Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
A ja si idem dat kavu - bez kofeinu 🙂 Dnes je pocasie na spanie, tak asi budeme driemkat aj poobede 🙂
no a ja idem zase upratovať a moooožno niečo vyprať aspoň manželovi s čím príde pre mňa za malou 😀 a idem sa konečne najesť...
@skipy no ja mam presne z tohto strach, pri prvom som enmala zaidne prejavy, lebo mi porod vyvolavali kedze malemu sa nechcelo, a teraz mam obavy ze ako to cele bude prebiehat a ci to stihnem, no ja idem dnes k doktorovi tak uvidim, co mi povie.
..baby, ked vas to chyti a nemate nikoho pouke, kto by vas odviezol, volate RZP alebo obyč.sanitku? rozmyslam nad tym, keby nahodou nebol drahy doma.. 😒
@slavuska30 ..ahoj.....tak nadtýmto rozmýšľam aj ja a teraz si ma zaskočila 😅
@slavuska30 taxik 🙂
@nivejka cauko...lebo ja som pri prvom volala sanitku obyč.a poviem ti po ceste nám 3x vyvrela voda, raz sme ostali stat.. 😀 😀 😀 a mna sa pytali, ci viem co mam robit, keby sme to nestihli 😀 😀 😀 a to som bola na rizikovom...., pri druhej ma viezla mama, a teraz neviem, ratam s tym , ze to moze byt skorej a manžel je stale preč...tak neviem 😕
@dasa2804 no nad tým som neuvažovala, aj to je riešenie.. 😉
baby chcem sa spytat,,budete nieco davat porodnikovi????mna vcera kamoska prekvapila,ze na Slovensku sa dava 200e a flasa k tomu-----fuuu to sa mi zda inac dost 😅 aky mate na to nazor???
@slavuska30 Hlavne dostat sa tam cim skor, taxikom je to podla mna najrychlejsie. Nic v zlom, ale RZP by mala riesit vaznejsie pripady ako je porod..
@dasa2804 ..ved jasne , RZP je na surne, ale vraj ked je to pred terminom 3t, tak sa da...ale neviem, to je len odpočute... 🙂 , preto sa pýtam.. 🙂
@dasa2804 ved prave bola som v soku,,,,lebo tu v anglicku nic take neexistuje,,,,a to mi kamoska povedala,ze pod menej nemam ist inak o mna ani nezakopnu,,ona totiz ide rodit o dva tyzdne a takto sa chysta dat,,,,,neviem ci sa niektore rodicky pretekaju kto da viac ☹ a potom porodnici cakaju
@leeenka ....tak ja som zástanca toho,že nedám nič!!! --nezazmluvnujem si žiadneho pôrodníka--niesom padnutá na hlavu,aby som dala 260eur za pár minút..--ja to mám do čoho investovať a momentálne žijeme len z jedného platu 😒
pomôcť mi musia tak či tak...
určite sa so mnou veľa báb nestotožní,ale ja to vidím takto 😉
@slavuska30 tak skus zavolat na dispecing. http://www.zachranari.sk/Default.aspx?CatID=103
@nivejka no ja sa chystam spravit to iste,,,,nie som totiz zastancom podplacania,a mimochodom je to jeho praca a povinnost,tiez zijeme teraz cela rodina z jedneho platu,tak sa nebudem deit este aj s lekarom,a ak pridem z anglicka s 3 papiermi s odporucanim na cisarsky tak to hadam nebude moct odmietnut 😖
ja by som to možno aj odjazdila sama autom--ale mm nechce o tom počuť!!!
taxík je isto dobrá voľba,ale asi budem volať sanitku...ja sa len modlím nech ma to chytí,ked už bude mm doma 🙂
@leeenka ahoj tu je o tom písané http://www.fnspba.sk/Nemocnica-Ruzinov/ruzinov/... ale neviem či to platí všade tak ale o alkohole som nepočula ešte...
@nivejka @leeenka: tiez si myslim, ze pomozu tak ci onak. Ja si myslim, ze porod ako taky nezavisi vobec od porodnika, ti vacsinou vedia co robit vo vseobecnosti. Zalezi ako ide babo vonku. A tie zazmluvnenia sa mi zdaju uplne zbytocne, moze to pomoct tej zene jedine psychicky, ak rodi pri gyn. ktoreho pozna a mu doveruje, moze to ist lepsie.
@slavuska30 ja si buď sanitku zavolám alebo skúsim drahému zavolať má to na šťastie autom takých 10 min pešo to je 20 min 🙂
Ja tiez budem riesit, ci taxik, alebo manzel alebo kto. Ale sama to riskovat nechcem 🙂 radsej na to ani nemyslim, len aby som bola aspon 50 km vtedy od porodnice, pretoze mne hrozi, ze ani nebudem 🙂

baby idem si farbiť vlasy----snáááád to nepokazím alebo nespálim 😒