icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenkaoravcova
21. sep 2010

@malemimi To nemusis zaplatit hned, potom kedykolvek do porodu ked je otvorena pokladna prides a povies, ze chces zaplatit epiduralku. Mne ju manzel prvykrat isiel zaplatit ked uz som lezala na sale 🙂

mona777
21. sep 2010

@malemimi tam som chodila aj ja ale pred dvoma mesiacami. Zabudla som ako nás učili dýchať. Prosím ťa dýchanie na psa, t.j. ked nemôžeš tlačiť ale musíš predýchať kontrakciu, ako to je: jedno bolo rýchlo nadych a výdych a druhá možnosť je dvakrat malý nádych a potom jeden výdych? Ten druhý spôsob sa mi veľmi páčil - nebolo mi z neho zle. Tam to učia, prosím daj vedieť. dakujem 🙂

hirunka
21. sep 2010

@malemimi no to mi pichnu do chrbtice(tak ako aj epidural pichaju) vola sa to spinal a budem mat len spodnu cast tela necitlivu

mona777
21. sep 2010

@lenkaoravcova tak ty si váha? aj moj oco je váha - je to fakt dobrý človek. Ale poznám jednu váhu čo je grobian debil a darebák - a poriaden. Ale to je len ten jeden.

ako vieš že je zlé v tom Ružinove, bola si tam pozrieť? Aspoň ma pošlú skôr domov - nie?

malemimi
21. sep 2010

@lenkaoravcova aha a ak ju nepoužijú čo dúfam haha tak ti vrátia peniaze to tiež v tej pokladni potom?
@mona777 no zatiaľ som tam bola 3 krát a toto sme nemali ☹ len klasické nádychy na 4 a výdych na 8 a tak ale toto ešte nie chcem sa jej to dnes opýtať lebo tam idem posledný krát lebo 4 cvičenia platí poisťovňa

malemimi
21. sep 2010

@hirunka ahaa hej hej a aké máš pocity?

nivejka
21. sep 2010

@lenkaoravcova 😀 ...ved aj mne môj gynekolog povedal,že oni normálne fungovali až do pôrodu...a povedal,že kľudne už môžme.....len čo môj muž je strachopud 😀 😀 a ne a ne a ne....tak musím čakať! 😀

mysenac
21. sep 2010

@hirunka ty uz zajtra nastupujes do nemocky, ze? tak drzim palceky, nech vam to dobre dopadne a nech je vsetko v poriadku 😉

malemimi
21. sep 2010

bože holky mne sa tak nechce cestovať ... ☹ by som radšej ležala a možno aj zaspala ...nechce sa mi trepať v tých busoch 😖 🙄

nivejka
21. sep 2010

@hirunka ....budem na teba mooooc myslieť zajtra--nech všetko prebehne hladko 😉 ...jáááj normálne ti závidím!!!!!!!!!!!!!!

malemimi
21. sep 2010

@hirunka a čo mená keď neviete čo to bude?

nivejka
21. sep 2010

čaute babeny 🙂 🙂 .....tak ja som bola dnes na CTG--vo štvrtok zase poradňa
dosť veľa báb tam čakalo na príjem a pri väčšine maminiek som bola zhrozená,aké mali malinké brušká--ako v piatom mesiaci a išli rodiť....mne už povedali,že mám malé,ale pri nich som bola ako pivný sud
a to zozadu boli také chudé,že som najprv ani netušila,že sú tehotné---no až som sa ja hanbila,aká som širokáa veľká 😅 .....

malemimi
21. sep 2010

@nivejka ale čo si haha ... to boli možno prvorodičky že prvorodičky mávajú menšie brušká 😉

malemimi
21. sep 2010

na STV2 dávajú o bábätkách

hirunka
21. sep 2010

@malemimi mame vybrane aj pre chlapceka aj pre dievcatko ale neprezradim az potom

malemimi
21. sep 2010

@hirunka tak fajn haha no som zvedavá 😉 🙂 už sa teším aj za teba

hirunka
21. sep 2010

@malemimi dakujem

ika33
21. sep 2010

teda ste sa rozpísali, ja som si konečne požehlila čo som mala, no ale už sa perú ďalšie dávky, takže toho bude zase dosť. 🙄 Sa mi do toho moc nechcelo, ale už muž nemal pomaly čo nosiť. 😅 No a teraz som zarobila na palacinky, som na ne dostala strašne veľkú chuť, s tvarohom. 🙂 takže si za chvíľku pôjdem aj upiecť zopár 🙂 mňam mňam

Mám teraz tak pocit, že musím všetko vyupratať , poprať a požehliť, že keby to na mňa už prišlo, aby to tu u nás nebolo ako po bombe a nech je všetko čistučké a voňavučké.

