icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
17. sep 2010

@malemimi jáááj keby to bolo také jednoduché a rýchle ako to vyzerá na tom videu 😉 😉

malemimi
17. sep 2010

@mona777 hmm vidíš haha a to mne lieky nikdy nerobili problém a pozri malunká to nechce 😀

@nivejka že, aj ja vravím 😀

ale keďže som už na 4 cm otvorená tak by som už fakt mohla isť aj rodiť no nie??? 😀

nivejka
17. sep 2010

@mona777 ....a koľko je pre teba vysoký vek????--ja mám 32 a jeden pôrod pred 11.rokmi za sebou,ale to sa už nepočíta,lebo sa už aj ja považujem za prvorodičku--po toľkých rokoch 😀

mona777
17. sep 2010

@nivejka a to sa ešte priprav že ten CTG im nefunguje poriadne. Ja som bola v utorok - sestrička mi kázala sledovať či idú na obrazovke číselka a ked nepôjdu mam jej zavolať (budeš tam sama v miestnosti) ale ja som nevolala tak som musela prísť na opravné CTG na druhý deň. A teraz vo štvrtok boli z toh zmagorení tak ma poslali na tretie CTG 🙄

malemimi
17. sep 2010

rozmýšlam či mám natiahnuť na matrac v postieľke plachtu a tak nachystať to a zakryť len dekou aby sa na to neprášilo alebo to spravím až keď prídeme domov z pôrodnice?

zucha
17. sep 2010

@malemimi otvorena mozes byt, len ci sa aj krcok skratil. Ak nie, tak si este pockas

lilly07
17. sep 2010

@malemimi môže to byť aj stravou... aj ja mám v tehotenstve celkovo redšiu stolicu, dúfam, že mi to tak aj zostane 😅 . Radšej takto, ako zlatú žilu ven... skús zmeniť teraz stravu, daj si niečo v malom množstve čo zapeká a uvidíš, ale nie veľa, aby si zasa nemala opačný problém. 😉

malemimi
17. sep 2010

@nivejka moja segra po 22 rokoch mala teraz bábo 😀

malemimi
17. sep 2010

@zucha aha a to ako zistím 😀 ??

nivejka
17. sep 2010

@mona777 ...posilovňa??--no skoro mi oči vypadli,ked som si to prečítala 😀 😀

mona777
17. sep 2010

@nivejka no ja mam viac, minule som mala 37 a celé tehotenstvo si to poriadne uvedomujem- pretože mám pocit že lekári sa ma až boja - ale nemala som žiadne problémy v tehotenstve -v každom prípade, lekári boli sakra opatrní - dokonca ked som bola na odber plodovej vody na Kramároch, čo už musím po 35 tak sa na mna sestrička pozrela - vraj nevyzerám na to ale vraj "dúfam, že viete prečo ste tu - lebo ste stará, máte staré vajíčka" - blbé čo?

nivejka
17. sep 2010

@malemimi ...väčšinou čo ja viem,tak železo spôsobuje zápchu 😉 ....hnačka býva aj ked pomaličky sa pripravuješ na pôrod a ešte dokonca aj vracanie 🙂

zucha
17. sep 2010

@nivejka ten lievik na pocuvanie sa pouziva vo velkom 😉 Hlavne, ak ti nerobia ultrazvuk, tak aby si boli isti, ze srdiecko bije. Ja navstevuje sukromne centrum a aj tam mi babatko tak pocuvaju. Dokonca aj v nemocke, ked som lezala, tak jedna doktorka tak pocuvala babatka pri vizite. Ostatni sa len opytali, ci je vsetko v poriadku a odisli, ona jedina naozaj popocuvala aj deticky.

malemimi
17. sep 2010

@lilly07 haha ja na začiatku tehu som jedla v noci banány lebo mi bývalo zle od hladu a celkovo mi chutili tak som ich jedla a banány že vraj zapekajú a ja som mala aj tak stále hnačku haha 😀

malemimi
17. sep 2010

@nivejka to fakt??jeee ja už chcem mimiiiiiiiiiii 😀 😀
inak malá keď sa niekedy hýbať dole tak to festne boli už pomaly začínam tušiť ako to boli 😢

malemimi
17. sep 2010

@zucha čoo moja ma takú hovadinu čo drží dá gél a hľadá srdiečko a počujeme a vidíme koľko úderov má 🙂

nivejka
17. sep 2010

@malemimi ...ona jej prišla len vypomôcť do vedľajšej ordinácie,lebo nás vonku čakalo kvantum tehuliek..
ale potom do poradne idem už do dverí č.53 a snad tam táto už nebude---ved bola mladšia odo mňa a hned ako som ju zbadala nemala som z nej dobrý pocit 😖

malemimi
17. sep 2010

@nivejka aha jasne ..no tak snáď to bude lepšie 😉

nivejka
17. sep 2010

@malemimi ...4prsty????---moja a ty si ešte doma???...ja by som sa veru už bála...snád ale niesi sama doma či???

malemimi
17. sep 2010

@nivejka som sama haha no cervix mám na 4 cm ale hore písala Zucha že ešte by musel byť skrátený...a to by som tiež chcel vidieť na obrázku ale nejako som to nenašla 😒

nivejka
17. sep 2010

@mona777 ty kokso--mňa šlahne,tak načo to vôbec používajú??...ako keby náhodou to vyšlo??
snád to pri mne pôjde,ale ako sa poznám-vždy sa niečo zblbne,ked mám ísť práve na radu 😒 😒

nivejka
17. sep 2010

@malemimi ...no tak klobúk dole!!...22rokov to je teda riadne dlhá doba 😉

malemimi
17. sep 2010

@nivejka no to je haha ...ono totiž je to dlhé ale aspoň v krátkosti ...si našla partnera teraz už manžela a on nemá deti tak chcel aspoň jedno .. 😉 segra ma 39 rokov

nivejka
17. sep 2010

@mona777 ...to ti tak povedala do očí?? ,že si stará aj staré vajíčka,že máš?

malemimi
17. sep 2010

@nivejka ..to ti tak povedala do očí?? ,že si stará aj staré vajíčka,že máš?

trošku kruté 😒

zucha
17. sep 2010

@malemimi ja mam cervix 2, podla posledneho merania a to mi povedala, ze to este nevypada uplne na porod

nivejka
17. sep 2010

@zucha ...to sa vážne ešte používa?---a ja som si myslela,že na mne niečo skúša 😀
a fakt oči som mala ako bulvy,ked to na mňa položila 😀

mona777
17. sep 2010

@nivejka pri najhoršom sa stretneme v stredu - a v stredu minulý týždeň išiel dobre ten stoj 😅 😀

malemimi
17. sep 2010

@zucha no ja 4 a povedal že to bude oveľa skôr ten pôrod 😉

mona777
17. sep 2010

@nivejka áno to mi povedala do očí - ešte sa aj naklonila a roztiahla zreničky 😅 😀 a to hovorím seriozne vážne, ale vyzerala pri tom veľmi smiešne - tak som nevedela či mam plakať alebo sa smiať alebo čo 😎