icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

kattija
13. sep 2010

@mysenac mno v tomto som ja nejaka zaostala nemeral mi ani nic , asi to spravia tam na tych pasoch, ci nie? 😒 daj potom teda vediet co bolo toho 21.10.

kattija
13. sep 2010

@vejinka veji ty mas ale kraasne brusko, a aka si tenulinka na ritke a stehnach, juuuj zavidim postravicku 😀

lenkaoravcova
13. sep 2010

Ahojte kocky, ako tak citma, vsetky ste uz poctivo nachystane a pobalene, no ja som sa k tomu este stlae dokopala ☹ Neviem naco cakam, ani pri prvom som sa k tomu nejako nemala, no snad to stihnem, dufam, ze maly estw vydrzi 2 tyzdne.

nivejka
13. sep 2010

@ika33 ....my sme tak zatepľovali minulý rok a mňa išlo roztrhnúť,lebo boli horúčavy a ja som nemohla ani okno otvoriť a nehovorím o tom,že to súkromie bolo teda o ničom..stále som mala pocit,že ma pozorujú 😕 ....tak ti teda nezávidím..

malemimi
13. sep 2010

juu malunká ma štikutku 😖

nivejka
13. sep 2010

@malemimi ...super,tak aspoň si už pekne uložíš vecičky 😉 ...a čo ten havino????? 😀 😀

nivejka
13. sep 2010

@leeenka ...jéééj to aj ja chcem taký pôrod---to je super pôrod 🙂 ...to ani epi by som nepotrebovala 😀

nivejka
13. sep 2010

@zuzana_m ....ja som mala pažravý celý víkend---manžel je na vine,lebo to on ma vykrmoval ako kačenu 😀 😀 😀

nivejka
13. sep 2010

@mysenac ...ja strie nemám,ale čo registrujem,tak ma bolí okolo pupka,ako keby som tam mala modrinu--neviem čím to je,ale možno koža je tak napnutá,že je až príliš citlivá.....

nivejka
13. sep 2010

ja som dnes celý deň nervozna ako pes!!!!!!!! a to nemám byť z čoho 😠

mysenac
13. sep 2010

@nivejka no aj mna to tak nejako boli a vyzera to, ako keby mi riadne praskla nejaka vnutorna vrstva koze ☹ asi je to uz fakt moc napnute...

zuzana_m
13. sep 2010

@nivejka aj mna okolo pupka boli a take neprijemne to je, a mam to tak do fialova, no je pravda ze uz mame riadne napnutu tu kozu....a som nervozna ale strasne a podrazdena 😠 , tak ale to je tymi hormonmi a bliziacim sa porodom, podvedome strach a pod....musime len vydrzat, teda hlavne nasa rodinka nie?,tunasu nervozitu 😅 hm tak aj dnes som mala pazravy den a veru dnes je tomu na vine manzel , tu začal slaninu jest,tak som neodolala, niekolko mesiacov som to vobec nejedla a teraz este aj s chrenom no otras....dufam ze mi nebude zle,ani malinkej 😖 ...no ale stale by som dačo tlačila, sladke,slane,mliečne,ovocie 😲 ....no des

0904926904
13. sep 2010

Ahojte baby,aj ja čakám svoju prvorodenú a 10 rokov očakávanú ratolesť 😵 🙂 ,neviem sa už dočkať,všetko už máme pripravené a zostáva mi len čakať,a dúfať že bude všetko ok,termín máme na 5.10.2010,ale môže to byť aj skôr...bude to SOFIA...už aby to bolo...papa Maťa 😉

vejinka
13. sep 2010

@kattija no ja som stihla od malicka mame to v rodine 😀 a dakujem za pochvalu 😉

dasa2804
13. sep 2010

Ahojte baby. Aj vam je tak teplo? Ja sa dnes potim jak diva.

vejinka
13. sep 2010

no mne je teda poriadne teplo..hlavne ked dostanem kontrakciu

zucha
13. sep 2010

@vejinka ty si este tu 😉 😵
Ja som dnes rano bola na pohotovosti, lebo mam pocit, ze sa to uz spusta. V sobotu vecer som bola tak bleskovo zbalena do porodnice, ako nikto. Kontrakcie mam uz pravidelne, aj ked nie casto, ale krcok nastastie este drzi, aj ked sa uz skracuje a zacinam sa otvarat.
Tak ze mam mat kludovy rezim. 😕 To ma aj celkkom pobavilo, kedze mam 2 a 1-rocne dieta doma. 😅 Ze len posedavat a polihovat. Pravda je taka, ze ak by ten nalez mala prvorodicka, skonci lezat v nemocnici, ale s ohladom, ze mam doma deti ma pustili. Ze musim este aspon 2 tyzdne vydrzat, aj ked to kludne moze byt aj zajtra.

