icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

kika9449
16. sep 2010

@mircova - v knizke mam 28.9. , ale ked som volala aby som sa objednala,spytala sa ma sestricka v ktorom som tyzdni a asi na zaklade toho ma objednala tak neskoro.

nivejka
16. sep 2010

@malemimi ..ten havinko bolo,že aký je zlatý a ako sa chcel odfotiť,ked sa ti natlačil do záberu 😀 😀 😀

franziska
16. sep 2010

@ika33 ja som franziska nie frantiska 😉

nivejka
16. sep 2010

@malemimi ahoj 🙂 ....tak ako hovorí zucha,tak plod.voda ti nemusí odtiecť ani zátka --mne tak isto prepichovali plodovku po trojdňových kontrakciách 😅

skipy
16. sep 2010

@greetchen presne takto mi trpli pri prvom tehu, teraz nastastie nie...ja som si davala to magnezko, inak ta B6 je dost slaba, to mozes aj 2-3 naraz

greetchen
16. sep 2010

@skipy jasne, posielam: katarina.jandova@kramare.fnspba.sk
ako sa inak mas? dufam, ze uz ti je lepsie. dlho som tu nebola, tak snad neposielam neskoro..
🙂

nivejka
16. sep 2010

@kika9449 ha,ha to je dobré--aspoň vidíš aký tam majú chaos,ked ti takto dátumi domotali 🙂

greetchen
16. sep 2010

@skipy oki, dakujem, tak budem to magnezium dalej brat..aj tak ten pocit ocakavania a radosti nic neprekryje ;)
len dufam, ze to po porode skoro prejde. niekde som citala, ze to kocka mala este mesiac po.. :O
🙂

nivejka
16. sep 2010

@hirunka ...no teda 😉 ...super tak ty to máš veru za pár 😀 .....držím moc palce a nech máš super rýchly pôrod 😉 😉

skipy
16. sep 2010

@greetchen- dakujem za mail adresu 🙂
Aj ja som to mala este po porode, aj u dr. som s tym bola..lebo som mala tie ruky aj totalne vysilene, som nevladala malu drzat.Ale preslo to a podstate samo 🙂

nivejka
16. sep 2010

@greetchen ahoj....mňa zase dosť bolia klby na prstoch a kolenách....každé ráno si musím prsty rozcvičovať ako ich mám bolavé--niekedy sa bojím,že už prsty ani nezavriem---absolutne netuším prečo to mám 😖

franziska
16. sep 2010

ahojte, idete niektora zajtra do poradne na kramare?

greetchen
16. sep 2010

@nivejka to ani nehovor🙂)
ja sa spolieham na zatku...
ako teda zistim, ze treba ist? niekedy vraj baby ani nemaju pravidelne kontrakcie a ani dokonca vsetky nemaju take bolestive a silne...no aj ked tomu velmi neverim. asi to proste bude clovek vediet.

greetchen
16. sep 2010

@nivejka ahoj, no tak to iste mam aj ja, nezavriem uz dlane🙂 a k tomu mi trpnu..
vraj to je aj koli chrbtici a nervom, na ktore tlaci babatko ako uz na vsetko🙂
nech uz to mame za sebou;)

mysenac
16. sep 2010

@hirunka jeeej, to je super...drzim palce, nech babo este do tej stredy vydrzi 😉

greetchen
16. sep 2010

@franziska my ideme na konzultacie koli oteckovi pri porode🙂
do poradne 22.9.

nivejka
16. sep 2010

ahojte moje oktobrovky 😀 😀

ja mám prvú nemocničnú poradňu za sebou---ufff nenormálne,veľa tehuliek je tam (v ružinove) a už ma dobre mrle žrali...
takže : CTG mám v utorok 21.9. ; krčok skrátený na 2,5cm , bránka na špicu prsta--to mi niekto vysvetlite!!!! ,
PV stojí aj toto prosím!!! , cez prednú klenbu hmatná hlavička plodu--aj toto mi vysvetlite po lopate 😅 , uterus normotonus---to ani netuším čo to je 😅

greetchen
16. sep 2010

@skipy nie je za co🙂
kde vlastne budes rodit? kramare boli zle?

skipy
16. sep 2010

@franziska no ja idem zajtra, ale neviem ci ma len objednaju, alebo ma hned aj vezmu na vysetrenie 🙂

skipy
16. sep 2010

@greetchen 🙂 no nic moc to veru nebolo, ale nechcem nikoho odradzat..je to individualne, mozno som tam bola len v nespravnom case a natrafila na nespravnych ludi 😉

nivejka
16. sep 2010

@greetchen tak to niesi sama aj ja mám túto dylemu,že čo ked to nezistím,alebo to bude len planý poplach...
naozaj ti zátka nemusí odísť ani plodovka....ale určite to zistíme,ked nám bude najprv čudne a potom nám to bude vystrelovať do krížov a bolieť v podbrušku...aspoň ,čo si ja pamätám pri dcére mne to dobre buchalo do krížov,ako keby mi tam niekto sekeru zaťal.....ale každé tehu je iné tak uvidíme 😉

greetchen
16. sep 2010

@skipy oki🙂
no co uz, nemocnici sa nevyhnem, dako to tam vydrzim🙂
bola som sa tam pozriet aj na porodnom a tak, veru vabivo to nevyzera..klasika, nemocnica ale teraz v lete vraj prebehla nejaka rekonstrukcia, tak potom napisem, ako bolo ;))))

nivejka
16. sep 2010

@greetchen ..presne to aj ja hovorím,nech to už mám za sebou,lebo som ubolená až dosť 😠
inak ja som magnezium vysadila,lebo sa nemá užívať do konca..

greetchen
16. sep 2010

@nivejka jj, uvidime🙂
porodit musime, uz sa tomu nevyhneme🙂)

greetchen
16. sep 2010

@nivejka no tak ja ho beriem len 3. den zatial🙂
dokedy treba vysadit?

skipy
16. sep 2010

@nivejka no tak to teda neviem co to vsetko znamena..ale nerodis uz nahodou? 😀 😀 😀 inak co tu baby popisovali ten hlien, tak aj ja to mam a niekedy v hojnom mnozstve, ale skor je to len vytok.Okrem toho mne ked otiekla voda, tak ziadna hlienova zatka neodisla..aspon som nic nepozorovala 🙂 takze cert vie..moze to byt ako si hocijako s tym zaciatkom 🙂

skipy
16. sep 2010

@nivejka ja som magnezko brala aj po porode.Preco sa nema uzivat?

nivejka
16. sep 2010

@greetchen ..ja som ho vysadila teraz ako som išla do 36tt
@skipy užívať ho môžeš,lebo ved je to vitamín,ale ked ti dr.predpísal silnejšiu dávku,tak to nieje dobré pre bábo je také zo začiatku ako spomalené a unavené a zbytočne si predlžuješ pôrod 😉

skipy
16. sep 2010

@nivejka hmm, to som nevedela...ale ma to svoju logiku 🙂

nivejka
16. sep 2010

@skipy ..no určite nerodím 😀 😀 😀 ....ten hlien vytečie niektorej a niektorej nie....niekedy vyteká na etapy--možno aj tebe postupne odteká hlien.zátka......ja som sa dr.pýtala na tú zátku a povedal,že môže odtiecť aj nemusí....takže každá sme iná a tiež aj každe tehu je iné 😉