icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mobilo
16. máj 2010

to počasie je strašne blee...ono tu na MK sa už asi začne hádať aj v téme, kde sa hádať nedá či čo...
ja len neviem, že na čo tie upozornenia? Je nejaká nebezpečná? alebo čo? Čo mi može urobiť? nemám tu fotky, nevie kto som tak neviem 🤐 a kde máme istotu, že tu neni takých ďalších 10? o ktor. ani nevieme?

dianka08
16. máj 2010

mobilo...naco su upozornenia? aby ste si dali na nu pozor, nie? take tazke pochopit? 😀 v teme Striedava starostlivost sa napr. ukazalo, ze Kamil 26, ktory v teme velmi na urovni komunikoval patri do skupiny K213, ktora robi veci hraniciace pomaly s fasizmom, je tvrdo zamerana voci zenam...a tiez sme sa o tom dozvedeli od niekoho, kto nas upozornil...a skupinu sme dali nakoniec zavriet...
ty tu napr. album nemas, ani ja...prave preto, ze je XY ludi, ktori temy citaju a pozeraju ...no a co? na verejnom fore je to hadam normalne, preto je forum verejne...a preco potom niekomu vadi, ze ho niekto chodi citat? tak hadam sem budem pisat veci, za ktore sa nehanbim...potom mi predsa nebude vadit, ze to citaju cudzi ludia, ale napr. aj moja suseda, svokra, kolegyne, mama, predavacka z potravin alebo aj manzelova ex...
a co tie albumy, kde su niektore zeny takmer nahe???v spodnej bielizni, ved to je vyslovene nechutne...nepaci sa im, ze na nich sused pozera cez plot, ale maju tu fotky v spodnom pradle, ktore si mozno aj tento sused moze pozriet doma..

ikon
16. máj 2010

ahojte,

fiha čo sa tu udialo? idem čítať dozadu....

ja som preto z istých dôvodov vymazala už dávnejšie svoje všetky albumčeky a nebudem ukazovať ani svoje bruško, aby sa ešte nejaký sprepáčením úchyl ukájal....ľudia sú dnes všelijaký....

lenok super, že sono dopadlo dobre...idem čítať, ešte bol niekto v piatok na sone, že?

ikon
16. máj 2010

magdalenočka gratulujem k chlapčekovi....

teraz neviem, mám písať sem, či je už nová téma?

amadora
16. máj 2010

Dianka ty si nejaká múdra... len by ma zaujímalo kto sa ťa prosil o názor 😀 A sú ľudia ako ty čo tu špehujú čo si píšeme a čo máme v albumoch, takže v čom si lepšia? Či ti to tiež robí dobre? Hm? 😉

dianka08
16. máj 2010

Ja si nemusim pytat dovolenie, aby som sa k niecomu na VEREJNOM fore vyjadrila...a preco by som ta citala? si nejaka zaujimava osoba, ze by som mala zacat? vcera ste tu mali - aj vdaka tebe - dost husto, nie je problem si vsimnut, ze sa v nejakej teme nieco deje aj bez toho, aby som chodila citat...a co mi ma akoze robit dobre? tvojim krcmovym narazkam akosi nerozumiem... 😀

janocka
Odpoveď bola odstránená
danu
19. máj 2010

Kedze je vytvorena aj sukromna skupina, ale tehulky s terminom oktober 2010 pribudaju, temu odomykam😉

me
20. máj 2010

Ahojte, ja by som sa chcela spýtať, či mi náhodou niektorá nevie povedať kde v Nitre robia ešte 4D sono - okrem medicínskeho centra, a za koľko, ďakujem 😵

vanilka8
24. máj 2010

ahojte nechcem sa miesat do temy ale gratulujem vsetky,m mamickam kt. tak tiez budu mat svoje ratolesti oktobri 2010

tonicka
24. máj 2010

kocky to je v pohode, vitajte a zaradte sa 🙂

misimimi
25. máj 2010

mozete sa hadat tu za uplne blbosti?kazda ma pravo na svoj nazor ale zas to prehanate to ze si sem baby davaju fotky ako aj ja napr. tak to len preto ze sa xcu podelit o radost..myslim si ze nic neni krajsie ako zivot co v sebe nosime 😉 a nehadajte sa uz 😖

