Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@tatianuskaaaaa hihi neboj každym dňom to príde 😉
@malemimi No ved ano, pokial neprenasam tak sa neni co znervoznovat. Len ked mi dok povedal, ze som otvorena na jeden prsr tak som to ozaj uz cakala kazdy den . Dokonca som zacala manzela znasilnovat ,aj teplejsi kupel si davam a nist 😠
@nivejka ahoj moja, ja to iste, ale dnes,nenormalne som nervozna, aj som povrieskala veru po muzovi a synovi, vsetko ma vytaca 😠 ...no strasne....a este som v piatok vysadila magnezko a hrozne mi tvrdne brucho tak neviem ci to nemam radsej brat dalej 😒 ....ty si uz vysadila ze? a netvrdne ti brusko?
@tatianuskaaaaa 😀 ze znasilnovat ....aj ja som presne muzovi vravela ze ak uz budem mat po 38 tyzdni, tak sa moze tesit 😀 ....lebo veru uz mi je vsetko len ne dobre a ked uz bude mala donosena tak by som to brala cim skor
@tatianuskaaaaa ...presne aj ja takto každý deň čakám,že ma to chytí a stále nič a aj to ma určite už znervozňuje
@nivejka ano? lebo ja uz len stresujem cely vikend ze ci to nerobi malej zle ked mam furt brucho ako skalu....ale zajtra rano mam poradnu tak to este spomeniem lekarovi...a ako si inak na tom? celkom dobre dlho sa drzime nie? este ten 38 tt by som chcela a potom by mohla mala ist von 🙂
odkedy mi dr.vytiahol pesar,tak ,že už môžme keksíkovať,ale môj mm sa bojíííííí,že jej bude šťuchať do hlavičky a nechce o tom ani počuť---ide ma poraziť!!!!!!
@zuzana_m ...no moja...ja som čakala,že ked pesar vytiahne, tak to môžem čakať aj v ten deň...ale očividne sa malinkej v brušku zapáčilo a nechce sa jej von....zatiaľ som len na špičku prsta otvorená,ale krček mám stále ešte 2,5cm...
veru ma ten pesar dobre zaštupľoval a nakoniec ako mi hrozil predčasný pôrod,ta nakoniec budem ešte prenášať 😅
celkom vážne som už unavená a celkom vyšťavená a keby to na mňa prišlo dnes by som sa aj potešila 😉
Ahojte kočky, mne je nejak blbo od žalúdka. 🙄 nič sa mi nechce i keď by som mala manželovi požehliť košele, lebo už nemá čo nosiť do práce.
Ja mám zajtra tiež poradňu, tak som zvedavá čo nám povie. Inak už sa cítim tak, že by som aj rada išla rodiť, len tt ešte nie je uplne tam kde by bolo vhodné 😅
Magnezko som vysadila v pondelok a bruško mi tiež tvrdne častejšie, ale to mi lekár povedal, že to tak bude. Takže nestresujem.
booože baby mne je dnes uplne totalne blbo, akokeby ma valcom presli 😖 ...uz sa citim ako stara baba,ze sa furt stazujem, ved pri prvom tehu som este par dni pred porodom chodila hore dole ako srnka, s usmevom na tvari,a teraz? fakt ako stara baba ...nivejka veru sa ti priznam aj ja by som to uz brala, ale ajtak by som najradsej aspon tych 38 tt, nech je vsetko pekne vyvinute co najviac...a inac toho sa bojim ze este aby som neprenasala nakoniec hehe..
@bejka08 takze aj vy to mate s tym bruskom tak, no moj lekar je taky ze absolutne ziadne slovo navyse mi nepovie...tak ale som kludnejsia....inac ked som rodila syna, tak somnou na izbe lezala jedna baba ktorej babatko stale plakalo az sa dusilo,ani dojcit ho nevedela kvoli tomu, a ked ho lekarka prezerala sa opytala tej kočky či dačo nebrala v tehu, a ona ze magne b6, 3x1 az do porodu a ju sprdli ze sa to nema, tak maly vraj mal abstaky taky bol nervny...tak musela este brat a postupne znizovat aby si nejak cez mliecko odvykol....zaujimave nie?
