Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@skipy jasne, posielam: katarina.jandova@kramare.fnspba.sk
ako sa inak mas? dufam, ze uz ti je lepsie. dlho som tu nebola, tak snad neposielam neskoro..
🙂
ahojte, idete niektora zajtra do poradne na kramare?
ahojte moje oktobrovky 😀 😀
ja mám prvú nemocničnú poradňu za sebou---ufff nenormálne,veľa tehuliek je tam (v ružinove) a už ma dobre mrle žrali...
takže : CTG mám v utorok 21.9. ; krčok skrátený na 2,5cm , bránka na špicu prsta--to mi niekto vysvetlite!!!! ,
PV stojí aj toto prosím!!! , cez prednú klenbu hmatná hlavička plodu--aj toto mi vysvetlite po lopate 😅 , uterus normotonus---to ani netuším čo to je 😅
@greetchen tak to niesi sama aj ja mám túto dylemu,že čo ked to nezistím,alebo to bude len planý poplach...
naozaj ti zátka nemusí odísť ani plodovka....ale určite to zistíme,ked nám bude najprv čudne a potom nám to bude vystrelovať do krížov a bolieť v podbrušku...aspoň ,čo si ja pamätám pri dcére mne to dobre buchalo do krížov,ako keby mi tam niekto sekeru zaťal.....ale každé tehu je iné tak uvidíme 😉
@nivejka no tak to teda neviem co to vsetko znamena..ale nerodis uz nahodou? 😀 😀 😀 inak co tu baby popisovali ten hlien, tak aj ja to mam a niekedy v hojnom mnozstve, ale skor je to len vytok.Okrem toho mne ked otiekla voda, tak ziadna hlienova zatka neodisla..aspon som nic nepozorovala 🙂 takze cert vie..moze to byt ako si hocijako s tym zaciatkom 🙂

@mircova - v knizke mam 28.9. , ale ked som volala aby som sa objednala,spytala sa ma sestricka v ktorom som tyzdni a asi na zaklade toho ma objednala tak neskoro.