icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

askorka23
14. máj 2010

Baby ste na FB poslite ip-cko pridam si Vas 😉

askorka23
14. máj 2010

A k tomu hokeju akurat velkaaaaaaaaaa hamba pre SVK

stojdulka
14. máj 2010

ahojte žienky 🙂 tak to nakoniec bude tak že ja budem asi posledná ktorá sa dozvie čo budeme mať, a pritom som asi najviac zo všetkých to chcela vedieť...už začínam ľutovať že som nebola v genetone... ☹

askorka23
14. máj 2010

stojdulka...nebojkaj coskoro sa dozvies

stojdulka
14. máj 2010

askorka no neviem, pretože po poslednom usg mi dr. veľa nádeje nedáva...pretože malé má pupočník zamotaný okolo a pomedzi nôžky....skoro ako gaťky to vyzerá. 🙂 ...bude to nejaký nezbedník ked už v brušku mi robí také čertovinky 😀

askorka23
14. máj 2010

stojdulka..tak jedine co ti ostava kupavat neutralnu vybavicku 😅

stojdulka
14. máj 2010

ved aj také vecičky obzerám, ale pre pokoj duše by som chcela vedieť...som sa veľmi snažila aby to bol chalan 😀

astorka pozerám že ty vo veľkom už nakupuješ, ja zatiaľ iba obzerám a sondujem ešte nemám odvahu na nákupy

askorka23
14. máj 2010

stojdulka....no hej hej chcem uz vo vysom stadiu tehotenstva uz len odpocivat 😅 😀
neboj ved teraz skoro kazda oktobrovka je oktobrovciak 😀 😉 len mozno 3 sme tu co mame v brosku oktobrovciatku 😀 😉

stojdulka
14. máj 2010

askorka....bodaj by som patrila k väčšine 😉
pozerala som do tabuľky oktobroviek a už sa to tam pekne plní... 🙂

askorka23
14. máj 2010

stojdulka........veru 😵

tonicka
14. máj 2010

cafte. Poslusne hlasim, ze dnes dosiel aj pokec a dozvedela som sa okrem toho ze som uz stara 😀 aj to ze vysledky su negativne a vsetko je ok 😀 😵 😵

amadora
14. máj 2010

Renatka teda otrasný záver dovolenky 😝 A nečudujem sa že už nechceš letieť 😒

Jani musel to byť krásny zážitok 🙂 A nevedel ti teda povedať či sú jednovaječné alebo dvoj?

Askorka tak super, zajtra ju budeš mať domka a neboj, ani si nespomenie že sa niečo stalo 🙂

Stojdulka však na ďalšom utz už nemusí mať ten pupočník tam a uvidíš čo to bude 😉

jankaa15
14. máj 2010

Amadori no nevedel aj som sa pytala,,,prave si pozeram 3d videjko a mam aj taky program ze co sa daju z videa robit fotecky tak uz aj vam tu pridavam foteciek habadej,,,a zistujem ze ta princeznicka je asi chlapcek otoceny prdelkou hh,,,tak sa zmierujem s dvomi chlapciatkami,,, 😀 ale to len moje domienky z toho co vidim,,,

amadora
14. máj 2010

no ukáž nech aj my zhodnotíme 😉

tonicka
14. máj 2010

Veru janka, ukaz, ja som aj jamku na licku karolinke videla 😀

jankaa15
14. máj 2010

no tak to preštudujte už je všetko v albume 😀

amadora
14. máj 2010

Jankaa nádherné fotky 😵 😵 😵 A teda sa priznám že som nevedela rozoznať guľky alebo pišulku 😅 Ale som ostala prekvapená, na hlavičkách im takto vidno fontanelky na utz? 😕

tonicka
14. máj 2010

veru an, amadora, a dlho bude vidiet, vlatne ono to miestami ked je prilis blizko vyzera ak odrezana hlavicka, ale inak to je pene vidiet 🙂
janka su nadherní drobci, ale tiez som tam moc nevidela, len hlavickya krasne tvaricky 😵 😵 😵

amadora
14. máj 2010

Toni to som netušila, ja čo mám Majkove fotky tak tam to nevidno, neviem či nebol tak natočený alebo preto že to bol už 26tt. Ma to až šokovalo 😕

nanulik
15. máj 2010

prajem krásne ránko 🙂 tu u nás sa ukazuje slniečko a dúfam že to vydrží celý víkend

včera som tu skúšku dosť domrvila 😒 ešte doma som si hovorila akú otázku by som chcela. lenže ked prof. nadiktoval otázky tak dve som zvládla ale pri tretej totálne okno. a to bola tá ktorú som chcela lebo doma som ju vedela dokonale. a v škole som si spomenula na všetko možné aj nemožné ale toto nie 😖 no hádam bude stačiť na prejdenie aj to čo som tam vysmoklila zo seba 😨

a o dva týždne najťažšia skúška takže, som sa rozhodla výrazne obmedziť internet a poriadne sa učiť. je toho 52 otázok a nie je to nič lahké alebo také čo sa dá obkecať (národohospodárska politika 😝 blé) včera mi bolo až zle ked som si to predstavila kolko toho je. a ešte musím nejako napísať aspon kúsok bakalárky lebo za to dávajú zápočet. takže dúfam že nebudem musieť nič opakovať.

