icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

pusinqa
15. máj 2010

čo sa vecičiek týka ja som kúpila krásnu modrú flisovu supravku a v tej všetci na malú že je chalan, a dostali sme ružovú teplákovú súpravičku, aj v tej bola podľa okolia vždy chlapec, mi to liezlo na city, čo keď nemá ružové nie je dievča?

magdalenocka
15. máj 2010

Stojdulka aj nas mal medzi nozickami pupocnik ale doktor bol trpezlivy a cakal kedy na sekundu zmizne. A ked to uvidel prvykrat este povedal ze musi raz a az potom si bude isty. a zase ho zbadal len na sekundu. Ale povedal ze si je isty. Tak dufam lebo uz chcem len chlapceka a vcera som kupila prvu vecicku pre nasho drobca-modry zupancek s papuckami.

lenok super sme radi ze si stastna a ze si videla drobca. Je to vzdy uzasne vidiet to co mame v brusku. Len ta vas nova sestricka je dost dopletena. Dufam ze to nie je nejaka motana a zauci sa rychlo.... 🙂 Ale zato dokrot je strasne mily.

renatka ja som myslela ze pises o nejakom sne, to je strsny zazitok. Sa necudujem ze nechces letiet.

jankaa krasne fotecky.

lucinuska1
15. máj 2010

Dobre ranko, ci skor uz aj dobru chut k obediku 😀
Lenok, gratulujem 🙂
My este nezhaname vybavicku, mame len jedny biele papucky, co sme dostali od znamych 🙂 Asi to budeme zariadovat na poslednu chvilu.. a hadam sa aj trosku bojim - nechcem nic zarieknut 😉 Ale bude mi asi tiez uplne jedno, v akych farbach babatko bude chodit, hlavne ze to bude pekne 🙂
Vcera som mala ist na kontrolu a predstavte si, ked sme sa tam dohrabali, tak sme zistili, ze si ujo doki zobral dovcu a nedal nam ani vediet.. boli sme trosku na infarkt, ved som bola objednana...tak sme sa trosku prehnali... myslim, ze nam mali dat vediet zmenu terminu, ved telefonik aj cisielko na nas maju.. Nemusel si muzik brat dovolenku tiez...
Prajem Vam vsetkym pekny dnicek.

mata2121
15. máj 2010

Ahojte a želám rovno dobru chuť k obedíku 🙂

JA som bola od včera samučká sama, lebo manželík išiel na nejakú akciu z práce na chatu a príde až dnes poobede, už ho vrelo očakávam 🙂 Našťastie nás s drobčekom strážil nás štvornohý miláčik Dodko 🙂

Gratulujem všetkým, čo už vedia pohlavie bábätka a tiež k zdravým krásnym drobčekom a dobrým výsledkom. Ja sa ešte načakáááám, idem až 8. júna na ultrazvuk a potom aj na 3D, len neviem ako dlho dopredu sa musím objednať.

Ja dnes vysmážam rybičku a hranolky a k tomu urobím šalátik z paradajok a cibulky, iba tak s citronikom a bylinkami,mňam.

Inak u nás svietilo krásne slniečko od rána ale už sa mračí a na zajtra hlásia velké dažde, vietor a že 13 stupňov 😒 Ja že už leto bude a ono sa tomu nechce nejako.

A ešte sa musím pochvaliť, včera som bola v NR v galérke a našla som také super veci pre väčšie brušenká, hneď som nakupovala 😀 Ale krásne farby od výmyslu sveta a také ceny že 5-7 EUR, to je uplne pohoda. Odporučam Takko- tam maju teraz nádherné vecičky, aj New Yorker a Gate. Dufam, že nerobím reklamu týmto 😀

amadora
15. máj 2010

no u nás sa už zaťahuje, takže sme si užili dvor doobeda kým sa dalo 🙂 hrala som s Majkom futbal, teda akože vám poviem že to už nie je žiadna sranda s týmto bruchom behať za ním a loptou 😀 a najkrajšie že v zápale hry pozriem ku susedom a tam robotníci na streche stáli a čumeli na nás 🙄 som to písala mužovi do správy tak napísal že zajtra ideme do BB kúpiť tuje 😀 inak vidno že je sobota a neprší, dvaja susedovci kosia dvor a dvaja robia na dvore (vŕtačka, miešačka, kladivá...), takže som dosť zvedavá na obedný spánok 😒

mobilo
15. máj 2010

ahojte dlho som tu nebola, ale absolutne nestíham čítať...čo som zahliadla tak gratulujem k synčekom 😵 my ideme na sono 31.5. tak uvidíme, ale ja nejak cítim, že to bude dievčatko! Veď ešte uvidíme 😉 nám je to úplne jedno.. inak počasie hrůza
bruško už začína trošku rásť tak syna naháňam s tým brušiskom kade tade 😀

