icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

dasa2804
15. sep 2010

@tanija133 🙂 tak som rada, ze v tom nie som sama. Sme plne hormonov.

emily327
15. sep 2010

ahojte, ako sa mate? Uz sa nam to blizi,ze? Ja som bola vcera v poradni a moj porodnik povedal,ze vsetko je ok,ze malinka hlavika pekne nalieha a ze mal by to byt lahky porod. Tak som sa potesila. Ale to uz mi vravel aj minule, tak dufam,ze to aj tak bude. Test na streptokoka dopadol negativne, tak som rada. Citim sa fajn, len som casto unavena ale to je uz v 9.mesiaci normalne.

nivejka
15. sep 2010

@ziza55 ...áno idem do ružinova rodiť a jasne,že napíšem 😀 ...aj moja malá má dosť často štikútku a včera ju mala nejakú silnú,lebo sa mi až brucho triaslo 😀 ....pouč ma,čo je to ten reflux???

nivejka
15. sep 2010

@petrikaa1 ...presne aj ja--odkedy som tehotná vôbec nenosím moje zlaté čačky 😀 ...ale ked porodím a budem sa dostávať do normálu--veru pekne sa aj upravím 😉 😀

nivejka
15. sep 2010

@mysenac ...presne tak klasika kypriaci prášok na pečenie--ja som sa to dočítala na nete--preto som taká múdra 😀

nivejka
15. sep 2010

@dasa2804 ...bože ani nehovor!!!---ja som stále ako radiátor--strašne mio je stále teplo a niekedy ma až tak zavalí horúčava,že až zo mňa tečie---fuj,fuj......dokonca ked už bolo vonku chladno-ja som mala doma všetky okná dokorán,čo mi bolo teplo a dcéra s mm sa museli poobliekať od zimy..........vidíš a predtým mi bola nonstop zima a teraz toto 😅

nivejka
15. sep 2010

@emily327 ..ahojky moja 🙂 ...tešíííím sa s tebou,že máš také dobré správy z poradne---super!!

emily327
15. sep 2010

@nivejka dakujem zlatino a co ty? ako sa mas ty? este to vydrz a mozno sa v Ruzinove stretneme 😉

emily327
15. sep 2010

aj ja sa k vam pridavam,ze mi je stale velmi teplo 🙂 Ale to je dobre, lepsie ako zima nie? 😀

nivejka
15. sep 2010

ešte vás všetky pozdravím----ahojte!!! 😀
tak,tak dnes som si manžela užívala a vtedy ani telefony nezapínam 😀 --len škoda,že to nemôže byť poriadna romantika,ale dúfam,že už teda čoskoro 😀 😀 ---mne sa veru už o tom aj sníva 😀
zajtra ráno letím na krv ešte môjmu doktorovi a odtiaľ zase letím do ružinova na prvú tehu kontrolu v nemocnici,tak mi držte palce--nech mám dobré správy 🙂

nivejka
15. sep 2010

@emily327 ....ja už to chcem mať veru za sebou,ale uvidíme na zajtrajšej prvej kontrole v nemocke......
bruško mi tvrdne už dosť často a už 3.deň cítim také stavy ako pred mrchou--bolo mi povedané,že to sú poslíčkovia...
jéééjda a to hnusné teplo,čo mi je stále--strašné niečo!!!! 😠 😠

malemimi
15. sep 2010

@nivejka tak tak už mám sa teším...
a čo havinko ???

malemimi
15. sep 2010

@nivejka ahojky!
no včera som mala ako sa vraví planý poplach celý večer mi tvrdlo brucho a dosť často možno taký ch 15 min potom o 5 min a tak no sranda to bola a neviem prečo ale vedela sme že to asi nič nie je keď že mi neodtiekla voda 😉

emily327
15. sep 2010

@nivejka drzim palce na zajtra, ja od 7. mesiaca chodim iba do nemocnice k porodnikovi, takze som pod kontrolou. A co sa tyka bolesti ako pred mrchou, jaj tak ja mam tie uz asi tak mesiac aj viac. A poslednou dobou su take silne,ze mam pocit,ze dostanem velmi silnu MS. A som to vravela aj lekarovi, pozrel ma a povedal,ze je to ok. Daj potom zajtra vediet, ako si dopadla. Ku komu chodis?