janka grtulujem ku krásnemu zážitku z 3D 🙂 a hlavne že sú drobci zdraví, je jedno či budú obaja chlopi alebo párik 😉
a to pohlavie sa dozviem ja posledná. na poradnu ideme až 14.6. tak potom nám to doktor hádam povie. ale už aj ja som kúpila prvú vec pre malé. niekedy musím odfotiť a dať do albumu. kúpila som body s mackom pú 🙂

no tak ja sa s vami rozlúčim. idem do obchodu kúpiť suroviny na dnešný obed, bude šampiňónová omáčka na smotane s knedlou a potom si začnem ešte dopisovať otázky aby som sa mohla začať riadne učiť.

papa 😵 😵

amadora
15. máj 2010

dobré ránko

tu je zatiaľ také počasie že ani srnky netušia čo z toho nakoniec bude 😀

Nanu určite si prešla keď máš dve otázky z troch, neboj 😉

A sa smejem ako sa predbiehate ktorá sa pohlavie dozvie neskôr 😀 Nikde nie je napísané že sa niektorá z nás vôbec na utz dozvie až do pôrodu 😉 Kamoške až do pôrodu nevideli ani na jednom sone povedať čo to bude, známy jej všetci hovorili že to bude chlapec, ocko sa brušku prihováral Matúško, ty môj malý futbalista a zrazu pri pôrode mamičke gratulovali ku krásnemu dievčatku 😀 Otecko to do telefónu nevedel rozdýchať tak musel prísť osobne že on to musí vidieť osobne 😀

nanulik
15. máj 2010

mojej sesternici doktor hovoril že 100% dievča a ona kupovala všetko ružové a červené a nakoniec bol z toho Alex 😀 ale našťastie sa jej sestre o mesiac narodilo dievča tak sa tie vecičky využili

amadora
15. máj 2010

takže ťažko povedať ktorá z nás bude vedieť pohlavie ako posledná, môže byť že to nebudeme vedieť až do pôrodu 😉

marion
15. máj 2010

Dobre ranko... 🙂

tu je zatial slnecno tak uvidime dokedy.... 🙂

s tym pohlavim mate pravdu...mikdy to nie je na 100%. Ja som pri prvom nevedela az do porodu. Ale aj keby som vedela, tak by som nekupovala len ruzove. Je to taka mania vsetko ruzove...ako taky cukrik... ved aj zelena, zlta je krasna... 🙂 🙂 Ja som kupila na zaciatok zlte a zelene a po porode potom uz aj nieco modre... 🙂 🙂

a urcite ak bude teraz dievcatko, tak bude nosit to co Lukasko a mozno nieco malo ruzove, ale nebudem to prehanat.. 🙂 🙂 .

ja ked som bola u kamosky v Anglicku a otvorila satnik malej tak tam bola 90% ruzova a 10% biela... bolo to krasne ale sila...

Prajem pekny den vsetkym,,,,

tinkarisko
15. máj 2010

Ahojte baby no tak ako sa Vam dari? Co mate baby nove?

amadora
15. máj 2010

Marion mám presne rovnaký názor ako ty 🙂 Ja mám tiež v okolí dievčatá všetko v červenom a ružovom. A som vravela že aj keď to bude dievča, tak bude nosiť všetky farby, aj veci po Majkovi. Však ak je dievčatko v modrom tak to neznamená že už nie je dievčatkom 😉 A my máme tiež aj dupačky rôznych farieb, biele, modré, zelené, žlté... 🙂