mobilo
15. máj 2010

aj ja si už musím pokúpiť nejaké trička...pribrala som už 6 kíl ale nosím stále normálne veci...tehotenské nohavice sú mi stále veľké a to mám najmenšie čísla..musím si niečo na gumičku kúpiť

mobilo
15. máj 2010

askorka malá bude ok..My sme už mali toľko pádov, nikdy sa samozrejme nepoučí poplače a znovu robí to isté 😵

pusinqa
15. máj 2010

ama to som aj ja skonštatovala kým sme bývali na dome u svokrovcov že malú dať spať na záhradu bola iná lotéria či bude môcť spať, dom v kľudnej okrajovej štvrti a stále niekto kosil, búchal, pílil, rezal, no večne čosi. uvidíme čo bude tu na byte na balkóne
maťa si mi narobila chute na ten šalát a mne zabudli loptoši doobeda kúpiť rajčiny, musím ešte vybehnúť, ja chcem zajtra robiť pangasa na masle, cesnaku, bylinkách, k tomu skúsime zem. kašu a dáky šalátik by bodol 😉
dnes čakáme návštevu tak bolo pilné dopoludnie ale margotkový koláč hotový aj šalátik z červenej kapusty mňamkový, drahý napiekol chlebík, môžu dôjsť 🙂

jankaa tie fotečky sú skutočne úchvatné, tí dvaja natlačení drobci, súrodenci a potom že dvojičky bývajú na seba naviazané celý život, no veď už aj o ten kúsok miesta v brušku sa delia, bodaj by neboli

amadora
15. máj 2010

Pusi s tým pangasom si to tak krásne opísala že mi aj slinky začali tiecť 😉 Ja chcem zajtra šniclíky, zemiakovú kašu a uhorkový šalátik so smotanou 😵

jankaa15
15. máj 2010

Peknucke zamracene poobedie vam prajem 🙂
My sme dnes vystihli este peknucke pocasie tak sme si boli grilovat na Cervenom Kameni 😀 mnamky dobre nam to padlo,,,konecne chvilu v prirode

Dakujeme za pochvalu foteciek,,,ved sme sa aj snazili 😵

amadora
15. máj 2010

nám by mal okolo 19:00 prísť tatko domov 🙂 jáj, to budú najpomalšie 2 hodiny zase 😅

askorka23
15. máj 2010

Ahojte!Sme domka rano nas pustili 😉 ale pocasie na nic 😢

askorka23
15. máj 2010

Baby budem chodit uz iba na FB

askorka23
15. máj 2010

tak papapa

amadora
15. máj 2010

Askorka a to prečo? 😕 Čo sa stalo?

amadora
15. máj 2010

baby, čo by ste povedali na to keby sme z našej témy spravili súkromnú skupinu? sú tu na MK rôzny ľudia čo chodia špehovať a robia zle, mám skúsenosti z jednej témy v ktorej som dlhšie že viaceré baby s tým mali problém a tak odišli z koníka a tak sme spravili súkromnú skupinu a je pokoj a veľa báb sa povracalo. myslím že by sme aj my mohli spraviť a mali by sme istotu že máme súkromie a môžeme písať o čomkoľvek 😉

jankaa15
15. máj 2010

amadori ja suhlasim,,,co sa stalo askorke? 😕

zuziiiicek17
15. máj 2010

Baby ,preto bude chodit asi iba na fb ,lebo je to obycajna klamarka ta askorka ...Chodi do roznych tem a klame az sa prasi .Mala uz niekolko nickov .Dokonca sa zistilo ,ze nedavno mala v albume ,myslim ze na niektorom zo starych nickov cudzie deti ...! Kto chce vediet viac ,napiste mi ip ,ale prosim dajte si pozor .My sme jej tiez v nasej teme naleteli ,ale nastastie nas varovali rovnako ako ja vas .. 😔

spiruanka
15. máj 2010

ama ale to treba len ignorovat a je pokoj,ci...?neviem nepoznam este take 😕

zuziiiicek17
15. máj 2010

Ale prepacte ,ze som sa vam sem vtrepala 😒 je to vasa vec ,,len vas chcem varovat

amadora
15. máj 2010

Zuziiiicek ako rýchlo si zistila o čo tu ide... by ma strašne zaujímalo ako. Chodíš čítať sem?

poki10
15. máj 2010

aj ja sa sem vtierknem ak mozem nachvilku. fakt jedna taka tu uz bola. a to boli nehorazne historky, co povymyslala. a ked jej niekto volaco povedal, tak este sa tvarila urazena....ona bude asi chora alebo co.

nikollette
15. máj 2010

Ahoj POki, no neviem, neviem či to nie je ona 😒
A zuzicek ma pravdu....
je to chrá žena (možno chlap, čo stále klame, posťahovala su cudzie fotky detí)
Raz píše že má jedno dieťa a caká druhé, potom že má dve... najprv píše o ročnej Vaneske, a teraz m 3 ročnú Sofiu..
Baby nenalaťte jej.. chodí do tém kde j uešte nemajú prekuknutú..... 😔

nikollette
15. máj 2010

Vidím že ste chceli dokonca súkromnú skupinu. To navrhla askorka, ci andrejka23, či Dianka3m či aký mala ešte nick???
To aj u nás navrhovala... votrela sa k nám, a po pár dnoch chcela aby sme boi sukromníčky...
prečo asi 😔

amadora
15. máj 2010

Nikolette nie, to som navrhla ja...

