Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka
@mysenac u nas rovnako s tym holenim, manzel sa tiez boji, ze ma poreze, ale nejako som ho donutila a musi..ale ak mam pravdu povedat, trpnem aj ja, ked pri tom vidim ten jeho vyraz 😀 Ale lepsie ako ked ma holili v nemocke s tupou ziletkou a bez vody..to mi skor trhali.
Na mna dolahla nejaka choroba ☹ sople, hlavobol a zvysena teplota ☹ ☹
baby, neviem ci ste tu uz preberali ockovanie, ale chcete dat babo zaockovat proti tbc v nemocke?JA by som nerada, ale neviem ci sa tam s nimi nebudem musiet vadit 😖
http://www.ockovanie.org/tuberkuloza.html
@nivejka Uz malokde sa ockuje proti tbc.Myslim, ze je to zbytocne a viac uskodi ako pomoze.
@skipy mne syna pred 4 rokmi zaockovali, ani sa ma nepytali, len mi to oznamili...komplikacie neboli nastastie ziadne...tentokrat to asi necham opat na doktorov (a mozno to uz ani neockuju - pred rokom sme boli so synom na preventivnej prehliadke v 3 rokoch a mal ist na nejake ockovanie a doktor nam oznamil, ze to ockovanie pred par mesiacmi zrusili a uz sa nerobi) tak uvidim...ale pokial si to ockovanie nezelas, tak by sa s tebou nemali vadit. preberali sme to aj tuto na jednej teme (tusim "Nesuhlas s povinnym ockovanim")...mozes nesuhlasit s povinnym ockovanim a doktor to musi respektovat. aspon by to tak malo byt 🙂
caute baby.......teraz som vstala dnes som nejaka otapena, boli ma chrbat ach jaj
ahojte, ja idem tiez este prat plienky, perinky a osusky pre babo....a uz by to malo byt hadam vsetko 😉 a uz len oddychovat a cakat na drobca 😎
.......baby ako casto sa vam hybu babatka?
@hirunka ...no ako kedy 😅 ....niekedy je malá moc aktívna a niekedy oddychuje,ale ako som zistila ona presne vie,kedy som hore,že som vstala--myslím tým,že stačí,že mám len oči otvorené a po chvíli začne kopať...ked spím,tak spí aj malinká...normálne mi to niekedy pripadá akoby medzi nami bola nejaká telepatia.. 🙂
no ja som si myslela,že ma zlomí spánok-kedže som hore od pol 3. a namiesto toho som bola nejaká plná energie a tak som si poupratovala,poprala.... 😅
no mne sa prave hybe cim dalej tym menej hlavne rano a vecer akurat teraz sa rozkopkalo.......len niekedy mam uz strach ked sa dlhsie nehybe
@nivejka ja by som sa rada tomu vyhla-alebo aspon ked tak odlozila to na neskor.
@hirunka mne sa maly hybe hlavne v noci 🙂 ale obcas kopne aj cez den, hlavne ked si sadnem alebo lahnem, tak to mi lieta cele brucho zo strany na stranu 🙂 Zda sa mi to tiez menej ako to bolo, ale zato o dost silnejsie..hlavne pod rebro je to brutalne
ono mozno aj tym ze je otocene opacne tak tie pohyby su ine......no vsak si hovorim ze keby nieco mam cislo na lekara zavolat mu mozem vzdy

@nivejka s tym holenim sme na tom rovnako...moj manzel sa do toho tiez nehrnie, takze tiez jedine zrkadlo...pri synovi som sa v pohode oholila tesne pred odchodom do porodnice uplne bez problemov a bez zrkadla...lenze to som mala tak o polovicu mensie brucho... musime to uz nejako vydrzat 😅
@ika33 drzim palce, nech vsetko dobre dopadne a nech babatko tolko nevystraja...