Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@malemimi ...jáj a ešte niečo,ked si nakoniec požičala tú na baterky (počúvanie),tak mi tam picla ten mazľavý gél a ona mi to ani neutrela!!!!!...,tak som išla do šatne,že som si tričko zašpinila 😠 😠 ..a ani mi nepodala ruku,aby som zliezla z kozy a tak som tam chvíľu bojovala než som zliezla 😖 😖
@malemimi aj moja predpoklada skorsi porod, ale myslela to tak, ze to nebude hned, ci tak nejak. Aj ked niektore veci sa predpovedat nedaju. Ale aj tak ma teraz po pondelkovej pohotovosti kontroluje velmi casto. Okrem pondelku som tam bola vo stvrtok (vcera) a zas idem v utorok a potom ma chce zas vidiet v pondelok, takze naozaj cca kazdych 5 dni.
@mona777 Nemusis ist na amniocentezu po dovrseni 35 roku zivota, len zo zakona mas na to bezplatny narok. Mozes to odmietnut, ak Ti to navrhnu, rozhodnutie je na tebe. Zvazit vysledky prenatalneho screeningu, rizika amnio. a jeho prinos. Zapisuje sa to do zdravotnej dokumentacie.
@malemimi to zisti lekar pri palpačnom vyšetreni ....to maš pekne , on by ta upozornil keby si mala velmi skrateny,alebo by si sa skoro otvarla, ze maš ležať anič nerobiť,alebo by si ta nechal v nemocke....ked maš 4 cm, tak ok, mne sa začal skracovať od 32 tyždna, som dvihala maleho na ruky, umyvala okna ,tak som asi velmi zatažila, no a hned mi kazal kludovy rezim, nic nerobit iba ležať 😉
@snowella ja viem že som nemusela absolvovať aminocentézu, ale radšej som šla - pre istotu. No výsledky som mala veľmi dobré - až vraj výborne. Len dúfam, že nijaké iné choroby nebudú. lebo ked vidím tie detičky postihnuté tak mam strach.
@nivejka veru koza. Ale ved ja už tam nepojdem. Stačí mi jedno bábo - nebudem ich viac otravovať aby nemali dôvod. Už ked som taká stará 😀
Ďakujem holky 🙂
inak včera čo som vám písala že som krvácala po vyšetrení a on povedal že je to v poriadku a že aj pár dní môžem trochu špiniť tak trochu fakt trochu špiním ale prestal mi výtok haluz nie?
@tanija133 hihi no to už máme za sebou to pranie našťastie lebo to žehlenie potom ... 😀
nie nový to manžel chcel ja som nechcela ale on áno tak sme kúpili 🙂
akurát čo nám chýba je vanička lebo sestra ju ešte používa ale možno naj kamoši nám požičajú majú dve jednu menšiu a jednu klasiku 🙂 a keď nie tak kúpime
ahojte kočky,
tak ja som bola dnes troška cvičiť s tehulkami, tak niečo som mohla a niečo nie. Vždy mi pôrodná baba povedala, že ty teraz nie ale poviem vám, že zatra budem mať asi svalovku 😀 Ja som mala v podstate od 12.07. obmedzený pohyb a krásne sa to teraz ukazuje. Vôbec nevládzem, chrbát ma bolí.
Ja už by som tak veľmi chcela mať malinkú v náručí. Ale to asi všetky sme na tom tak čo?
Ozaj ja beriem železo - Ferro-Folgamma a normálne to je také sladké, no má to príjemnú chuť. Sídce lekár povedal, že ma to možno zapeče ale zatial som v poho ešte aj banán som si dala a uplne bez problémov.
Túto noc ma strašne boleli kríže asi som zase cítila toto úžasné počko.
Jáj neako ma láme asi si idem na chvíľku ľahnúť a potom pôjdem do potravín kúpiť niečo jesť. Navečer by mala prísť teta svokra, tak ešte niečo pripravíme papať.
Majte sa krásne kočky, ak by som už dnes neprišla, tak vám prajem pekný deň a aj víkend.
Papa
@mircova mnoo...
inak tu mi dala kamoska stranku zo skratkami čo nevieme čo napíše doktor :

@malemimi A si ista, ze si otvorena na 4 cm alebo mas dlzku krcka 4 cm?