icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

skipy
16. sep 2010

@kattija mne tvrdne hlavne ked viac chodim alebo mam narocnejsi den.Vtedy sa zvyknem nadopovat riadne tym magnezkom, lahnem si a prejde to 🙂 Ked som robila, to mi tvrdlo aj 30x za den, tak som potom ostala na rizikovom, teraz je to uz menej

malemimi
16. sep 2010

@skipy hihi no som fakt zvedavá ...zatiaľ som mala len jednu kontrakciu 🙂

@ika33 jaaaj ,áno klasicky 🙂

@syssi mňa začínajú bolieť kolená 😀

@nivejka ja u Drába a číso 41 🙂 Som ho odkopírovala 😀

@kattija hihi no uvidíme 😉

greetchen
16. sep 2010

@syssi tak tak, vydrzat! 🙂
uz len chviilocku🙂
mne nohy opuchaju asi od 5. mesiaca🙂
posledny mesiac nosim take stahovacie pancuchy, to je super, pomaha to velmi..aj obujem botky🙂
no inak treba vela vykladat a malo solit a nepit mineralky, to mi zakazali..aj to pomohlo;)
ale tie ruky trpnu, bolia a opuchaju stale, tam uz naozaj nic ine tusim nepomoze len ten porod🙂

malemimi
16. sep 2010

@greetchen noo možno to dnes fakt príde bola by som aj rada ...ideme dnes radšej poskladať potieľku a ešte som zabudla vyprať do postieľky tú ochranu na hlavičku a tak takže ešte to periem a skontrolujem veci do pôrodnice pre mňa a pre mimi
inak ukazoval mi malunkú na UZV a videla som jej šušinku 😀 😝 bolo to krásne ...fakt jej bola krásne vidieť 😅 😀

malemimi
16. sep 2010

@greetchen no ja minerálky vôbec nepije a nie je to dobré tam je veľa sodíka a tiež minimálne solím nič nedosálam či ako sa to píše

mona777
16. sep 2010

@nivejka ja neviem či áno alebo nie, len podľa fotky - biela košela s nodrými pásikmi? Dnes to naozaj išlo veľmi pomaly. Asi sa viac venovala ta lekarka každej z nás. Mna akurát tak smädilo a z toho mi bolo nablblo 🙄

nivejka
16. sep 2010

@malemimi ...to vážne si mala na vložke krv???--žeby ti ju doktorka prepichla či to sa nedá???????
no nakoniec to bude ako povedala tvoja švagriná--ked to tak bude,tak jej povedz,že je bosorka 😀 😀 😀 😀 --ked to vedela dopredu

nivejka
16. sep 2010

@mona777 ..ja či som mala modrú košeľu s pásikmi---nie!!..sedela som hned pri dverách--vlasy už nemám čierne,ale do blond a po ramená vlasy--som musela dať hrivu dole ☹ ☹

greetchen
16. sep 2010

@malemimi jooj drzim palce, tak nakoniec budes mozno septembrovka🙂
postielku inak ani my este nemame poskladanu, tiez si davame na cas 😀
kazdopadne nas infofmuj o pokracovani🙂

syssi
16. sep 2010

Tak tusim dnes bola skoro kazda z nas v poradni 🙂
Ja som rada ze mozem chodit k mojmu porodnikovi a nemusim ist este do poradne do nemocnice 🙂 Aj buduci tyzden idem este k nemu do ordinacie, ale potom ten dalsi tyzden uz musim na Kramare ☹
Lebo mna tie cakania strasne ubijaju a potom sa vrtim a neviem co so sebou 😝
U mna zatial stav nezmeneny - vsetko OK. Tak sa snazime vydrzat do 38 tyzdna a potom sa planuje cisarak.... Uff... Tusim sa uz zacinam bat....

malemimi
16. sep 2010

@nivejka nie nie mám pôrodníka a prvý krát mi tiekla krv a že vraj je to normálne...a asi aj zátka mi odišla bolo to ako zrazenina taká ako malíček ...a volala som mu aj a povedal že môžem špiniť trochu tak asi fakt každým dnom porodím len nechcel povedať kedy lebo ani on nemôže tušiť kedy to príde 😉
to povedal manžel mojej sestry ...čiže sestra čo má manžela tak on to povedal že dnes porodím a aj keď som s nimi volala tak kričal že na mňa silno myslí 😀 😀 no veď som aj povedala že keď to vyjde tak nech si praje čo chce 😀

nivejka
16. sep 2010

@malemimi ..ja som aj banovala,že som nešla radšej na tú 41amb. ,lebo na 53 to bolo o nervy a videla som,že sa to u vás hýbe 😉

syssi
16. sep 2010

@malemimi no ty tusim fakt dnes porodis! 🙂

malemimi
16. sep 2010

@greetchen no možno možno 😀 no my ju chceme poskladať aj pre to že keby náhodou chýbal nejaký klinček a tak aby potom nestresoval

