Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte,ja som stale nervozna,lebo mam CTG 1 deň po termíne a tak sa uz nemozem dockat zajtrajska a zavolam tam,ci ma nepreobjednaju. ☹
Baby ja mam magnezko uzivat az do porodu. Vy to tak nemate nakazane od dokiho ?
@tatianuskaaaaa Aj mne tak hovoril s tym magneziom. Viem, ze vacsine to odporucali vysadit urcity cas pred terminom, planujem sa ho na to este raz opytat (v stredu).
@tatianuskaaaaa ahoj aj ja ho uzivam aj s oxiphylinom az do porodu, mala som prve prietoky na hranici, tak mi ich doktor predpisa - 3 krat denne
Ahojte baby. uz asi tyzden mi trpnu ruky, chodia mi v nich mravce, mam ich opuchnute a rano ich ani prsty nedam k dlani. Je to v poho? A mam pocit ze mi obcas aj tvrdne brusko. Teraz neviem ci je to ok, alebo ci to nemam z kapusty, ktoru jem uz 2 den, lebo mi chutiiiii. Poradte Kujeeem
moje malunké má zase štikútku chúďa malunké 😖 😀
@matavranka je to v pohode, mne tiež začali trpnúť ruky koncom 37 tt a ked zjem kapustu, slivky, hrozno tak mam brucho jak skala
Boze aj moje male si robi diskoteku a niekedy to fakt boli, ale aspon viem ze je v pohode. Asi bude po mne 😀 😀 .
Baby co balite pre male na oblecenie, ja stale neviem co?
@mona777 Dakujem, lebo uz som nevedela ci je to ok alebo nie 😀
@mona777 haha no to je otázne haha 😀 😀 😀
no aj naša malá robí rošambo ja niekedy ani neviem čo robí a hlavne vonku keď sme a sú tam ľudia si zakrívam brucho lebo mám úplne krivé brucho haha 😀
@matavranka ja som si našla tuším na stránke tehotenská kalkulačka že Ružinovská nemocnica a tam je napísane čo si máš vziať... 😉
@matavranka daj si pozor najmä na tie slivky, ja ich zbožňujem -najma tie modré. Po nich mam ale kruté bolesti v bruchu - no neviem odolať 😅
@mona777 diky za radu, ale z ovocia mam zahu - co som nikdy nemala , hlavne z jablk, tak sa bojim aj nieco zjest ale hrozno a banany mi nic nerobia - ale ja milujem strukoviny - polievky a tak - inak po porode sa asi zblaznim, lebo neviem co budem jest ☹
@matavranka mne dala sestrička od gynekologa taký lístok kde je napísané čo si mám zobrať, ale na internete je toho veľa popísané, napr. toto: http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=65
@matavranka Ja sa budem balit podla tohoto http://www.dietaaja.sk/zoznam-do-porodnice-kram...
@tanija133 Baby, co idete do Ruzinova rodit, tam netreba takmer nic. Vlozky davaju je ich tam vzdy dost aj podlozky pod pacienta to vobec netreba, plienky pre babo davaju 4 na den (treba si zobrat par navyse, keby ste ich minuli) , akurat treba mat vlhke vreckovky pre babo, rukavicky, ciapocku a deku. Pre seba toaletny papier a svoje hygienicke potreby, kosele, podprsenky a tak. Pribor tiez netreba ani pohar, kazda pacienta ma na izbe na stoliku.
kocky ako casto mavaju vase babtka v brusku stikutku?moj maly 2-3xdenne...je to normalne?

@ziza55 ahoj...mne našťastie bruško vôbec nepopraskalo a vlastne nikde nemám praskliny až na tú hnusnú celulitídu,čo sa na mňa nalepila úplne všade--ved aj pri váhe +20kg sa asi nemám ani čo čudovať že??????