mu mam pripomenut ze kukne... 🙂
amadora, neboj vsetko dobre dopadne a coskoro bude pri vas... 🙂 ale obdivujem ta, je to tazke taketo povolanie chodit po cestach a do zahranicia a ty misus mat nervy zo zeleza 🙂 🙂
pusinqa a kde idete na tu dovolenku, nejak som nepostrehla... 🙂 ako vam bude fajn...
marion to sa radsej ani nepýtaj máme ísť na Zakyntos, vyberali sme ešte v zime, keď sme nevedeli že sme tehu a grécko bolo ok, manžel to dostal namiesto prémií na vianoce poukaz, tak sme to kvôli tehu teraz presúvali a ja už mám typický preddovolenkový stav že najradšej by som nikam nešla a ešte sopka, nepokoje, ale vraj na ostrovoch je to zatiaľ ok, no uvidíme
pus... nie je zač... len treba sa tam mrknúť na živo, lebo v predajni majú trošku iné vecičky než na stránke 🙂
pusinqa, viem aj ja by som sa bala...ale musim verit ze to bude OK, ak je tvoje tehu Ok tak vam to vsetkym prospeje, a malej ta bude stastna... 🙂 🙂 🙂
ja ani toto leto nikde nepojdem, a neviem co s malym, mozno len na kupalisko pojde s ockom... 🙂 alebo ten Vadas, uvidime v auguste... 🙂
Ale prajem prijemne balenie... 😀 😀 😀
ďakujem baby 🙂 no im tam nadal a hodil papiere o zem a už ho nakladajú 😠 len domov to má ešte kusisko cesty takže ktovie kedy príde keď stratil toľko času 😒 len dúfam že aspoň zajtra večer bude s nami
Pusi neboj, oni sa teraz práve budú snažiť turistov udržať tak tam bude super, neboj 😉

daj si kyslú kapustu zabalenú do palacinky 😀