Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@emily327 ahoj 🙂 ....posledný utz je kedy??mne ho robil v 33tt a to som mu musela pripomenúť,že mi ho nerobil v 30tt..
no cítim sa ako slonica 😅 ,ktorá sa zadýcha aj pri vstávaní zo sedačky....
strašne mi chýba normálny spánok a to už veru ani nedospím....bruško mi tvrdne,pichá....
tak internet mi funguje,ale nedostanem sa cez mobil na konika,ale na fb ano--to je zvlášťne!!!
@nivejka no mne ho robili teraz v 36tt a uz viac nebudu. Tusim to je posledny UTZ kde zistuju ake velke je babatko a kolko vazi tusim. A malinka je otocena hlavickou dole? Moja ano, len je malinka ale nevadi, hadam to dobehneme za tie 3 tyzdne. Ak nie tak to dobehne ked sa narodi 🙂 Len aby som mala mliecko. Dnes som zacala pit Gravimilk, tak dufam,ze to malinko pomoze. Neviem ake mas velke brusko ty, ale urob kuk do mojho albumu a uvidis ake ho mam ja a myslim,ze sa budes hned citit lepsie, ked uvidis ake velke mam ja a hned nebudes mat pocit,ze si slonica 🙂 cmuk drz sa moja. A co ti lekar povedal? Uz si aj otvorena? Nepamatam si, budes rodit prirodzene? Boze ja musim ist este zaplatit a ist na poucenie za epiduralku. Nejako som na to zabudla. A uz som otvorena na 1 prst :-/
tak potom mi ho možno budú robiť teraz vo štvrtok a to budem 36+2tt .......ty máš ale fotiek v albume 😀
otvorená som nebola,lebo mi len vytiahol ten pesar a mám 2,5cm-a mäkký krčok--po vytiahnutí---uvidíme veru tento týždeň v nemocnici.....malá je hlavičkou dole--snad aj zostane a tak to bude našťastie prirodzene...mňa hreje aspoň to na duši,že mám už epi vybavenú 😉
@nivejka no mozno ano. Drzim palce na UTZ, ja som sa tam objednavala cez telefon. Ved sa na to opytaj, ci ti este budu robit UTZ kde budu zistovat velkost a dlzku babatka. Za to nic nedas. Potom mi pisni pls do IP, lebo uz nebudem online. Ale pozriem si to z net cafe 😉 Drzim velmi palce, nech malinka v brusku este chvilku vydrzi. No ja este epi nemam, ale tento tyzden uz to musim vybavit a aj pediatra, lebo mam tusaka,ze mala pride coskoro na svet. A to je skvele,ze je tvoja mala otocena hlavickou dole, super. Drz sa moja a stastny porod, ak by sa to stalo skor, ako je termin cmuk
ahoj krásky tak malú rodinnú prechádzku som zvládla 😉 .Ale už fakt nič moc,som ako knísajúca sa kačica 😝 .
@nivejka -som rada že sa tak dlho držíš,tak možno to zvládneš aj do 38tt 🙂 . Pekný večer a veľa šťastia na poradni-samé dobré správy 😀 .
Inak ja tiež chodím na poradňu už každý týždeň a je to aspoň pre kľud duše že všetko je ok.Je to škoda že niektorý doktori vás odpinkajú a nedodržujú ten posledný mesiac tak ako majú 😠 .
Ahojte, no prechádzku som zvláda aj ja ale teraz mi tvrdne bruško a uplne cítim ako sa mi rozťahuje panva. Aj vy máte taký pocit ako keby ste mali pod bruškom a v časti bedrových kĺbov strpnuté?