misimimi
25. máj 2010

uz ked som tu baby nemate abo nemali ste bolesti na pravej strane bruska ja ked sa xcem dvinut abo otocit strasne ma to boli a zas nexcem xodit k doktorovi jak blazon za kazdu malickost uz som si urobia hambu 😀

me
25. máj 2010

Snažila som sa čítať dozadu, že čo sa to tu deje / hádka /, ale nejako tomu nerozumiem a neviem sa v tom zorientovať. Ja som sa prihlásila kvôli tomu, že som už v 22 týždni a nemá mi kto poradiť kde v blízkosti /Nitra,Levice/ by som mohla ísť na 4D sono, lebo moja lekárka mi nevedela povedať či to bude chlapček alebo dievčatko a ja som strašne strašne zvedavá, ale asi tu nikto z tohto okolia nieje lebo nikto nereagoval, ale čo už, tak sa majte.

fiorea
25. máj 2010

baby, byvale oktobrovky sem uz skoro vobec nechodia, mame sukromnu skupinu. ja som tu teraz len nahodou...

misimimi
25. máj 2010

@me pravdu povediac ja som pocula iba o nitre 🙂 ale skus sa opytat v skupine 3D - kde a za kolko bo tam sa bavili o tom 4D

nanulik
25. máj 2010

@me v nitre v medicínskom centre robia 3D sono. trvá to vraj okolo 15 minút a stojí to okolo 20€. skús zavolať a informovať sa

majuskado
25. máj 2010

fiorea, skusis nas navigovat na sukromnu skupinu?

fiorea
26. máj 2010

majuskado, mne pozvanie pozvala lenok. skus jej napisat IP

krivka5
26. máj 2010

@misimimi ...mna tiez v brusku zaboli ked sa otocim na stranu, ale neviem co to je a ani dokine som to nevravela. asi sa maternica trosku natahuje 😒

renatka9
26. máj 2010

@me októbroviek z okolia Nitry je viac, ale máme súkromnú skupinu a sem už takmer nechodíme vôbec. mne bude robiť 4D môj lekár, neviem, či sa dá ísť k nemu len na 4D. bude mi ho robiť v 27.tt, ale v 23.tt idem do medicínskeho tiež na 4D. stojí to 20€, vraj dostanem pár fotiek a aj 20-25min.DVD.

me
26. máj 2010

ďakujem za odpoveď, a smiem sa spýtať či sa náhodou nevolá tvoj lekár Mudr. Gilan, lebo niekde som čítala vraj aj on má 4D, ak je to tak tak by som tam potom zavolala a spýtala sa, ďakujem za odpoveď

renatka9
26. máj 2010

nie, ja mám Krjaka, keď chceš môžeš mu zavolať a spýtať sa...

me
27. máj 2010

Ďakujem pekne za odpoveď, konečne som sa k niečomu dopátrala, ďakujem

fiorea
27. máj 2010

Mile nove alebo pozabudnute tvare 🙂
aby som uviedla na spravnu mieru, ako je to so sukromnou skupinou - po vcerajsej diskusii sa dohodlo, ze ostaneme v tom zlozeni, v akom sme ju zakladali. Nemyslime tym nic zle, len sa chceme bavit trochu osobnejsie a uzavreta skupina nam preto vyhovuje 😉

Dufam, ze sem rychlo pribehnu dalsie oktobrovky a rozprudi sa tu nova debata aj bez nas.

Pekne tehulkovanie a lahky porod vsetkym 🙂

lujzzza
27. máj 2010

Presne z tohto dovodu mam rada tuto milu stranku a jej "verejne forum" 😵
Tiez drzim place vsetkym oktobrovkam a zelam zdrave a krasne babatka!

me
27. máj 2010

Ďakujeme, podobne.

misimimi
28. máj 2010

@krivka5 no diky bo ani ja som nexcela zakazdim xodik ked sa neco udeje🙂

skaciatko
28. máj 2010

ahojte. som tu nova a chcela som sa pridat do tejto temy, ale vidim, ze uz to asi nie je tema, ako bola..
tiez mam termin na oktober, ale osobne si myslim, ze mi to este dr posunie. o 2 tyzdne sa chystam na prvy ultrazvuk, tak sa neviem dockat.. verim, ze bude vsetko ok a ze drobca budem vidiet v celej svojej krase.. a mozno sa aj dozviem, co to bude.. 🙂

renatka9
28. máj 2010

@skaciatko ešte len prvý ultrazvuk budeš mať a v koľkom si týždni?