poki10
15. máj 2010

ale ahoj niki 😀 toto uz neni s niektorymi zenskymi normalne. jej asi este nestacilo.
aj predtym mala 3 rocnu sofiu tusim. a este bola postihnuta. a take litanie co popisala to bolo neskutocne.

nikollette
15. máj 2010

Aha prepáč...
Ja som osobne v tejto téme prvý krát, ale aj to na tip že sem chodí klamať Askorka alebo ako sa to volá...
Mne nedá neskopírovať choré vyroky tej ženy:
Len čítajte, čovšetko popísala, raz to, a raz ono

My ho mame a paci sa nam je prakticky ja aj mazel mame velke auta takze na nerobi problem ho dat do kufra a nase spolocne auto ma velky priestranny kufar takze tak.Paci sa my ze Philipko ma 4 mesiace a Vanesska 1 rok aj daco takze nemusim chodit s 2 kocikmi.

JA som Vanessku porodila vecer o 21:05 a ledva sme stihli dojst do porodnice.vanesska mi uz cely den dala zabrat ale uz o 20:00 som citila silne bolesti tak sme ledva prisli lebo bola husta premavka.Este mi dal zabrat aj porodnik ktory sa rozhodoval medzi prirodzeny alebo cisarskym lebo som bola na rizikovom tehotenstve.
A Philipka som porodila v Anglicku tam ma hospitalizovali o tyzdem skor kvoli nejakym problemom.A dosli kontrakcie ale dost silne.a rodilam som prirodzene a narodil sa 21:15 my mame stastie na 21 ja som 21:05 tak ako Vanesska a manzel 21:30

Ahojte
Mam Philipka maxima ktory ma 7 mesiacov.
Cakame dalsie babo a zaujima ma ktory je narocnejsi porod?Pretoze co som zazila pri prvom hrozne katastroficke bolesti?Ako vy ktory bol narocnejsi?

Ja som1.krat rodila v Prahe u Apolinara a bolo som spokojna.Rodila som prirodzene sice som mala ist cisarskym lebo som mala rizikove tehotenstvo ale aj som sa bala cisarskeho ale Vanesska sa vypitala o 2 tyzdne skor (mala som silne kontrakcie) tak ma "zachranila" pred cisarskym ale sice gynekolog premyslal ked ma manzel doviezol nad cisarskym ale nakoniec prirodzena cesta.A Philipka som porodila v Londyne zase prirodzene.Mame tam rodinu tak mi moja sestranica mi tam poradila.Zvazovali sme ale teda nakoniec v Londyne.Tam som bola velmi spokojna.

(Pritom iným babám v ich téme písala že všetky deti porodila na SK)

moni no co mam 28 rokov no budem mat v juny 29,muzicek coskoro 30 pracuje v otcovej firme preto zijeme na uurcitej urovni (to neni chvala),teraz sa mu crta tu v NY prac.prilezitost,mame 2 zdrave krasne deticky a dievcatko cakame
Byvame v BA v Trnave mam rodicov takze tam chodim pomerne casto Zajtra odlietame na dovolenku do Chorvatska v july na Kanarske ostravy a tak pytajte sa

(hlavne že inej téme písala, že musia šetriť na výbavičku tak asi nebudú tak na "úrovni")

no ja som to tak myslelano napriklad ze by som mne detom a muzickovy nekupila veci zo sekaca ...........uz chapete??? JA som to zase tak nemyslela.....no neviem ako vam to vysvetlit No a ked muzicek je v tatkovej firme ako manazer a robi mu papierovacky takze je aj zastupca riaditela-mojho otca takze "dobre zaraba"chapete??? Uz neviem ako to vysvetlit

Babe ktorá jej napísala o smrti jej dieťatka, odpísala smajlíkov!!!! Ako retardovaná

Pridáva sa do všelijakých tém, kde ju ešte nemajú prekuknutú
Je toho proste omnoho, omnoho viac..............................................

nikollette
15. máj 2010

No a kedže ju už pomaly všetky maminy na MK, v skoro každej téme prekukli, vymazala si foto aj profil, aj fotky detí už po niekolký raz.. a môžeme sa tešiť že sem zavíta zase z novm nickom a novými vymyslenými, resp. deťmi, ktoré si na inom portáli skopíuje 😔

nikollette
15. máj 2010

No ved uznajte, keby na všetko mala pádne argumenty, a keby to všetko čo tu popíslala na MK nebolo jedno veľké klamstvo, prečo by sa tak rýchlo spakovala, a vymazala všetko????? 😔