Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@greetchen ....tak toto som tu čítala niekde na koníku--skús si vyhľadať niečo o tom magneziu
ako nieje to škodlivé a bábo postupne naberie silu a bude plakať o dušu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ako moja dcéra mne dávali konské dávky v nemocke aj infúzkou a malú som nepočula ani plakať skôr mi to pripadalo,že potichučky spieva a bála som sa,že to tak zostane a naozaj bola dosť oťapená a na papanie na nedonoseneckom ju museli dlhšie budiť.....ale veru po 2týždňoch,čo sme sa vrátili z nemocky,tak mi doma ukázala,aké má silné pľúca a potom sa jej to zapáčilo 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Zdravim, aj ja som bola dnes prvykrat v poradni v ruzinove, aj napriek tomu, ze som bola objednana na presny cas, hodinu som si pockala, zatial je vsetko v poriadku, buduci tyzden mam ist aj na ultrazvuk, tak som zvedava. Neviete kocky nahodou niektora , kedy byva v ruzinove to poucenie na epidural? Dakujem Lenka
@lenkaoravcova ahoj....to chceš ísť ne nejakú prednášku o epidurálke? alebo si ju chceš len zaplatiť?
dakujem baby 🙂........inak prave som sa zobudila..........som bola neromalne unavena tak som zaspala 🙂
@lenkaoravcova nevideli sme sa náhodou? oproti som sedela pri dverách k lekárke - tam sme sedeli 3 - jedna krátke vlasy čierne, tá išla dnu asi ked si prišla, potom ja dlhšie kučeravé blond a potom vedla mna bola taká s čiernymi dlnými vlasmi. Dnes tam bola super lekárka, akéto by mali byť všetky, volala sa Linhatová - bola mladá ale veľmi úslužná
no som tu! 🙂
takže cervix mám4 cm malá má cca 2600g a povedal že 16 októbra to určite nebude že to bude omnoho skôr čo porodím...išla som od neho na wc a našla som si na vložke krv tak som tam letela a sestrička akurát otvorila dvere tak som jej to povedala a že je to v poriadku že to môže byť po vyšetrení...tak som to teda brala došla som domov a tam som si našla vložke asi zátku neviem takú zrazeninu skoro ako malíček ...takže možno sa naplní predtucha manžela sestry 😀 že dnes porodím 😀
@nivejka ja mám prvú nemocničnú poradňu za sebou---ufff nenormálne,veľa tehuliek je tam (v ružinove) a už ma dobre mrle žrali...
takže : CTG mám v utorok 21.9. ; krčok skrátený na 2,5cm , bránka na špicu prsta--to mi niekto vysvetlite!!!! ,
PV stojí aj toto prosím!!! , cez prednú klenbu hmatná hlavička plodu--aj toto mi vysvetlite po lopate , uterus normotonus---to ani netuším čo to je
aj ti to dakto vysvetlil, neviem to nájsť. Ale čo viem že krčok máš pootvorený na 2,5cm ja mám 4cm 😀
a kde chodíš do poradne tam dole na prízemí?
baby ako casto vam tvrdne bruko?
@greetchen Ahoj 🙂
mne od pondelka zacali opuchat nohy - doteraz to bolo uplne v poriadku a teraz ani topanky pomaly nemozem obut :(
A ked sa rano zobudim, tiez ma bolia prsty a dlane na rukach, musim ich rozvicit ale chvilku to trva ☹
Podla mna to bude uz bliziacim sa porodom - a ze sa nam v tele zadrzuje viacej vody....
Nuz musime to vydrzat !

@nivejka ja beriem len to take sumive, to som nevedela s tym babom, tak to je jasne, dolezite je aby bolo ono v pohode...
no este tak tyzden skusim, lebo fakt inak nic nedokazem urobit🙂 a potom ho vysadim..