Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte dievcata neprispievam tu casto ale pravidelne citam..no hadam vam to nevadi 😉 to len aby som bola v obraze co ktora mate nove ja idem zajtra konecne na velky UTZ tak sa neviem dockat co mi tam povedia..
inak nemam slov tiez som precitala posledne dve strany a neviem co si o tom mysliet ale nepaci sa mi ze sem zrazu vtrhli zienky ktore zacali dost neprijemnym sposobom urazat jednu z nas ..samozrejme ze neverim slepo ani askorke ci ako sa vola..ale ani tymto zenam..ja som s nou nikdy ziadny konflikt nemala a v buducnosti asi ani nebudem kedze sa nepozname ale moje stanovisko je neutralne..a neprajem si aby mi hociktora teraz pisala ip ze preco ju hned neodsudzujem a tak...proste to nechajme a uvidime
pekny aj ked uprsany den 😉
ahojte...vsetkym ktore boli u dokiho a vedia uz co to bude blahozelam zo srdca...mi ideme v stredu.... 😉
baby a z askorky ci nic nerobte,je to verejne forum.a je to dost smutne,ale takych ludi je na svete viac ako je ona...co uz...pekny vikendik.... 🙂 🙂 🙂 🙂
amadora... ja tiež súhlasím s tou súkromnou skupinou... je to podľa mňa lepšie aj pre tie, ktoré píšu z práce... minule som totiž rozmýšlala o tom, že veľmi ľahko sa k tomu môžu dopracovať aj napríklad kolegyne a ešte môžem mať zle aj z toho, že píšem počas pracovnej doby 😀
len neviem ako to funguje, či sa dá táto téma zamknúť alebo treba založiť novú a nahlásiť tam osobám prístup (lebo my sme to vo februárovkách robili tak ale tu nás je toľko že by to bolo hrozne pracné 😒 ) a kto sa na to podujme 😅
my už máme tatka doma tak sa vytešujeme 😵 a nejako sa mi nafúklo brucho večer, ešte sa mi to nestalo, mám pocit že prasknem ako balón 😀
amadora kym ho nemas tvrde tak je dobre..ja ho mam ako skala 😔
tusim sa bude musiet vytvorit nova tema a tato sa necha aby ostatne kocky vedeli ze je aj sukromna a znavigovat ich..a samozrejme napisat adminovi 😉
Ama, tiez som za sukromie. Tiez ma sem chodia citat ludia, ktorych ani velmi nemusim 😝
Kludne si to vezmem na paskal a pojdem podla Rosinej tabulky.
Skusim poziadat adminky, jo?
lenok, súhlasím 😉 dúfam, že ja prístup budem mať 😀
ono to s tými skupinami funguje tak, že ak chceme súkromnú, tak ju musí niekto založiť a spravovať členov... túto skpinu môže urobiť súkromnou iba jej zakladateľka...
ahojte , mne súkromná téma tiež nevadí, aj my v aprílovkách sme si ju otvorili, len by som bola zato, aby sa v pohode mohli pridať aj ďalšie kočky, ktoré by chceli ...napr. ja som sa k aprílovkám pridala, až keď sa Kubko narodil 😉 a veľa kočiek čo chodili predtým na fórum teraz už nechodí... ale každej sa "starej" aj "novej" poslala IP , potom sa napísalo adminovi a bolo vybavené....
dnes sme mali náročný deň, lebo Kubko mal nespavú náladu 😝 včera sme mu zrušili postielku a tak z veľkej mi stále uteká a bojkotuje spánok. Nakoniec zaspal o 18.00 na gauči, potom sa na chvíľu prebral a s plačom sme išli zase spať ... som zvedavá aká bude noc, lebo väčšinou keď nespí cez deň noc tiež nie je bohviečo..
čo sa týka askorky , nebudem sa veľmi vyjadrovať, lebo aj ja som už postrehla nejaké tie prípady ... a stále nechápem, že im to nie je blbé a vôbec sa neštítia podsúvať niekomu niečo čo nie je pravda... ale čo už aj takí sú 😠
mirinimu aj u nás to je tak,že čím horšie spí cez deň tým horšie v noci 😉
idem dočítat niečo čo stihnem 😉 drobec zaspával 2 hodiny a už sa mi veru nič nechce dnes robiť 😵
pozerám, že tu bolo veselo 😨 no askorka teda takto? inak ja som sa divila, prečo najskor zo začiatku témy bola Andrea a potom Askorka, lebo deti mala tie isté..no nerieším to, je to vec pre ktorú nemám tu na modrom koníku fotky 🤐 je to tak...neviete, kto si to pozerá, číta a tak..a človek ani nevie ako sa dostane k problémom.
ja sem chodím pomenej ale som za súkromnú tému,myslím, že to je tak lepšie 😉
lenok ďakujeme že si nastolila poriadok, si naša dnešná hrdinka 😉
ama to máme od kamaráta taký recept na pangasa, je to rýchle a veľmi dobré
matamisi ja som akurát dnes na teba myslela že už si tu dlho nebola že asi makáte na bytíku 😉
pekny vecer vsetkym babam 😉
len kukam, co sa tu za posledne stranky udialo... ani sa mi to nechce riesit... ak sa Lenok podujme zriadit z nas sukromnu skupinu, tak myslim, ze by to bolo asi fajn (vzhladom na posledne udalosti) 😲
Baby, dnes sme konecne skocili do toho Hlohovca a Nitry. Inak, baby, co ste z Hlohovca, co ste tam mali dnes za akciu v centre... nejake trhy, milion ludi, teda tam to zilo 😀
Vystup z vyletu - vylucili sme par kocikov, ktore boli doteraz nasi favoriti a zatial teda ostava Mutsy, Concord (ale to budeme musiet riadne prekutrat na nete nejake lepsie ceny 😅 ) a v Krskanoch sa nam dost pacil ten kocik, co ma Renatka. Bola som fakt prekvapena, ako sa da za taku dobru cenu zohnat stabilny, pomerne lahky a celkovo schopny kocik. Tak teraz si to budeme musiet este cele premysliet, ale dost nam to pomohlo 🙂
andys bol deň kvetov, všetci hurá do ulíc 😀
renatka tuším tvoj kočík má úspech 😉
ahojte..
