Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
dobru Amadora užite si to, že možete byť spolu 😵
ja dnes sama tak trošku čítam 😉 ale tiež ma ťahá do postele
andys... veru v HC deň kvetov, tak bolo veselo 😉
tak nakoniec máš podobný vkus ako my 🙂 my sme tiež veľmi chceli concord fushion, ale skončili sme pri Taku, najmä kvôli cene, lebo moje kamošky, čo už majú detičky mi poradili, že je to zbytočná investícia, vraj nech si potom ešte kúpim nejaký pekný golfáčik 🙂 ale samozrejme je to vec názoru, my sme sa dlho rozhodovali, až kým sme na živo nevideli Tako. môj mangelík sa zaľúbil zas do neho 😀
pus... veru asi má úspech, ale som rada, lebo niektoré moje "kamošky" ma už stihli poohovárať za to, že som sa ulakomila na neho... 😖
lenok... tešíme sa na ďalšiu verziu Viva la October 🙂
ama... plne súhlasím, čo sa novej témy týka 😉
idem do hajan... tak zajtra 😉
renatka my sme urobili chybu, keď sme kupovali synovi kúpili sme taký ten poľský kočík kvoli cene, reku veď z toho vyrastie a tak..no a on vrzgal, na sedenie nebol vobec, to sa tam syn šúchal a tak..a potom sme kúpili použitý x lander to som tu už písala po jednom dietati vanička ani použitá nebola proste bol ako nový 😉 stál toľko koľlko ten poľsky nový a vtedy sme si povedali radšej použitý ale kvalitný ..a tak sme si to povedali na viacej veci..je to otázka názoru ale urobili sme tiež takú chybu..
tak isto s autosedačkou...kupovali sme už tu na sedenie a oni sú podelené ..sú také, čo sa dajú ešte aj trošku sklopiť, keď dietatko zaspí a potom sú čisto na sedenie do je do 36 kíl myslím..no a my samozrejme, že tú do 36 kíl nech máme pokoj 😀 ďalšia chyba syn, keď tam zaspal hlava mu lietala som sa celú cestu bála, aby si vazy nedolámal 😝 a keď sa na ňu teraz s mužom pozrieme ako vyzerá- chrumky, ďzusíky, špinavé topánky atd..tak sme sa zhodli, že ešte do tých 36 kilov budeme kupovať zo tri 😅
idem aj ja buvať za mojím anjelikom 😵 dobrú nocku 😉
mobilo-😀 smejem sa, lebo uz zacinam premyslat nad dalsou autosedackou..mame 9-18, ale obzeram sa pomaly po 15-36, maly je totiz strasne vysoky a cakam, ze tu nasu romerku prerastie davno predtym nez bude mat tri roky.. 😅 tak hovoris, ze viackrat ju budeme kupovat?.. 😀
a koc..no na zimu by som ja brala s velkymi kolesami a novy, plus mam poziadavku, aby sa dal slusne poskladat do mensieho auta..len na pol roka a potom golfac kupit..ale mam to PP centro, to hodlam znicit pri druhom, aj ked asi nebude idealny do snehu, nema take obrovske kolesa.. 😝 je mi ho luto len tak nechat lezat, ked som ho uz povodne kupovala, ze v nom povozim dve deti, nechcem teraz kupovat zas dalsi koc.. tak co, trosku sa potrapime..nechodim nejake strasne dlhe trasy, verim, ze to zmaknem..vsak uvidime.. 😉
dobru nocku.. 😔
ahojte baby - prepacte ze vam sem vstupujem, ale chcem len povedat ze sa mi paci to co vam napisali baby z temy netabulkove mamicky
my sme s askorkou tiez mali problem v teme kocikove maniacky a prave kvoli nej sme si urobili sukromnu temu, ale odvtedy sme ju sledovali co kde pise...po pravde som uz parkrat rozmyslala nad tym ze vam sem napisem ale nemala som na to odvahu
myslela som si ze ked uvidite fotku co mate spolocny album na ktorom ma askorka na jednej fotke kratke tmave vlasy a na druhej dlhe blond vlasy a akoze brusko ...tak som si myslela ze si to vsimnete a pridete na to same ....
aj sme s babami z nasej temy pisali adminom ze nech s nou nieco urobia aby neublizovala druhym babam tu na fore, ale nemali dost dokazov o nej
je to verejne forum a kazdy si tu moze napisat co chce....ale tak isto si tu moze pisat aj chory clovek alebo si tu dakto moze robit srandu z ludi a tak
mimochodom si myslim ze askorka tu vystupuje este pod dalsimi menami 😎 😝 ....takze fakt baby davajte si pozor co tu pisete a s kym pisete 😖
pekny vecer prajem 😉
😝 😝 bingoooo minitrouble..
je to verejné fórum a každý si tu môže písať čo chce a kde chce...
my sme našu tému uzavreli a o askorke nechceme ani počuť, teda z témy chcem tretie dieťa..
pekný večer a ak číta askorka aj toto, tak si zrejme už v žiadnej téme nepískne a nebude znepríjemňovať inak veeľmi príjemné pokecy...
des..
Bocmanka, Minitrouble...
To az teraz, ked sa to vsetko domotalo, tak nas idete vsetky ochranovat?
A odkial ste vedeli, ze sa toto vsetko stalo?
A odkial ste vedeli, ze pisala prave k nam?
A preco ste nas na nu neupozornili skor?
Mam kopu otazok, ale su zbytocne, tak isto, ako tieto vase vystrahy, za ktore sa Vam teda nepodakujem... je neskoro...
