Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ahojte kocky, ako tak citma, vsetky ste uz poctivo nachystane a pobalene, no ja som sa k tomu este stlae dokopala ☹ Neviem naco cakam, ani pri prvom som sa k tomu nejako nemala, no snad to stihnem, dufam, ze maly estw vydrzi 2 tyzdne.
juu malunká ma štikutku 😖
ja som dnes celý deň nervozna ako pes!!!!!!!! a to nemám byť z čoho 😠
@nivejka aj mna okolo pupka boli a take neprijemne to je, a mam to tak do fialova, no je pravda ze uz mame riadne napnutu tu kozu....a som nervozna ale strasne a podrazdena 😠 , tak ale to je tymi hormonmi a bliziacim sa porodom, podvedome strach a pod....musime len vydrzat, teda hlavne nasa rodinka nie?,tunasu nervozitu 😅 hm tak aj dnes som mala pazravy den a veru dnes je tomu na vine manzel , tu začal slaninu jest,tak som neodolala, niekolko mesiacov som to vobec nejedla a teraz este aj s chrenom no otras....dufam ze mi nebude zle,ani malinkej 😖 ...no ale stale by som dačo tlačila, sladke,slane,mliečne,ovocie 😲 ....no des
Ahojte baby,aj ja čakám svoju prvorodenú a 10 rokov očakávanú ratolesť 😵 🙂 ,neviem sa už dočkať,všetko už máme pripravené a zostáva mi len čakať,a dúfať že bude všetko ok,termín máme na 5.10.2010,ale môže to byť aj skôr...bude to SOFIA...už aby to bolo...papa Maťa 😉
Ahojte baby. Aj vam je tak teplo? Ja sa dnes potim jak diva.
no mne je teda poriadne teplo..hlavne ked dostanem kontrakciu
@vejinka ty si este tu 😉 😵
Ja som dnes rano bola na pohotovosti, lebo mam pocit, ze sa to uz spusta. V sobotu vecer som bola tak bleskovo zbalena do porodnice, ako nikto. Kontrakcie mam uz pravidelne, aj ked nie casto, ale krcok nastastie este drzi, aj ked sa uz skracuje a zacinam sa otvarat.
Tak ze mam mat kludovy rezim. 😕 To ma aj celkkom pobavilo, kedze mam 2 a 1-rocne dieta doma. 😅 Ze len posedavat a polihovat. Pravda je taka, ze ak by ten nalez mala prvorodicka, skonci lezat v nemocnici, ale s ohladom, ze mam doma deti ma pustili. Ze musim este aspon 2 tyzdne vydrzat, aj ked to kludne moze byt aj zajtra.
@vejinka nestras, musim vydrzat aspon do toho 38tt. Povedala mi lekarka, ze aspon zacaty, aby bol ten tyzden.
A to som este v sobotu doobeda uvazovala, ako vydrzim aspon do 14. oktobra, lebo 13. chcem ist na koncert 😅 A hned po nom mozem ist rodit. A o par hodin mi padlo brucho, precistila som sa a zacali pravidelne kontrakcie. Magnezium mi vobec nezabralo. A takto to bolo celu nedelu. Ale aspon, ze sa neskracovali casy medzi kontrakciami - jedine moje stastie.
teraz mam kontrakciu jak hrom...auuuu ale na monitore dnes nebolo nic..hranica bola 40 a to vraj je este nic predtym som mala 20 a predtym takmer 0..ktovie ako to rataju
to budes citit, ak ti klesne. Zrazu sa ti uvolni dychanie a zaludok a akoby sa ti tak ulavi. Take tie bolestive kontrakcie su, ked uz ta boli aj v slabinach. To su uz tie vyssie hodnoty
@vejinka no sila kontrakcii sa stupnuje, ako sa blizi porod. To, co ty citis, je mozno len tvrdnutie brucha. Kontracia je uz to, ze citis, ze babatko nalieha a tlaci sa do porodnych ciest a to citit uz v tych slabinach. To rozpatie je podla monitoru od 0 do neviem kolko - to si nepamatam. Neviem, ci nie az 200. Takze ak si mala 40, to je uplne nic. Ale je mozne, ze ta to velmi boli, lebo kazdy ma iny prah bolesti. Niekto ma najvyssie a zvlada to s usmevom na tvari a niekomu to zacne a uz bolestou strasne trpi. Ty si potom dobry adept na to, aby si si radsej dala epiduralku.
@vejinka mozno 100, fakt neviem isto. Naposledy som tam bola pred vyse 1,5 rokom a odvtedy sa toho tolko stalo, ze tieto veci si nepamatam.
Ja som si epi radsej zaplatila. Mne to pomohlo. Mavam dlhe porody a zvyjat sa tam v krcoch 8 hodin na sale, sa mi moc nechce. Takto to prezivam v pohode, chatujem si na sale s priatelmi, bavim sa s manzelom, lustim krizovky, telefonujem a kto by nevedel, tak ani netusi, ze som v porodnici

@mysenac mno v tomto som ja nejaka zaostala nemeral mi ani nic , asi to spravia tam na tych pasoch, ci nie? 😒 daj potom teda vediet co bolo toho 21.10.