@syssi neboj sa veľa báb poznám čo boli cisárskym ... 😉 a nestažovali si moc

malemimi
16. sep 2010

@nivejka ja som tam sedela už od 12 hod alebo skôr haha ...možno sa tam fakt míname a ani nevieme 😀 😀 😀 je perfektný ten Dráb fakt !!!!

nivejka
16. sep 2010

@malemimi ...tak potom je bosorák 😀 😀 😀 😀

syssi
16. sep 2010

@greetchen solit moc nesolim, resp velmi malo a pijem teraz veeela dzusov a stale mam chut aj na odstavovane ovocie 🙂
Ale tie ruky :( si pripadam ako 100-rocna a ako keby som mala reumu ci co... ☹

malemimi
16. sep 2010

@nivejka tak tak lebo že vraj mu už veľa vecí vyšlo 😉 😀

malemimi
16. sep 2010

@syssi ježiš tieto chute sú inak strašne ja som sa cez leto nevedela dožrať zmrlín !!! 😀 😀 😀 alebo strašne som chcela niečo kyslé nejaké kyslé cukríky a tak

nivejka
16. sep 2010

@malemimi ...keby som vedela,že tam ordinuje chlap--tak by som išla radšej tam 🙂 🙂
ja som čakala nenormálne dlho a ked som prišla na radu,tak tam prišla na pomoc nejaká mladá sestrička na 54amb. a za 2min.som bola vyšetrená--no neporazilo by ťa?????---a na 53 tam tam bola každá mamina aj više 20minut....
inak ako som videla toľko tehuliek pokope a väčšinou to boli z oktobroviek,tak som len očami behala,či mi nebude nejaká povedomá 😀 😀 😀 ...jedna aj dokonca bola,ale neviem,či ma len niečo nepomýlilo 😅

nivejka
16. sep 2010

@malemimi ...no ja by som potrebovala niekoho takého,že by na mňa kukol a povedal "aha ty porodíš vtedy a vtedy"---to by bolo super 😀 😀 😀 😀 😀

greetchen
16. sep 2010

@syssi 😀 ja tak isto tiez si pripadam ako babicka..ledva udrzim lyzicu v ruke, snad ma nebudu musiet krmit kym porodim...🙂
na ovocie mam aj ja strasnu chut v poslednej dobe, tiez si odstavujem, to je najlepsie aj ked s tymi ruikami teraz.. 😖

malemimi
16. sep 2010

@nivejka ja som mala šedé tričko a ryflové gate a mám hnedé vlasy a v gumičke a mala som hnedú puma kabelku a tašku bielu ... a prechádzala som tade s jednou blonýnkou na UZV tiež išla prvý krát k pôrodnikovi 🙂 ...
a keď sme tade prechádzali videli sme koľko báb tam bolo strašne veľa ...

greetchen
16. sep 2010

@malemimi ano ano zmrzliny boli moje toto leto tiez🙂)))
a kysle tak isto, to mi ostalo doteraz 😀

malemimi
16. sep 2010

@nivejka no tak to by som aj ja brala 😀 😀

syssi
16. sep 2010

Baby a este jedna otazocka...
ja mam stale chut na cokoladu...... stale by som ju jedla..... ☹ Dufam ze v tom nie som sama????.... 🙂 😉

malemimi
16. sep 2010

@greetchen haha mne nie teraz .vôbec neviem čo by som si dala ...z tohto má manžel nervy lebo každý krát keď ideme do obchodu nakupovať potraviny tak neviem čo chcem... 🙂 😀 tak má nervi ale nie že by bol zlý len potom nič nekúpime a ja mu fňukám že som hladná 😀 😀 haha

malemimi
16. sep 2010

@syssi niee nie si ja furt sladké jem a aj teraz som dojedla chochapik alebo zjem na posedenie kinder čokoládu alebo milku a tak 😀 😅

nivejka
16. sep 2010

@malemimi ...no netuším kto si 😀 😀 ...ale toľko sa tam dnes premlelo tehuliek,že až až...ešte som sa jednej pýtala,že koľko sa rodí denne detí v ružinove a či majú aj toľko miesta pre každú--no hrôôza..
je úplná pravda,že tento rok je neuveriteľne plodný a dokonca daľšia moja kamoška mi včera oznámila,že po dlhom snažení sú konečne tehotný 😀 😀 😀

malemimi
16. sep 2010

no pôjdem za chvíľku upratovať aspoň dačo ... a potom už asi aj drahý príde pôjdeme kúpiť ešte vlhké utierky a tak inak som si odfotila čo si treba vziať do pôrdonice mal to tam vyčapené v kabínke dám to sem