hirunka
15. sep 2010

......caute baby........no ja som si tiez dnes uzivala manzela........zajtra idem do poradne, k internistovi a dozviem sa konecne datum sekcie.......tak som zvedava..........vsak potom vam dam vediet 🙂 a co sa tyka toho tepla ani nehovorte.....uz teraz je to fajn ale este nie tak davno vonku bolo chladno a mne totalne horko 🙂

malemimi
15. sep 2010

inak som sa vás chcela opýtať či niektorá z vás chodí na cvičenie...

zucha
15. sep 2010

@malemimi pozor, voda ti odtiect nemusi. Mne neodtiekla ani raz a museli mi ju prepichovat az v porodnici, takze na to sa nespoliehaj

malemimi
15. sep 2010

@dasa2804 ja mám návaly tepla a zvykne sa mi rozbúšiť aj srdiečko 🙂

dasa2804
15. sep 2010

@malemimi je to hruuza. Nejako sa neviem schladit 🙂 pricom vzdy mi bola skor zima.

malemimi
15. sep 2010

@zucha aha haha ale vidíš nič mi nie je dnes mi možno dva krát stvrdlo 🙂

malemimi
15. sep 2010

@dasa2804 no inak aj ja som taká haha ale to prejde keď porodíme 😉

dasa2804
15. sep 2010

@malemimi to dufam 🙂 lebo ak by to trvalo, tak ani radiator nebudem potrebovat.

malemimi
15. sep 2010

@tatianuskaaaaa jee taktiež držkám palčeky!!!! 🙂 🙂

malemimi
15. sep 2010

@dasa2804 haha neboj 😉
ja idem zajtra prvý krát pôrodníkovi ... a asi vezmem aj rannú moč 🙂 som zvedavá čo povie...
inak mám toho streptokoka 😒 nevadí že vraj 75% tehotných to má

dasa2804
15. sep 2010

@malemimi tak ti daju krytie pri porode, aby sa babo neifikovalo 🙂 Ja som bola na kontrole dnes, uvidim, co mi z toho vyteru vyjde 🙂

malemimi
15. sep 2010

@dasa2804 no jasne aj moja segra že mala a aj jej dali nejaké tabletky ale nestihla ich dobrať tak pri pôrode jej niečo dali 🙂

petrikaa1
15. sep 2010

tak to s tym teplom ste ma fakt potesili, uz som si myslela ze som sama, co mam stavy ako v "prechode" len moj mm to stale nechape, lebo vzdy som mrzla ja a teraz sa stazuje on , ked spavam pri otvorenom okne, 😀 alebo ked sa vrati domov z prace a ja mam vsetky okna otvorene 😀

malemimi
15. sep 2010

@petrikaa1 haha no inak aj môj drahý sa čudoval a ešte to tak podripol ale v dobrom, že či som tehotná haha 😀

petrikaa1
15. sep 2010

@malemimi ten moj ma stale zo mna srandu, ze to este stale jes??? pozri ake brucho ti uz narastlo 😀
nastastie zatial bolo vsetko v ramci normy tak mozeme zartovat))))

vejinka
15. sep 2010

ahojte baby ja mam navaly tepla ale iba v noci a cez kontrakcie..inak nie ja som taka zmrzlina furt a dnes mam poriadne silne bolesti no podla mojho hrubeho odhadu dnes v noci pojdem lebo ozaj sa citim na figu..ale ak by som nahodou nesla sak zajtra dojdem a zasa sa postazujem co ma boli...dnes je to chrbat ale na maximum..nemozem ani chodit tak boli svina jedna 🙄