vejinka
13. sep 2010

@zucha waw ty nakoniec pojdes ovela skor ako ja...no to poznam ked mi lekar povedal kludovy rezim som sa zasmiala ako mozem mat kludovy rezim pri 2 rocnom decku..plneho energie 😅

zucha
13. sep 2010

@vejinka nestras, musim vydrzat aspon do toho 38tt. Povedala mi lekarka, ze aspon zacaty, aby bol ten tyzden.
A to som este v sobotu doobeda uvazovala, ako vydrzim aspon do 14. oktobra, lebo 13. chcem ist na koncert 😅 A hned po nom mozem ist rodit. A o par hodin mi padlo brucho, precistila som sa a zacali pravidelne kontrakcie. Magnezium mi vobec nezabralo. A takto to bolo celu nedelu. Ale aspon, ze sa neskracovali casy medzi kontrakciami - jedine moje stastie.

vejinka
13. sep 2010

@zucha odfot brucho...som zvedava ako vyzera padnute brucho...mne dnes povedala sestricka ze ho mam dole ale nezda sa mi vobec..

vejinka
13. sep 2010

teraz mam kontrakciu jak hrom...auuuu ale na monitore dnes nebolo nic..hranica bola 40 a to vraj je este nic predtym som mala 20 a predtym takmer 0..ktovie ako to rataju

zucha
13. sep 2010

to budes citit, ak ti klesne. Zrazu sa ti uvolni dychanie a zaludok a akoby sa ti tak ulavi. Take tie bolestive kontrakcie su, ked uz ta boli aj v slabinach. To su uz tie vyssie hodnoty

vejinka
13. sep 2010

@zucha ako vyssie? ja som ako prvorodicka...som totalne neskusena 😀

zucha
13. sep 2010

@vejinka no sila kontrakcii sa stupnuje, ako sa blizi porod. To, co ty citis, je mozno len tvrdnutie brucha. Kontracia je uz to, ze citis, ze babatko nalieha a tlaci sa do porodnych ciest a to citit uz v tych slabinach. To rozpatie je podla monitoru od 0 do neviem kolko - to si nepamatam. Neviem, ci nie az 200. Takze ak si mala 40, to je uplne nic. Ale je mozne, ze ta to velmi boli, lebo kazdy ma iny prah bolesti. Niekto ma najvyssie a zvlada to s usmevom na tvari a niekomu to zacne a uz bolestou strasne trpi. Ty si potom dobry adept na to, aby si si radsej dala epiduralku.

vejinka
13. sep 2010

@zucha praveze ju nexcem...ako mna to nevboli ta 40tka...len to coitim..a je to tusim do 100 aspom tak je to na papiery co ide z toho stroja monitoru 😉

vejinka
13. sep 2010

@zucha a ked som lezala na tych pasoch tak vobec nic som necitila a bola to ta 40tka...len som si tam lezala ale nic som necitila mozno keby mi teraz dali pasy uz by bola 80tka..ktovie

vejinka
13. sep 2010

@zucha takze ked to bduem citit az v slabinach vtedy sa to zacina akoze pocitat? 😉

zucha
13. sep 2010

@vejinka mozno 100, fakt neviem isto. Naposledy som tam bola pred vyse 1,5 rokom a odvtedy sa toho tolko stalo, ze tieto veci si nepamatam.
Ja som si epi radsej zaplatila. Mne to pomohlo. Mavam dlhe porody a zvyjat sa tam v krcoch 8 hodin na sale, sa mi moc nechce. Takto to prezivam v pohode, chatujem si na sale s priatelmi, bavim sa s manzelom, lustim krizovky, telefonujem a kto by nevedel, tak ani netusi, ze som v porodnici

smejko1
13. sep 2010

@zucha pobavili ma lekari...... tiez som si to vypocula, ked som bola chora, ze mam lezat haha pri malom sidle, isto iste.. este aspon tyzden vydrz a budes OK.... ja som maleho rodila 38+1 den a bol taky akurat 😉

vejinka
13. sep 2010

@zucha waw silna zena...no idem ja spat lebo maly vystraja tak dobru noc...uvidime ak bdue celu noc takto tvrdnut a boliet pojdem sa do nemocky aspom prejst 😅 budem ratat ako casto a ako dlho...a ak si to zajtra bduem pamatat tak aj napisem..ake to bolo.. 😉