Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@hirunka To je inak to iste ako epiduralka pri beznom porode, teda v pripade, ze mas cisarak a nie si uspata, iba lokalne umrtvenie.
Baby, co to vlastne je to tvrdnutie bruska? Mne tvrdne tak 10-15 krat denne, ale mam pocit, ze je to tym, ako je mala ulozena. Niekedy viac dopredu a preto tvrdne. Neviem ci to chapem spravne to tvrdnutie. Ked viete, poradte.
@mona777 haha no tak keď ešte nie sú tie kontrakcie také silné tak nádych je na 4 doby a výdych na8 a potom nádych na 3 doby a výdych na 6 a keď už sú tie kontrakcie moc silné tak nádych na 2 doby a výdych na 4 , a toho havina že už moc neodporúčajú lebo že ženám tŕpnu ruky a odpadávajú skôr také že akože havino ale nádych dve doby a výdych taký plytký 😉
@mona777 No toto iste som si pri rpvom vravela aj ja, ze bdue vacsia sranda, ale nie vzdy narazis na privetivych ludi ☹, a naozaj 4 mamicky a 4 deti na jednej izbe je dost, tam sa nedalo absolutne spat, ja som domov prisla s krvavymi ocami.
@lenkaoravcova fúha, tak teraz som z toho trochu paf
ak by ste mala niektorá nastávajúca mamička záujem, predávam:
@alex1983 hadam to nejako nevadi...tam ide o to, ze ak to nie je v poriadku, tak nasadia lieky, aby sa to upravilo a babatko dobre prospievalo a malo do porodu dobru hmotnost. Ale ak ti povedali, ze je primerane velke, tak je to zrejme ok 🙂 mne pri prvom robili prietoky v 20. tyzdni...a posledny asi mesiac a pol mi brusko vobec nenarastlo, ale doktorka mi stale hovorila, ze je to v poriadku, ze babo je velke a nakoniec mal 2,25kg a v karte ma hypotroficky - nizka porodna hmotnost na to, ze bol riadne donoseny v dosledku zleho vyzivovania.
@lenkaoravcova viem viem 😀
......tak ja sa s vami lucim idem sa este venovat manzelovi ......potom sa Vam ozvem, dufam ze si to lekar nerozmysli zajtra 😀 pekny vecer vsetkym prajeme
@mona777 No neviem, ja tento krat urcite chcem skusit nadstandard ak bude volne, mas tam hlavne sprchu a wc na izbe a to je pre mna dolezite, kedze som stale chodila hore dole. A dve mamicky su tma vzdy na izbe, pochybujem, ze je niekedy tak volne, ze by si bola sama.
@lenkaoravcova keby som tak vedela či tam budem 3 dní alebo 7 dní alebo koľko. Ak tam budem len 3-4 dní tak to nejak vydržím ale fakt neviem ako to so mnou dopadne. Ak tam budem ležať viac ako 4 dni tak sa pokúsim vybaviť nadštandard ale neviem či to už bude potom možné
@mona777 Neblazni, co by si tam robila 7 dni? Neboj tri cele dni a poslu ta domov, pokial nebude mat babo vysoku zltacku. Toho som sa strasne bala, lebo uz tie 3 dni mi tam prisli ako vecnost ☹
@malemimi @lenkaoravcova niekde na internete som čítala perfektné motto pre tehotné, nepamatam si ho prsne ale nejak takto: "na svete je nás skoro 7 miliárd a každý z nás sa musel niekomu narodiť, takže sa nemáte čoho báť pri porode"
Ak budem v ležať v nemocnici len tri dni tak to nejak musííííím (e) prežiť !!!! 😀 😝
@malemimi nooo..ze jaka nahodicka a pockaj ked povies lydke 🙂 ...sakra ved o tebe kecame uz osem mesiacov..odkedy som aj ja tehu .a ani sme sa nevideli,len som od lydky vedela..ze diana hento diana tamto..videla som tvoje prve foto z uzv,kocik aky ste kupili....a predsa nahoda dala a spoznali sme sa aj osoobne😉

@lenkaoravcova ja nechem nadštandard najmä preto lebo ked nás bude viac na izbe tak mi snád poradia čo s bábom ked nebudem vedieť. Kebyže budem v nadštandardnej izbe tak tam je tusim len 1 max. 2 mamičky a ak by bola druhá taká ako ja tak kooniec 😅 čím viac nás bude tým lepšie. No dúfam, že to tam nejak vydržíme. Sprchy - nevadí, nech sú hociaké ale aby doktor a sestričky boli OK