BTW... po vojne je kazdy general... 😠
😠 zlatinko, keď sme začali mať pochybnosti,
tak sme si dali askorku23 do vyhľadávača na mk a bolo to..
dali sme si veci do súvisu, spätne ..tiež andrejku či aký mala nick..
a našli sme ju všadeeee..ešte aj z chladničky pomaly vyskočila...
a asi normálne je upozorniť na to, čo si z toho zoberiete vy je nám jedno...
pááááááááááá
och, lenka, lenka... ☹ keby si si pozorne prečítala, čo ti píšu baby vyššie, tak tie tvoje otázky sú úplne zbytočné... 😉
lenok - prepac...ale skus si precitat cely moj prispevok pozorne...ja som to riesila tak ako sa ma - oficialnou cestou som napisala adminom uz davnejsie aby to presetrili ...ale ked to tu uz baby otvorili tak som napisala aj svoju skusenost ...aby ste vedeli ze to nie je ze niekde v nejakej jednej teme sa proti nej dakto dal dokopy ale ze ten problem bol vo viacerych temach
ale asi to bolo zbytocne ked citam tvoju reakciu .....skoda slov ....
aj ja sa pridávam. niekto sa unúva a druhá strana ho zjazdí? ved sme na to prišli len pred pár dňami a chceli sme sa uistiť. hádam sa nad tým ženy zamyslíte, chceme vám dobre, lebo tá chorá hlava o pár mesiacov možno "porodí" vaše dieťa a z toho mi je už na grc...lebo dve už "má" ☹
veľa šťastia.
☹ ☹
Bocmanka, nikomu z nas tu neublizila, nikoho neosocovala, neohovarala, nikomu nicim neublizila.
Ako, mne je to 3-5... ci sa tu niekto na niekoho hra, to je kazdeho svedomie.
Tiez casto menim ucesy. A? To sa tu teraz nikto so mnou nebude bavit, lebo tam som blondina a tam hnedovlasa? To kde sme?
Mila askorka, ako prisla, tak odisla, sa tu teraz nerozlejem na kolomaz, ze trpi schizou.
Ste sa sem zrazu nastahovali ako supy a rozdavate rady. Naco to tu zbytocne rozoberate, co bolo?
Ta tiez vam, koniec-koncov, vobec nemusime verit.
Pre mna je tato tema uzatvorena, tiez som urobila kroky (keby ste si boli precitali), tak sa tym uz nemienim zaoberat dalej. Nemam na to dokazy, kompetencie a ani sily.
Vratte sa do svojich tem a bude dobre.
baby fakt nič v zlom, ale rozoberáme tu niečo iné ako askorku, ak vám tak leží na srdci založte si skupinu antiaskorka a tam sa môžete realizovať
lenok, to ako sa s nami bavíš? to čo je za ton? Aké sme ti my supy? ak si si nevšimla, tak sme vo verejnom fore, nie v tvojej kuchyni. a láskavo sa správaj slušne, nikto ti nenadával, nikto ti nič neradil, boli to len slušné upozornenia. tak neviem, či si majiteľka MK, či čo. úžasné správanie. klobúk dole, máš čo naučiť svoje dieťa! ☹ ☹ ☹
Fuha, a ja som sa vam prave isla baby postazovat, aky mam nafigu den..ale to tu nie je asi teraz na mieste...podla toho, co citam...akosi mi to dobre nepadlo..Ale myslim, ze pre mna toto forum bolo a dufam aj bude spestrenie nudnych ulezanych dni 🙂 a vzdy som sa tesila, co sa o vas docitam baby nove.. 🙂 A hlavne mala som sa komu trochu aj vykecat, ked som povacsine stale doma sama..
Tak dobru nocku vsetkym.
P.S.: Ak budete zakladat sukromnu skupinu, pamatajte na mna, baby 🙂 Bolo by mi za vami celkom smutno ☹
ja mam kamosku s dvojickami a ked je jedna chora,tak ta je v pohode, ale ta druha je uknucana a unavena a ubolena a nic nie je dobre 😉
toni poď do Viva
no kočky, my sme hneď prvým babám čo nás upozornili poďakovali a povedali nech to nechajú už tak že si to doriešime a snažili sme sa fungovať normálne ďalej v témach, na ktoré boli októbrovky otvorené a nie teraz 100 strán zapísať o tom čo sa stalo. lenok vás pekne poprosila aby ste sa vrátili do svojich tém a nechali to už tak. a sem stále chodí niekto kto pardón nemá v októbrovkách čo robiť a ešte urážate že sme čo sme si dovolili. akože sorry ale lenok vám napísala úplne trefne a darmo sa rozčulujete a už nás láskavo nechajte pokračovať v našej téme, ok? 😉
am už je otvorená nová téma pod tam 🙂
som tak, len toto som si neodpustila 😉
Ahojte baby to je pocasie co?☹
ahojte baby....som tu nova...ale ako tak citam nejake posledne strany, tak to tu je nejak divne. Ja som naozaj tehotna a cakam babo v oktobry, kde a s kym si mozem popisat? Je tu uz vyse 400 stran, nechce sa mi to vsetko citat. Som v Anglicku a rada by som si precitala vase skusenosti, kedze to je moje prve tehotenstvo.
Ahoj mickey 85.Mozme popisat.
ahojte
dosť dlho som tu nebola, mám toho veľa a kým nebudem mať po štátniciach, tak nebudem mať kľud 😝 , ale pozerám, že tu nastali riadne zmeny 😕

a inak moje dieťa začína kopať až okolo 17- 18 hodiny do nejakej 21 ...nechápem syn ten kopal nonstop 😝