Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte, ako sa mate? Uz sa nam to blizi,ze? Ja som bola vcera v poradni a moj porodnik povedal,ze vsetko je ok,ze malinka hlavika pekne nalieha a ze mal by to byt lahky porod. Tak som sa potesila. Ale to uz mi vravel aj minule, tak dufam,ze to aj tak bude. Test na streptokoka dopadol negativne, tak som rada. Citim sa fajn, len som casto unavena ale to je uz v 9.mesiaci normalne.
@dasa2804 ...bože ani nehovor!!!---ja som stále ako radiátor--strašne mio je stále teplo a niekedy ma až tak zavalí horúčava,že až zo mňa tečie---fuj,fuj......dokonca ked už bolo vonku chladno-ja som mala doma všetky okná dokorán,čo mi bolo teplo a dcéra s mm sa museli poobliekať od zimy..........vidíš a predtým mi bola nonstop zima a teraz toto 😅
aj ja sa k vam pridavam,ze mi je stale velmi teplo 🙂 Ale to je dobre, lepsie ako zima nie? 😀
ešte vás všetky pozdravím----ahojte!!! 😀
tak,tak dnes som si manžela užívala a vtedy ani telefony nezapínam 😀 --len škoda,že to nemôže byť poriadna romantika,ale dúfam,že už teda čoskoro 😀 😀 ---mne sa veru už o tom aj sníva 😀
zajtra ráno letím na krv ešte môjmu doktorovi a odtiaľ zase letím do ružinova na prvú tehu kontrolu v nemocnici,tak mi držte palce--nech mám dobré správy 🙂
@emily327 ....ja už to chcem mať veru za sebou,ale uvidíme na zajtrajšej prvej kontrole v nemocke......
bruško mi tvrdne už dosť často a už 3.deň cítim také stavy ako pred mrchou--bolo mi povedané,že to sú poslíčkovia...
jéééjda a to hnusné teplo,čo mi je stále--strašné niečo!!!! 😠 😠
@nivejka drzim palce na zajtra, ja od 7. mesiaca chodim iba do nemocnice k porodnikovi, takze som pod kontrolou. A co sa tyka bolesti ako pred mrchou, jaj tak ja mam tie uz asi tak mesiac aj viac. A poslednou dobou su take silne,ze mam pocit,ze dostanem velmi silnu MS. A som to vravela aj lekarovi, pozrel ma a povedal,ze je to ok. Daj potom zajtra vediet, ako si dopadla. Ku komu chodis?
......caute baby........no ja som si tiez dnes uzivala manzela........zajtra idem do poradne, k internistovi a dozviem sa konecne datum sekcie.......tak som zvedava..........vsak potom vam dam vediet 🙂 a co sa tyka toho tepla ani nehovorte.....uz teraz je to fajn ale este nie tak davno vonku bolo chladno a mne totalne horko 🙂
inak som sa vás chcela opýtať či niektorá z vás chodí na cvičenie...
@tatianuskaaaaa jee taktiež držkám palčeky!!!! 🙂 🙂
tak to s tym teplom ste ma fakt potesili, uz som si myslela ze som sama, co mam stavy ako v "prechode" len moj mm to stale nechape, lebo vzdy som mrzla ja a teraz sa stazuje on , ked spavam pri otvorenom okne, 😀 alebo ked sa vrati domov z prace a ja mam vsetky okna otvorene 😀
ahojte baby ja mam navaly tepla ale iba v noci a cez kontrakcie..inak nie ja som taka zmrzlina furt a dnes mam poriadne silne bolesti no podla mojho hrubeho odhadu dnes v noci pojdem lebo ozaj sa citim na figu..ale ak by som nahodou nesla sak zajtra dojdem a zasa sa postazujem co ma boli...dnes je to chrbat ale na maximum..nemozem ani chodit tak boli svina jedna 🙄

@tanija133 🙂 tak som rada, ze v tom nie som sama. Sme plne hormonov.