icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
17. sep 2010

@ika33 ...aký to máš teraz krčok?

nivejka
17. sep 2010

dobré ránko 😀
tak mne bolo večer dosť blbo-ešte som aj manžela vystrašila.....začal ma bolieť chrbát a potom ma pichalo a bolelo na ľavom boku--veru ani mne nebolo všetko jedno a rýchlo som nahádzala posledné drobnosti do tašky....
nakoniec ako som zistila som mala len zastavené vetry,ktoré ma dosť tlačili a tak som si pichla aj glyc.čípok a potom sa mi uľavilo 😀 a ja som mohla ísť spinkať...
teraz ma zase bolia kríže a bruško bolí ako keby sa mi chcela spustiť mrcha----ale to určite niesom jediná 😉
objednala som sa na ultrazvuk v ružinove a dali ma až na 1.10.---ja neviem,či to dovtedy vydržím 😀 😀
a neplatím nič---chvala bohu 😝

malemimi
17. sep 2010

@ika33 krásne bruško hihi 😀

malemimi
17. sep 2010

jaaj inak už sme včera postavili večer postieľku nie je na nej plachta nič len matrac v sakli ešte aby sa naň neprášilo 🙂
a ako vidíte som v celku takže segrin manžel si zle tipol

malemimi
17. sep 2010

@nivejka načo sa objenávaš na UZV mňa včera automaticky vzal 😉
no aj ja mám a dnes ráno ma bolelo tiež v podbrušku malá hlavne keď sa asi hlavičkou hýbe tak to boli 😉

malemimi
17. sep 2010

http://www.clinic24.eu/Video/2/3d-animovany-por... neviem čiste to už videli možno áno ... 😉

malemimi
17. sep 2010

myslím že toto je to čo všetky chceme vedieť 🙂

zucha
17. sep 2010

@lenkaoravcova na tu epi si zober aj pero, okrem tej tehu knizky 😉 A urcite prid skor, ako az o jednej, lebo sestricka rozdava tie papiere skor a ak by si to nestihla, musis klopat. Nie je to problem, ale aj tak

mona777
17. sep 2010

@lenkaoravcova temín mám 1.10. a narazila som tam na dr Harbulákovú - je o nej písané aj na tomto fore - som bola prekvapená. Ale oni sa striedajú takže mi to až tak nevadí pokiaľ nebude pri mojom porode 😕 leto to čo píše tu jedna ktorá u nej rodila som bola dosť zhrozená. Prečítaj si - je to samostatná téma. Ja doktora nemam zaplateného - mam pocit že medicína nie je jednoduchá a každý kto ju absolvuje by mal byť dobrý a treba mu dať šancu 😀 😀 vyskúšať si to v praxi.

mona777
17. sep 2010

@kika9449 ja som si síce zaplatila EPI ale chcela by som rodiť bez nej. Len všetci doktori mi odporúčajú si ju zaplatiť a potom sa radšej rozhodnúť či áno alebo nie. Moja mama rodila velmi dlho a skoro umrela takže pre istotu. Využívam ponuky modernej doby 😵 ale nie za každú cenu. Som prvorodička a v dosť vysokom veku - nemala som čas skôr - nebolo poriadneho muža ani podmienky 😀

malemimi
17. sep 2010

@mona777 presne ako vravíš aj ja si chcem dať epi aspoň zaplatiť a potom podla bolestí uvidím 🙂
dnes je nejaký blbý tlak nič sa mi nechce a len ležím taká oťapená som ☹

mona777
17. sep 2010

baby dnes som bolav posilnovni - začínam síce 39 TT ale ked som si včera prečítala že kolko ste len pribrali tak som bola zo seba zhrozená. Naštastie mám posilnovnu v dome kde bývam je to naša súkromná takže som tam bola dnes sama. Len jeden chalan- teda tak už chlap čo práve odchádzal a ked ma videl tak ma upozornil na to čo nesmiem cvičiť - to bolo od neho milé 😵 A je mi fakt lepišie