Ja zajtra idem do poradne, tak som zvedavá čo mi Dr. povie, neviem ale mám taký pocit, že ja to do 21.10. určite nevydržím a prídeme na svet skôr. AJ by som to brala. Len ešte teraz nech ma tá nádcha prejde a potom už môžeme ísť do pôrodnice kedy koľvek. Už som aj psychicky pripravená. 😀
tak ja som si dnes pridala novú fotku pre chvíľkou som sa fotila lebo ma dooosť pichalo alebo som cítila tlaky dole 😉 tak neviem či asi mi akože rozťahuje krčok alebo čo haha
......no baby dnes sme tusim vsetky mali holiaci den 🙂...........musim zaklopat dnes je zatial dobre aj ked zase ked som bola wc zo mna vysiel taky hlien ale zase iba kvapka...........no ja som zvedava ci male vydrzi do stvrtka ked ideme do poradne
@malemimi taky dozelena.......vacsinou ked sa vycikam tak v zachode ostane taka zelena kvapka resp. tak na mise......tak to som to mala zakazde uz asi trikrat aj som to hovorila lekarovi ked sa mi to stalo prvykrat a povedal ze sa to moze stat a ked ma skontroloval tak vsetko bolo v poriadku, len sa trocha bojim lebo este v juli som sa zacala otvarat a hoci doteraz som drzala tak mam teraz strach kedze aj v piatok aj dnes som opat mala ten hlien
no vo stvrtok............este stastie ze chodim kadzy tyzden na kontrolu ale niekedy aj ten tyzden mi pride dlho hlavne takto ked je nejaky problem
ahojte baby u mna zatial nic nove..kontrakcie by boli ale bolest ma nejako obchadza a cez den nic...len v noci 😔
inak aj zo mna dnes vysiel taky hlien bez zapachu bez krvy vyzeralo to ako puding ale bolo toho malinko tak asi ako nechet..ktovie ci to bola ta hlienova zatka... 😅
ale nie do zelena ale taky ako vanilkovy puding
Ahojte, mne je zase blbo ☹ 😕 Ja neviem či sú to poslíčkovia alebo sa už fakt pripravujeme. No zajtra uvidím čo povie Dr., ešte že tam zajtra idem. Keby som ale nemala dohodnutý termín, tak tam asi idem aj tak. Inak malinká sa dosť hýbe, tak je možné že už klesá . Idem si dať spršku a zaľahnem. Zajtra sa vám ozvem ako som dopadla u Dr. Dobrú noc všetkým.
dobrééééé ránko 🙂 ......ja už nemôžem spať od pol3.---mňa už šľak trafííí 😖
baby mne už tak nohy opuchli,že to nieje ani pekné a bolia...chvíľku ked stojím,tak mi tam ako keby mravce behajú a v kolenách sa mi podlamujú nohy....
k tomu holeniu : niektoré sa máte,ked vám manžel pomôže mne nechce!!!---on sa bojí,že ma poreže,ale to je len výhovorka,lebo s tými žiletkami sa to asi ani nedá 😖 ...tak sa borím s tým len ja a mám čo robiť,aby som aj vydržala čupieť 😀 a zrkadlo sa rosí.....a koľkokrát trpnem,že ked idem do poradne,že či niesom cikcak oholená 😀 😀 😀
@nivejka ahooooj drzim palce do tej poradne...potom napis ako si dopadla...kolko si cakala a co boli v pohode na ambulancii...tak nozicky pekne vylozit a oddychovat 🙂 ..mne neopuchaju vobec ale ma chrbat boli strasne uz tyzden pod pravou lopatkou dole asi 15cm..neviem ci to moze byt prechladnutie alebo cviknuty nerv...stale iba na tom jednom kusku ma to boliiiiiiiiiiii...achjaj...tak pa a pekny dnik

@ziza55 Som rada, ze to trosku pomohlo. Ked viem poradit (ci uz z vlastnych znalosti, ale aj od gynekologa, hematologa, internistu, vacsinou sa treba spolahnut na ich znalosti, skusenosti z daneho odboru a problematiky. A casto je to vec komunikacie), vtedy si dovolim napisat.
Som rada, ze s tym srdieckom to teraz nie je nic vazne. Drzim prsty, aby to tak ostalo.