Ahojty kocky, no ako tak citam, kazda z nas by to uz najradsej mala za sebou, tieto posledne tyzdne su nekonecne. Manzelov brat ma este buduci vikend svadbu, a najradsej by som potom hned v nedelu alebo v pondelok rodit isla. Nic nevladzem, uz aj chodza ma obtazuje a to este musim okolo maleho behat. Tiez som povedala mojmu, ze po tej svadbe mi pekne pomoze, aby maly cim skor isiel 🙂 no moc sa mu do toho nehce.
@zuzana_m ja to iste ...velmi na nic prezivam posledne tyzdne vsetko ma boli taha picha natahuje a tie noci ..kazdy vecer si hovorim ze uz bdue lepsie a prd kazda noc je horsia a horsia..to vstavanie je katastrofa az mi slzy tuto noc vysli co som sa nemohla postavit lebo ma brucho bolelo ked som sa chcela na druhu stranu otocit a vstat 😔 no uz mam vsetkeho ozaj plne zuby
@mysenac jooj hej cisara koli polohe kp koniec panvovy ..a o cisarovi ani neuvazuju ..len v tom pripade keby mi nepresla hlavicka porodnym kanalom ze by boli pripraveny na okamzity cisarsky..inak mozem len snivat . to mi povedali na rovinu ze pojdem prirodzene ze neexistuje ziadny dovod aby ma rezali po druhy krat
@vejinka no prave, ze ked ta ta jazva bolela, tak to by hadam mali zvazit...ved je tam riziko prasknutia jazvy na maternici a to je podla mna dost dobry dovod...ako vraj je to riziko male, hlavne ked uz uplynula od porodu doba viac ako jeden rok...no ale aj tak. Ja som mala cisarsky pred 4 rokmi, jazva zatial v pohode, ani o nej neviem...doktorka mi povedala, ze nevidi dovod aby som nerodila normalne, ale potom si v tehotenskom preukaze vsimla, ze syn mal len nieco vyse 2 kg, takze ak by toto babo malo okolo 4 kg, tak by cisarsky zvazovala...ved utorok idem do poradne, bude merat, tak som zvedava tiez co povie
@vejinka hadam vedia 🙂 citala som o tom aj rozne diskusie a veru kopu kociek rodilo aj 1,5 roka po cisarskom normalne...takze asi v poho 😉 ja sa tiez zmierujem s tym, ze pojdem normalne, ale v kutiku duse dufam, ze mozno ma daju na cisarsky (lebo na prvy porod cisarskym ja nedam dopustit 😅 ) ale nech vyberu, co je dobre pre babo, ja to uz nejako vydrzim v kazdom pripade 😉
baby a bruska vam popraskali alebo nie?a ak ano v kolkatom tyzdni?
Mne nic nepopraskalo, zatial 🙂
...no mne sa urobili asi dve malinke strie ale to az teraz posledny tyzden a aj to tak naboku skoro az pri chrbate.......poctivo natieram brusko cele tehotenstvo takze fajn
mne sa urobila jedna asi pred mesiacom, ale tiez nie na brusku, ale na boku...a musim priznat nenatierma poctivo 😒 ...tak raz za 3-4 dni...ale kamoskam popraskali bruska tyzden pred porodom, takze vytesovat sa budem az ked pojdem z porodnice 🙂
ja som sa popraskala po porode a durch cele stehna a boky...takze tiez sa netesim ze som zatial cista 😅

Ahojte baby. Tak my sme este furt 2 v 1, aj ked som uz tyzden otvorene. A tiez uz nevladzem, len ma vsetko znervoznuje. Kazdy den cakam, ze ma to uz chyti ale to je to asi horsie, ked to takto cakam.