malemimi
17. sep 2010

@mona777 a čo si cvičila...ja chodím tiež na cvičenia ale pre tehu 😉

tanija133
17. sep 2010

@malemimi Video je super..... 😉

malemimi
17. sep 2010

holky používam tabletky MLTOFER je to železo a neviem či s toho lebo môže to byť mám hnačku ale nie že behám ale proste mám tak neviem či mám si dať len jednu alebo čo lebo mala by som brať dve ak sa dá... 😒

malemimi
17. sep 2010

@tanija133 keby to toľko aj trvá, nie ?! haha 😀

mona777
17. sep 2010

@malemimi to som chodila aj ja - ale pred dvoma mesiacmi, aj plávať som chodila - tiež pre tehotné - to bolo super ale DR mi už zakázal plávat. V posilnovni som cvičila aké obyčajné cviky pri ktorých nesmiem dvíhať ruky vyššie ako sú plecia - cca. Bola som na stacionárnom bicykli - ale len chvílu lebo mi to nerobilo moc dobre, potom som posilnovala ruky - mame taký stroj kde tlačiš závažie do predu (nie do hora) a nohy/zadok - na to máme tiež stroje kde sedíš nie ležíš takže sa to dá. Mame aj fit lopty ale to som len tak s malými činkami trocha biceps/triceps - ak sa to u mna tak dá nazvať 🙄

mona777
17. sep 2010

@malemimi to video som videla asi tisíc krát - je vemi milé a najme rýchly pôrod - tak by to mohlo byť aj v skutočnosti, to by bolo super 😝

malemimi
17. sep 2010

@mona777 ja som počula že tehotné by nemali bicyklovať...

mona777
17. sep 2010

@malemimi áno, bicyklovať nesmieš ale na normálnom bicykli - aby si nespadla, takisto ako nesmieš lyžovať, korčulovať. Na stacion. bicyk. ti nehrozí že spadneš. Pýtala som sa na to dr.

malemimi
17. sep 2010

@mona777 ahaa hihi dobré vedieť 😀
a ako sa cítiš?

mona777
17. sep 2010

dobre sa cítím - aspoň zatiaľ
ale zdá sa že som zabudla gramatiku - lebo už neviem ani ako sa píše bicykel 😀

lilly07
17. sep 2010

@malemimi ja beriem aktiferin, tiež kvôli železu a je mi z neho zle od žalúdka, ak ťa preháňa povedz to lekárovi mal by ti zmeniť lieky, alebo ti doporučí zmenu stravy. Mne odporúčala v lekárni najskôr zmeniť stravu, tak po tabletke vždy polhodinu počkám a najem sa a nie je mi vtedy zle.

malemimi
17. sep 2010

@mona777 dobre si to napísala 🙂

mona777
17. sep 2010

@malemimi teraz už hej ale som to prepisovala 😅

malemimi
17. sep 2010

@lilly07 no ja mam teraz už druhe tabletky a z hentých prvých som vracala...a teraz mi dali tieto ale neviem či mám s toho hnačku lebo keby ma preháňa takto chápem ale bola som normálne kakať len to bolo riedke... ono jedli sme pred dvoma dnami či kedy fazulovú polievku tak či s toho ... 😀

malemimi
17. sep 2010

@mona777 hihi nevadí 😉 😀

nivejka
17. sep 2010

@malemimi ....mňa včera tá mladá doktorka dobre odflákla!!!---len ma dole pozrela a išla ma najprv počúvať srdiečko s tým lievikom---no mala som dosť---to sa ešte používa???---ved to je 100ročná pomôcka
ale nejako jej to dobre nesedelo na uchu,tak si išla požičať digitálne...utz mi kázala objednať,lebo oni nemajú--aspoň tam v tej 54.amb. nebol......a tak isto idem CTG v utorok a potom zase poradňa vo štvrtok---no neporazilo by ťa???
a to mám ,že ležať!!!!!!

malemimi
17. sep 2010

@nivejka čoooooo 😲 😲 😲 ty vole ...no ani Dráb nemá u seba to sme obchádzali tam cez vás do zadu a tam je UZV... 😒 divnéé
čoo hmm no a nechceš ju ešte vymeniť radšej???

mona777
17. sep 2010

@lilly07 @malemimi ten aktiferin predpísali aj mne a ja som na tom naopak, tak teraz som prekvapená čo píšete - že hnačka 😲