Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Presne to iste som pisala do ip amadore ,ze ak by to nebola pravda ,tak by sa nedala aa aspon by nam k tomu cosi napisala .Namiesto toho zdupkala a zmazala vsetko
no baby ja vám poviem len toľko že mi je z toho všetkého hrozne smutno... neviem čomu a komu veriť, nechcem nikomu ublížiť ani naletieť... nie je spôsob ako sa dopátrať pravdy, takže ja to neriešim, nech povedia ostatné baby čo si o tom myslia a ja sa na to kašlem 😔
Ahojte. Nikollette a Zuziiiicek majú pravdu. Vdaka tejto osobe sa stala sukromnou aj tema chcem tretie dieťa, aby náhodou si nik z tých kto ju už pozná neprečítal čo píše. Najhoršie je to,že si kopíruje cudzie fotky a ktožvie ako s nimi narába 😔 v teme USA 4 s nou tiež nemajú dobré skúsenosti
Poki hej, vtedy tej téme klamala 😔
Nám každej písala IPčka, ako je v iných témach závidia, že preto od všadial odišla z každej témy...
Peti keby eln v téme USA...
Ale v kopa, kopa iných tém 😔
Načo by niekto na nu kydal, keby to nebola pravda??
Ja len neznášam klamstvo, a ešte takéto vrcholné 😠
Tá jej Sofinka, je malá Therezka, a fotky boli skopírové z českého MMB ☹
jasne, vsetci jej zavidia. takych by bolo. aj nos medzi ocami jej zavidia. co ti poviem niki. myslim ze ju treba lutovat a bat sa jej ako zavidiet jej...ale co uz..
Sa normálne bojím že si stiahla fotky malého, a na inom fore sa bude robiť že je jej syn 😲
Ona vždy od každej chcela fotky, a to bolo prvé čo pozerala... a všade som si všimla že vyslovene škemrala o fotky, aby ich maminy čo najviac pridávali do albumu 😖
Niki práve som to išla napísať, že teraz na nejakom českom fore napr. budú naše fotky ☹ ved hned chcela aby sme si ju aj na pokeci pridali 😨 fakt super. sa bojím teraz 😖
To je to riziko verejného fora..musí s tým viac či menej vždy počítať...
No ved to... že ani som ju nepoznala a chcela priatelstvo na pokeci 😖
a to sa tam registrovala len pred pár dnami 😲
sa 😀
proste je to chory clovek 😖 alebo sa ozaj extra nudi
Treba ju bloknuť, celkovo.. aby si nemohla ani iný nick vytvoriť na MK už 😕
Podla mna je to nejaká chorá žena, ktorá nemôže mať deti, a takto si to kompenzuje, aspon virtuálne že jej veria, že je skutočne matkou...
to sa neda,ci ?
ako super,som tam mala aj fotky z roboty-som naivná,že až to pekné neni 😔
Peti zmazala si album?
Niki moj?
Okej, dievcata, varovali ste nas, dakujeme. My si tu s nou poradime 😉
Poberte sa kazda po svojom...
Pekny vikend VAM...
TAK TAK LENI
Akoze, pardon... stacilo IP a nie ohovaranie, kydanie hnoja a odbavovanie sa v nasej teme.. 😝
Kazdy je nejaky, pisala som adminom, snad sa to nejak vyriesi 😉
Jani, uvidime, mozno si dame temu uzamknut a hotofka, nie? 😉
leni ani mne sa nepaci ze v nasej teme sa tu riesia taketo veci,,,, 😖
Janka, sa nam tu koceny nejak rozohnili 😉
Akoze, sme vo verejnom fore, moze sa tu stat naozaj cokolvek 😝
ahojte bambuľky. ja mám dnes strašne spavý deň, tak je zo mňa spachtoško...
lenok... gratulujem k super zážitkom a dobrým správam od dokiho... teda ale tá sestrička je fakt nejaká čudná, nie? no a doki ako obvykle super, že? 😀 teším sa s tebou... uvidíš, že aj z blavy prídeš s dobrými správami 😉 inak ty ideš 11.6. na poradňu? sakra, ja až 14.-teho... zase z toho nič nebude 😒 ...
jani... tebe tiež gratulujem k super zážitkom, krásne fotečky máš... je to strašne zlaté ako sa tam drobčekovia k sebe túlia 🙂
...no a čo tu čítam o akosrke... som zhrozená a neviem, čo si mám myslieť... podobne ako amadora písala, nechcem nikomu krivdiť ani naletieť, ale trošku som googlila a surfovala po nete, hlavne po MK a naozaj prispievala do tých tém, ktoré tu baby spomínali... a pred tým sa vraj volala andrejkaa23, aj v našej téme to tu spomenula, len nechápem, prečo teda ten svoj predchádzajjúci profil nezrušila, keď sa zrazu zaregistrovala ako askorka... a na modrej streche bola tiež andrejkaa23, ale fotoblog už neexistuje (bol o veľkom bytíku a bazéne v Blave) 😒 no neviem... v každom prípade nechem nikomu krivdiť ani sa ho dotknúť.
a čo sa týka tej súkromnej skupiny, ku ktorej chcela amadora, aby sme sa vyjadrili, tak mne osobne by asi tiež viac vyhovovalo, keby bola skupina súkromná. dosť ľudí tu môže hocičo zneužiť... nie že dosť ľudí, ale hocikto.
presne, človek sem rád chodí pokecať a teraz som normálne znechutená 😒
tak teda lenok asi ťa poveríme keď už si predseda triedy založiť skupinu a povoliť prístup komu uznáš za vhodné 😉 😅
ahojte...gratulujem vsetkym co boly posledne dni na poradni a videly svojich drobcekov... 😵 vy ste toho zas popisaly tolko,ze nemam sancu vas docitat...dufam,ze uz coskoro dokoncime byt a budem sem moct kazdy den chodit a debatovat s vami... 😉
precitala som si len posledne dve strany a co totu vidim ohovaracky... 😲 no neviem co mam na to napisat... 😝 ,ale do nasej temi sa to vobec nehodi.... 😲 vsetkym vam zelam prijemny sobotny vecer... 😉 😉

to som zas zvedava, co vymysli. niki, ale to som hovorila o tej teme neplanovane tretie dieta, co teraz??? tam mala sofiu, ktora bola postihnuta sa mi zda, nie? toto uz je vrchol...