Idem si spraviť tie palacinky, ešte aj tatinko nám volal, že sa zastaví na obed 🙂 tak sa tešíme 🙂

nivejka
21. sep 2010

@malemimi ....myslíš,že to bolo tým,že možno to boli prvorodičky??--lebo sa mi zdali,že sú staršie odo mňa,ale ved kopec je takých ,čo rodia neskoršie....minule vo štvrtok som sa na poradni cítila v pohode,lebo tam boli fakt dosť pupkaté baby a ešte o dosť silnejšie,tak som sa medzi nimi stratila 😀 😀

nivejka
21. sep 2010

@ika33 ...a vieš že : tehulka ,čo má taký pocit,že musí byť všetko voňavučké,poupratané a proste všetko musí mať to svoje miesto...už čoskoro porodí???---to sú už také stavy!!!
ako ešte aj veľká nervozita 😉

nivejka
21. sep 2010

aby som nezabudla----čaká nás spln mesiaca tuším zajtra!!!!!!!!!!!!
tak uvidíme,ktorú z nás nakoniec odvezú...lebo čo si pamätám,tak väčšina z nás mala hrozné stavy--pri predchádzajúcom splne.

mona777
21. sep 2010

@nivejka prosím ťa to CTG fungovalo poriadne, zajtra idem ja - tak dúfam, že to bude OK. Nechce sa mi tam chodiť každú chvíľu

syssi
21. sep 2010

@hirunka Ahoooj,
tak ty zajtra budes maminka!!!! Budem na Teba mysliet! A tesim sa - velmi 🙂
Ja musim vydrzat do 38 tyzdna a potom sa tiez u mna planuje sekcia kedze nas malinkaty je KP.
Tak drzime vsetky palceky!!!!

hirunka
21. sep 2010

@nivejka mozem potvrdit ja som vcera upratovala ako diva aby bolo vsetko ciste ......ked sa vratime

syssi
21. sep 2010

@nivejka tak zajtra spln??? a ja ze co som taka mrzuta.... tak uz je to jasne.....
A vobec neries druhe bruska 🙂 ja si myslim ze kazda z nas v tomto stadiu si pripada ako pivny sudok!!!!
Ja chodim ako kacica 🙂 kym si obleciem ponozky a topanky tak som zadychcana ako slonica 🙂
A hlavne o chvilku to budeme mat predsa za sebou 🙂 este treba chvilocku vydrzat 😉

hirunka
21. sep 2010

@syssi dakujem velmi pekne 😀 dufam ze bude aj zajtra takto pekne svietit slniecko aby sa male narodilo v pekny slnecny den 😀

syssi
21. sep 2010

@hirunka bude bude - do konca tyzdna ma byt peknucko 🙂 a dufam ze bude aj najblizsie tyzdne pekne aby si mohla svojho drobceka kocikovat a uzivat si to 🙂

hirunka
21. sep 2010

@syssi no to dufam aj ja

nivejka
21. sep 2010

@mona777 ...fungovalo 😉 ....3x to bolo ako bez signálu (pár sekúnd),ale to povedala,že je to v pohode to sa len bábo mrvilo.....ešte sa sama čudovala,že to pekne išlo 😉

nivejka
21. sep 2010

@hirunka ....tak mám pravdu čo??? 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ..niektoré povery veru fungujú 😀

nivejka
21. sep 2010

ja neviem čo mám dnes tak ubolené kríže,ale ako som ležala na CTG,tak som sa nemohla ani pohnúť od bolesti,ako keby sa mi tam pricvikol nerv----ešte stále ma bolia,ale nie toľko ako, ked som ležala....
dnes som už toho dosť pojedla--aj mám tuším žrací deň---fujjjj až mi je blbo 😒