icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

leeenka
8. sep 2010

@malemimi panecky to sa naozaj moze stat iba u nas na Slovensku,,,,,tak sme si ich naucili 😖

dasa2804
8. sep 2010

@leeenka Mas odporucanie na sekciu, neboj riesit to slovenski Dr. nebudu. Odoperuju a bude. Das flasku, ked budes spokojna a vsetko bude OK.

leeenka
8. sep 2010

@nivejka ved to mi kamoska vravela,ze jej to tiez spravili a ked vylozila obalku tak vsetkemu zrazu rozumeli co bolo v papieroch....(minule som volala s primarom tak mi vrael,ze ak mam papier od ortopeda-co mam,nie je ziaden problem)lenze realita robi zazraky

malemimi
8. sep 2010

@dasa2804 no možno aj áno ja idem pôrodnikovi ktorého mala segra a všetko v poriadku a kamoška schytala neviem akého teda tuším dokonca ženu a doteraz sa nevie poriadne vysr..ť a to už ma 8 mesiacov po pôrode....

malemimi
8. sep 2010

@leeenka ale nezabúdajte že tie peniaze neidú všetky pôrodnikovi to sa medzi nich delí....

slavuska30
8. sep 2010

...ten taxik vyzera ako najlepsie riesenie 🙂 pokial nebude drahy doma...hlavne to stihnut 😝
.. peniaze tiež nedavam, je to ich povinnost pomoct, su v sluzbe a maju svoj plat 🙂

nivejka
8. sep 2010

presne tak sme si ich naučili....ked si zoberiete len koľko rodičiek si platí nadštandard,mm pri pôrode,pôrodníka a plno dalších vecí a oddelení-kde sa točí plno peňazí a zdravotníctvo stále plače,že nemajú financie a kde sú???
jedine vo vačku!!

leeenka
8. sep 2010

@malemimi,,,myslis ze primar sa bude delit o svoje mimo-zarobky?

dasa2804
8. sep 2010

@malemimi ale to nebude tym, ze nezaplatila. Su prosto doktori a doktori. Uplacanie aby ma dobre zasil event nesposobil traumu dietatu sa mi zda zbytocne. Mozno sa mylim.

nivejka
8. sep 2010

@leeenka ....určite si to nedelia!! každému zostane to,čo dostane...

leeenka
8. sep 2010

@nivejka aj ja si myslim,,ved ked som volala z anglicka tak hned aka ochota,jasne,ze vas vezmeme-pan primar sa vas urcite ujme (ved pride z anglicka-tak z nej vytiahnem co najviac)

dasa2804
8. sep 2010

@leeenka Dr. vedia kedy pytat. A ludia su zvlast citlivi pokial ide o ich dieta, tak sa zo strachu radsej poistia uplatkom.

leeenka
8. sep 2010

@dasa2804 uvidime ako sa bude tvarit pan primar ked nic nedam,,,povie,ze nerozumie papierom a potrebuje uplatok aby to vedel prelozit 😀 😀 😀

11dara
8. sep 2010

ja som tiež s tých poserov čo si zajednali pôrodníka 😅 ,teda svojho gynekologa.Mám príliš veľký strach že by som dopadla ako pri prvom pôrode ,keď som tiež hovorila že veď mi musia pomôcť. A nakoniec som bola 2dni a noc v bolestiach,kým mi konečne spravili sekciu.
Podľa mňa je blbosť že s prachmi sa delia,veď kto vie koľko mu ktorá žena dá.Pochybujem že to niekomu roztrubujú.

dasa2804
8. sep 2010

@leeenka ani by som sa s nim nebavila o uplatku. Dohodni sa na termine cisarskeho a bude.

hirunka
8. sep 2010

.....ja budem davat lekarovi peniaze ale nie uplatok........je to normalny poplatok aby ma odrodil ten lekar ku ktoremu normalne chodim a v pripade ze by to prislo necakane a nestihol by prist k porodu tak mi peniaze vratia

dasa2804
8. sep 2010

@11dara No ja neviem, ale podla mna to vobec nie je o tych peniazoch. myslis, ze keby si dala, tak bolesti nemas? Ale chapem na druhej strane, clovek sa potrebuje psychicky poistit. Uvidime, ako to dopadne mne. Moj porodnik je v case mojho terminu mimo cely tyzden, takze sa budem musiet spolahnut na cudzieho ale bez uplatku.

leeenka
8. sep 2010

@dasa2804 to sa chystam spravit,,,,,,a budem hrat blbu,ze o uplatkoch na SK neviem 😎

dasa2804
8. sep 2010

@leeenka tak sa drz. Drzim palce. Preco vlastne mas indikovany cisarsky?

leeenka
8. sep 2010

@dasa2804 koli mojim klbom,,,v puberte sa mi vyklbovali a asi pred tyzdnom sa mi lavy vyklbil-kruta bolest-skoro som cvrkla do gatiek,,ty sa kde chystas rodit?

dasa2804
8. sep 2010

@leeenka Ja rodim v hainburgu. Som poistena v rakusku, lebo tam pracujem. Inak v rakusku nie su za doktora (ak si platis poistenie) ziadne dodatocne poplatky - napr. otec pri porode, cisarsky rez, tvoj. gyn. pri porode, co je asi podobne ako v anglicku.

11dara
8. sep 2010

@dasa2804 -keby som sa dohodla dopredu tak ako teraz tak ma nenechajú bez plodovej vody rodiť tak dlho a nemala by som problémy s malým.(mal opuchnutú celú hlavičku a musela som s ním chodiť na vojtove cvičenia do 3m,lebo bol vo mne zaseknutý a dlho bez plodovej vody.) Takže nie že bolesti by boli menšie ale pôrod by bol rýchlejší,lebo žiadny doktor tam s tebou nebude 2dni ,keď si ho zavoláš ku pôrodu.Je to smutné že sa berú také prachy, každý má iné šťastie pri pôrode,ale ja sa príliš bojím na to spoliehať 😉 .

leeenka
8. sep 2010

@dasa2804 tu sa tiez za nic neplati a ani dodatocne poplatky,,,,paci sa mi to,ze ak sa ti nieco nepaci,povies to a oni to zmenia. 😀

dasa2804
8. sep 2010

@11dara ten druhy porod uz bude lahsi. Prajem ti to. Drz sa!

leeenka
8. sep 2010

@11dara a to lekar nevedl,ze malicky je bez plodovej vody a ze je zaseknuty???? 😖

dasa2804
8. sep 2010

@leeenka Preco teda nerodis v anglicku?

leeenka
8. sep 2010

priatel tu nechce ostat,ze tu nemame nikoho 😒

dasa2804
8. sep 2010

@leeenka no to chapem, bolo by to pri starostlivosti o babo tazsie. Inak, som si vsimla ze mas termin o 2 dni skor ako ja 🙂 som zvedava, ci ta nepredbehnem.

11dara
8. sep 2010

No to dúfam , každá z nás si to zaslúži už len pre to čo všetko sa na nás nalepí počas tehotenstva 😀 .

@leeenka -pri mne sa vystriedalo asi 6lekárov každý nazrel skonštatoval že som málo otvorená a odišiel.Vtedy som síce bola mladučká a tichučká osôbka čo sa na nič nesťažovala,teraz som riadna držka 😀 . No ale aspoň aká-taká istota tu teraz je, aj keď tých peňazí fakt nazvyš nie je.

leeenka
8. sep 2010

@dasa2804 hehe ja budem mat cisarsky takze termin budem mat na 11-15.10 tak sa nepredbehni