lenok
15. máj 2010

Ahojte paradnice.. 😉

Ozyvam sa neskoro, ako som slubila, ale o to s vacsou radostou 😉

Bola som sice objednana na 16:30, ale dovnutra som sa dostala az o 17:30 😝 Bola som taka nastvana, ze som sa cudovala, ze mi tlak nestupol... Ked som sa konecne dostala dnu, nasa nova sestricka nevedela najst moju kartu, ale meno si pamatala s pred 2 tyzdnov... Hladala ma medzi normalnymi, tehotnymi aj PNkarmi... pytala sa ma, ci som na PN, ja ze ano, tak zase hladala, nenasla a zase sa ma opytala, ci nie som PN 😠 No, 15 minut hladala v tom jej novom bordeli.. Hroza... Tak som sa teda opytala, ci sa zatial mozem odvazit, a ze ci mi aj tlak odmeria a ze som aj moc doniesla... No, navigovala som ju, lebo piatok sa na nej ocividne podpisal 😝 Kartu mi koooonecne nasla zasunutu v druhej 🙄
Doki bol super... pokecali sme o BA, a ja ze ci ma teda aj sonovat bude, kedze aj buduci tyzden ma budu.. a on, ze ako ja chcem, a ja ze chcem, takze sup... najprv krcok - sa neskracuje, je to super, a potom hor´sa na sonicko 😵 Babanko buvalo, bolo dost poskrucane, lebo sak uz aj mechurik sa plnil, ale srdiecko krasne bilo, zakyvalo nam, a druhy palcek malo v pusine... krasne sme videli nozicky, rucicky, brusinko, hlavicku (meral ju opat a povedal, ze sa mu to zda OK), ratali sme rebierka a chrbticu... aj tu podrobne skumal a povedal, ze nevidi nic nenormalne, ze by rozoznal rastep, ale sa mu to zda tiez OK 😉 No, a moja zvedavost sa nedala prekonat, ze co ma medzi nozkami, ale hanblivcek, nozky nam neroztiahol, takze myslim, ze to bude asi babika, kedze sa tak hanbila 😉 😀 Bola som hotova 😅 😵 Tak som zliezla, obliekla sa a pokracovali v kecani - bol strasne mily, vela sme sa smiali a potom mi napadlo.. ze, reku... foto sme zabudli... a on ze, nas zakaznik, nas pan... vyskocte si na lehatko,urobime fotku 😕 😀
Tak sme sa pofotili, ale drobec sa uz nemesti cely do ramiku 😀 uz je aj v albumceku... neviem presne, kolko meriame, ale vraj je to adekvatne k 20tt, takze usmev... je na pravej strane, presne, ako vzdy citim, nozickami k mechuru, takze cikanie je jasne 😉 No, vraj mam nizsie polozenu placentu a to neviem, co je... 😕
Dalsia poradna 11.6., no medzitym volat s vysledkami z BA 😉
Som stastna, ze som drobatko videla... juuuj, moja laska malinka... krasne spinkala v maminkinom brusku 🤐 😵

No a plna nadsenia som zavrsila dnicek s kolegovcami na grilke na zahrade... fajne sme sa napapali, zaliala som to nealko pifkom, straaasne sme sa narehotali jak take kozy, ked budu fotos, tak dam, snad tam nevyzeram ako uplna katastrofa, kedze dzubaciky na tvari pretvravaju a k tomu aj ten herpesos 😝 😀

Do bedky som sa zlozila o 23tej, hotova na srot 😀 a uz 7:30 kukucka hore bola 😉

Viem, viem... tato moja esej je dost dlha, ale som o to stastnejsia, ze ste na mna mysleli, takze som vam to musela takto pekne vsetko porozpravat...

Krasnu sobotku vam vinsujem, u nas svieti slunicko, tak poobede, ak sa to nezmeni, iste s mm pojdeme trochen na spacir 🙂

amadora
15. máj 2010

Lenok úsmev na tvári a radosť v srdci pri čítaní tvojho príspevku 😵 Super, teškám sa s tebou! A krásna fotka 🙂

lienockaa
15. máj 2010

lenok-super.. 😵

no s tymi vecami to je tak..mne ani nejde o farby, aj ked maly ma vacsinu babatkovskych veci len v bielom, modrom a hnedom, pretoze sme ich podostavali ako darceky od znamych a rodiny.. 🙂 ostatne veci a to pomerne dost az do cca 9 mesiacov som mala pozicane od sesterky po jej chlapcekovi, tam bola uz aj cervena a oranzova a zelena a tak..lenze veci som vratila, tie putovali dalsej mamicke a teraz nebudeme mat dost..preto ja viem, ze budeme nejake veci dokupovat..🙂 a je fajn aj zlta a zelena, ja nic proti nim..nebudem mat dievca cele do ruzova, to je jasne, ked uz teraz ma nase potencialne dievca minimalne polovicu veci modrych..🙂ved na dupackach je to aj tak jedno, tie najmensie veci je najistejsie kupovat neutralne farby, keby nahodou sme sa dozili prekvapenia v porodnici..😀 ale neskor proste tie kvetinky, motyliky, jahodky, vysivky, flitriky, klobuciky, satky, farebnejsie pancusky, ine capacky, sukne, saty..proste neviem, podla mna to patri k dievcatku.. 😉 nemoze stale nosit klobuk s formulami a kratasy s futbalkou..😀

pusinqa
15. máj 2010

ahojte kočen,y, konečne som sa k vám dostala lebo máme návštevový víkend tak chystám, potom 2 víkendy osláv, moja 30-ka a malej meniny a potom dovča, do toho matury, balenie, budem na mraky
renaka, marion, ama dík za podporu s tou dovčou, preto sme to aj nerušili, ja mám zatiaľ tehu ok, mm si potrebuje oddýchnuť a on miluje gréc. ostrovy a malá tiež iste bude rada
magdi tak ďalší chlapisko do štatistiky, blahoželám
jankaa ešte kuknem fotečky ak stihnem, ale teším sa že si pokukala drobcov
lenok ty si to ozaj dobre farbisto opísala, som sa aj pobavila ako si si všetko povybavovala 😉
a zatiaľ poslední plánujeme vedieť my čo to bude, až do pôrodu, ak vydržím a nejaký dobrák mi to nepovie sám od seba skôr 😉