Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova jeej ved to by si mala krasny darcek ;)
@lenkaoravcova a ako bolo na standarde? ja tiez dufam, ze bude volny nadstandard ale pri momentalnom babyboome sa obavam..🙂
@lenkaoravcova ja som tiez vahy, narodky mam 3.10. a celkom by som aj brala porod na narodeniny, bol by to najkrajsi darcek 😉
ahj kocky 😉 , tak som dnes bola v Trnave,hned ma zobrali na CTG,necakala som ani minutu,vysetrili ma zospodu a aj sono mi urobili,popytali sa ako sa citim,ci mam zelezo a o tyzden na kontrolu 🙂 - krcok mam na 1 cm a babatko ma cez 3 Kg,tak budeme cakat......som rada,ze uz nepojdem do Piestan 😀 .
@kika9449 - no super, tomuto sa hovorí prístup 🙂, som rada, že sa ti to podarilo. Ja mám tiež krčok 1cm a malinká má 2600g. Teda mala v ponedlok 😀
Chcem sa vás baby spýtať na ten krčok, že keď má 1 cm koľko to ešte asi môže trvať kým sa uplne spotrebuje. Že teda koľko času mi ešte zostáva byť 2 v1
posielam zaujímavú linku - najmä pre prvorodičky http://zdravedieta.rodinka.sk/index.php?id=351
holky ako nájdem ľudí ktorí sú tu prihlásený chcem jednu holku nájsť ale neviem presne jej nick 😖
@mona777 Ja som v strede znamenia 11teho, ale to som si len srandu robila, ved kazde znamenie a clovek ma aj dobre aj zle vlastnosti asi. Ja som v rodine rodila pred 17 mesiacmi, vtedy bolo velmi vela porodov, nemali tie dalsie mamicky ani kam davat. Nadstandard samozrejme volny nebol, sme boli v malej izbe 4 mamicky a 4 deti, strasne som tam bola nevyspata., to sa ani nedalo pri 4 detoch. No a ta sprcha a wc to ej tam fakt ze dost zle.
@malemimi Ano jasne, vratia ti ich tam v pokladni ked budes odchadzat.
@greetchen No aj ja sa obavam, skoda, ze sa to neda dopredu chytit. Ked som tam bola bolo tiez velmi vela porodov okolo 14 denne a vsetci tam nadavali, ze nemaju kde davat rodicky. No ako som uz pisala,boli sme v malej izbe 4 mamicky a 4 deti, jedny sprchy na chodbe, fakt v zufalom stave, dost humac a WC dve pre celu chodbu a to teda tiez vyzeralo desne ☹
@mysenac Ja som 11.10 a pre mna teda porod bol dost zly, aj ked smaozrejme ked zbadas to male nadherne stvorenie na vsetko zabudnes, no aj tak by som bola radsej doma.

@skipy a hlavne mne ako neskusenej mamicke sa zda vsetko male🙂
ale to je pravda, niektore 62 mam uplne mini.