Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
...ten taxik vyzera ako najlepsie riesenie 🙂 pokial nebude drahy doma...hlavne to stihnut 😝
.. peniaze tiež nedavam, je to ich povinnost pomoct, su v sluzbe a maju svoj plat 🙂
presne tak sme si ich naučili....ked si zoberiete len koľko rodičiek si platí nadštandard,mm pri pôrode,pôrodníka a plno dalších vecí a oddelení-kde sa točí plno peňazí a zdravotníctvo stále plače,že nemajú financie a kde sú???
jedine vo vačku!!
ja som tiež s tých poserov čo si zajednali pôrodníka 😅 ,teda svojho gynekologa.Mám príliš veľký strach že by som dopadla ako pri prvom pôrode ,keď som tiež hovorila že veď mi musia pomôcť. A nakoniec som bola 2dni a noc v bolestiach,kým mi konečne spravili sekciu.
Podľa mňa je blbosť že s prachmi sa delia,veď kto vie koľko mu ktorá žena dá.Pochybujem že to niekomu roztrubujú.
.....ja budem davat lekarovi peniaze ale nie uplatok........je to normalny poplatok aby ma odrodil ten lekar ku ktoremu normalne chodim a v pripade ze by to prislo necakane a nestihol by prist k porodu tak mi peniaze vratia
@11dara No ja neviem, ale podla mna to vobec nie je o tych peniazoch. myslis, ze keby si dala, tak bolesti nemas? Ale chapem na druhej strane, clovek sa potrebuje psychicky poistit. Uvidime, ako to dopadne mne. Moj porodnik je v case mojho terminu mimo cely tyzden, takze sa budem musiet spolahnut na cudzieho ale bez uplatku.
@dasa2804 -keby som sa dohodla dopredu tak ako teraz tak ma nenechajú bez plodovej vody rodiť tak dlho a nemala by som problémy s malým.(mal opuchnutú celú hlavičku a musela som s ním chodiť na vojtove cvičenia do 3m,lebo bol vo mne zaseknutý a dlho bez plodovej vody.) Takže nie že bolesti by boli menšie ale pôrod by bol rýchlejší,lebo žiadny doktor tam s tebou nebude 2dni ,keď si ho zavoláš ku pôrodu.Je to smutné že sa berú také prachy, každý má iné šťastie pri pôrode,ale ja sa príliš bojím na to spoliehať 😉 .
priatel tu nechce ostat,ze tu nemame nikoho 😒
No to dúfam , každá z nás si to zaslúži už len pre to čo všetko sa na nás nalepí počas tehotenstva 😀 .
@leeenka -pri mne sa vystriedalo asi 6lekárov každý nazrel skonštatoval že som málo otvorená a odišiel.Vtedy som síce bola mladučká a tichučká osôbka čo sa na nič nesťažovala,teraz som riadna držka 😀 . No ale aspoň aká-taká istota tu teraz je, aj keď tých peňazí fakt nazvyš nie je.

@malemimi panecky to sa naozaj moze stat iba u nas na Slovensku,,,,,tak sme si ich naucili 😖