Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@zucha tak to je v pohode, hlavne, ze zmizne. aj ked mne az tak nevadi ale mozno preto, ze k tomu tehotenskemu brusku dako proste patri...
ja mam zo zvysenej pigmentacie inak celkom radost, bola som hneda cele leto ako keby som sa slnila🙂 to som sa tesila.
inak to bolo tazke niekedy v tych horucavach...
no snad sa tu stretneme aj po porode este a uvidime ako sme na tom🙂
🙂 ahojte baby
tusim ste este vsetky cele a nik nerodi🙂Ja by som uz aj buduci tyzden pristala, lebo neskutocne opucham.Dnes som sa musela dat odfotit na doklady a este aj ten ksicht mam taky napuchnuty, ze mam mega vacky pod ocami 😖
Do porodnice som tiez nachystala viacero variant, lebo pocasie je blaznive.Ja skor neviem aku velkost bude treba..ci 56, alebo 62.
zajtra chcem ísť na tu epiduralku čo býva ale neviem kde to je že č.14msuteren ... ☹
@malemimi včera som si pozerala tú stranku nemocnica Ružinov - to čo si tuším písala a dosť ma tam zaskočil jeden príspevok - píše tam nejaká Barbora z 24. 8. 2010 - o 22:40:35 - je to na spodu na tejto stránke - taký dlhý príspevok: http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=76 - pod Porodnice - BA-Ružinov
@mysenac ahoj, to fakt oblecu male sestricky? ja som myslela, ze to sami?
@mona777 Je to tehotenska ciara, po porode postupne vyboledne a zmizne nic sa neboj. Ja som ju mala pri prvom a zmizla pomerne skoro, teraz pri druhom ju nemam vobec.
@skipy Urcite velkost 56, 62 nosia deticky az okolo dvoch mesiacoch, bolo by to velke 🙂
baby práve som prišla z prednášky - laktačná poradkyňa radila. Celkom poučné - aspoň pre náš s prvým babom 😨
@malemimi Ahoj ja som bola dnes, uplne na konci polikliniky dolava, tam su schody dole a hned prve dvere napravo uplne nakoniec posledne dvere 014. Odporucam chod tam urcite pred druhou, ja som prisla 12.50 a uz tam bolo dost mamiciek a doktorka prisla az o 13:30 takze hodinku som si tam posedela.
@nivejka Mam tento isty problem, o sexe ani pocut. A kamoska mi vravela, ze ked jej to doktor odporucil do 24 hodin isla rodit. Aj ja chcem 🙂
@lenkaoravcova ufff to je dobré - to by sa teoreticky dal naplánovať takýmto spôsobom porod - ja by som brala porod 2.10.2010. ale ani moj nechce ani počut a už dobre dlho.
@lenkaoravcova no pekne ma písane od 13 hod tak tam budem o toľkej a o 14 hod mám cvičenie tak smola 😀
a Ďakujem

@zucha nestraš 😎