ani mne nevadi sukromna tema, ak ma do nej pustite..🙂 odsudzovat a posudzovat nikoho nejdem, nie je to moja parketa.. 😉
a inak to, ze je to verejne forum a kadekto to moze citat sposobilo, ze nemam fotku ani v profile, ani album..bohuzial, vsetko som zmazala na zaklade neprijemnych skusenosti, ked si niekto dal namahu a vyspehoval uz kto sa skryva pod mojim nickom, nemusi uspokojovat svoju zvedavost aj tym, ze bude sledovat nase fotky.. 😉 a je vela vela tem, do ktorych sa verejne nezapajam, proste strazim sukromie..
Babiky, dakujem za doveru. Adminka mi slubila, ze sa kukne na kauzu "Arizona&NY" 😉
A ak chceme sukromnu temu, musime si ju zalozit nanovo s tym,ze by som dala info vsetkym nasim doterajsim spoluputnickam a nove by sme spovedali. Ostala by som pri teme "Viva la October 2010", to uz nam je zname 😉
Lenok... nazov nasej novej "sukromnej" temy je super, tak dufam, ze dostanem pristup 😉
pusinqa.. nam sa v tom Hlohovci tak pacilo, vsetci ludia nadseni, plne tasky, zlate to bolo... 😀
Andys.. nepochybuj... 😉
Myslim, ze sme tu fajnovucka particka, a ja som rada, ze vas mam +- 1... 😕
Moja doterajsia tehu intuicia ma /zial, chvalabozku/ nesklamala, tak verim, ze to bude teda princeznicka 😉
lenok... inak gratulujem k tvojmu zazitku zo vcera z poradne.. no vidis, ze nakoniec si babo videla a urcite uz teraz bude vsetko ok, aj buduci tyzden v ba 😉
idem do hajan, pate 🙂
Andys, verim... 😉 a dakujem...
Prajem sladke snicky, aj ked u nas duje ako blaznive a cakam, kedy nam okna vtlaci do izby 😝
ahojte,
najprv vam chcem popriať vsetkým zdravé a štastné detičky,rychle a bezbolestne narodenie detičiek
😵
ja len zareagujem na to že mi je trosku luto že dievčatá Vám chceli pomocť,aj ked trošku rozohneným štýlom 😀 a možno čakali inu reakciu od Vás za upozornenie ktoré uz posudia podla mna admini ako to naozaj je a verím ze ak si založite sukromnu tému dobre zvážite koho tam priberiete a koho nie
su rozčarované,ale urcite nemali vobec v umysle narusiť nejakým sposobom vasu temu,su to velmi zlaté maminy len asi nezazili taketo nieco ...
ani ja ani ony sme vasu tému nikdy nečítali len nikollka sa o vás ako nastavajuce maminky bála aj ona si zalozila jednu sukromnu temu pretoze ju napadala neustale jedna baba znama na celom koníku
to je všetko,majte sa fajn
my keď sme založili súkromnú tému tak normálne sme o tom napísali tu v spoločných termínoch, tá téma sa nezamyká a ktoré baby prišli tak si prečítali a išli do súkromnej a písali sme normálne ďalej. jedna kočka to založí a napíše tam mená nás všetkých ktoré budú mať prístup. s novými neviem, potom sa ťažko vyhneme tomu aby zase niekto spravil nový nick a do témy sa znovu zapojil, ale to je na nás všetkých ako sa rozhodneme 😉
vejinka ja ho nemám tvrdé, len akoby narástlo a nafúklo sa 😅
inak baby ja keď som mala minule depka náladu som si na vás pomyslela, že nesmiem klesať na duchu, že dlho som chcela mať niekoho s kým sa dá pokecať a teraz mám naraz toľko veľa fajn kamošiek, že musím byť vďačná 😵
jasné že virtuálny svet má svoje plusy a mínusy ale tak to skrátka je 🤐
mukky to je v poriadku, ale stačí nás upozorniť a nie zapísať jednu celú stranu v našej téme ,v ktorej sa chceme venovať len tešeniu sa z našich detičiek, rozpisovaním sa o tom aká je a kde čo popísala. a myslím že sme im to povedali slušne takže nevidím problém 😉
vraj do stredy ma takto pršať to bude zase 😒 kedy už vyde slniečko
inak ja sa neviem dočkať sona 😵 tak sa veľmi teším a zdá sa mi to ešte tak ďaleko..
ja som minule naháňala syna a potom ma tak pichalo v podbrušku ale po chvíľke bolo ok 😉
mobilo to by som aj ja rada vedieť, ja už chcem grilovaaaaaaaaaaať 😀
no dobre kočeny, idem sa venovať drahému, už mi vyšiel konečne po pol hodine zo sprchy 😀 dobrú nôcku

baby, no to cumim a citam...a som v soku.... 😠 😠 😠 ale ludia su rozni....ja som ju obdivovala ze caka tretie dieta tak skoro po sebe...a pravda je ze ich vlastne nemano ale neva...uvidime co na to povedia ostatne kocky a dohodneme sa... 🙂