icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

greetchen
21. sep 2010

@skipy a hlavne mne ako neskusenej mamicke sa zda vsetko male🙂
ale to je pravda, niektore 62 mam uplne mini.

greetchen
21. sep 2010

@luciaj no tak to nie, tiez drzim palce, ved si piseme...🙂

greetchen
21. sep 2010

@lenkaoravcova jeej ved to by si mala krasny darcek ;)

greetchen
21. sep 2010

@lenkaoravcova a ako bolo na standarde? ja tiez dufam, ze bude volny nadstandard ale pri momentalnom babyboome sa obavam..🙂

mysenac
21. sep 2010

@lenkaoravcova ja som tiez vahy, narodky mam 3.10. a celkom by som aj brala porod na narodeniny, bol by to najkrajsi darcek 😉

greetchen
21. sep 2010

@mysenac presne, to by bol naj darcek..
jej a ty mas termin ako my🙂 tak to sa ti kludne inak moze podarit trafit, je to tesne🙂

syssi
21. sep 2010

@nivejka haha ze zraci den 🙂 ja mam taky tusim kazdy den - a vcera som bola s kamoskami tehulkami este k tomu aj v cukrarni 🙂 tak si to vies asi predstavit 😀 A to som si este kupila zakusky aj domov 😉 som proste neodolala - nedalo sa 😀

kika9449
21. sep 2010

ahj kocky 😉 , tak som dnes bola v Trnave,hned ma zobrali na CTG,necakala som ani minutu,vysetrili ma zospodu a aj sono mi urobili,popytali sa ako sa citim,ci mam zelezo a o tyzden na kontrolu 🙂 - krcok mam na 1 cm a babatko ma cez 3 Kg,tak budeme cakat......som rada,ze uz nepojdem do Piestan 😀 .

ika33
21. sep 2010

@kika9449 - no super, tomuto sa hovorí prístup 🙂, som rada, že sa ti to podarilo. Ja mám tiež krčok 1cm a malinká má 2600g. Teda mala v ponedlok 😀
Chcem sa vás baby spýtať na ten krčok, že keď má 1 cm koľko to ešte asi môže trvať kým sa uplne spotrebuje. Že teda koľko času mi ešte zostáva byť 2 v1

mircova
21. sep 2010

@kika9449 držím palce aj na nohách... 😀 keď už to aj doktor povedal tak to je fakt sila 😖

pusinqa
21. sep 2010

@kika9449 tak nakoniec predsa TT 😀 a v HC ku komu chodíš či máš mimo HC lekára? s PN no sila 😝

nivejka
21. sep 2010

@kika9449 ...super aj ja by som brala hned takýto prístup 😉 ...ja všade čakám hodiny a hodiny 😠 ...už má malinka cez 3kg?---tak to bude po pôrode bacuľka...pozerám,že to už máš za pár 😀 ...a malinkú budeš čičíkať...držím palce 😉

nivejka
21. sep 2010

@ika33 ..tak táto otázka zaujíma aj mňa za koľko sa spotrebuje krčok 😉 ---ja chcem rodiť!!!!!!!!!!!!!!! 😀

mona777
21. sep 2010

@kika9449 asi sa prestahujem do TT, lebo ja vôbec neviem koľko má moj malý človiečik a to mám tiež blízko porodu

mysenac
21. sep 2010

@nivejka ja ked som bola na prietokoch, tak som tam mala bezkonkurencne najvacsie brusko a dnes sa ma suseda opytala: Jeeej, vy cakate dvojicky? (dufam, ze bude fakt len jedno 🙂 )

mysenac
21. sep 2010

@ika33 aj ja mam v poslednej dobe take upratovacie nalady a to normalne ten poriadok az tak neprezivam....asi to uz bude fakt tym bliziacim sa porodom 😉

mona777
21. sep 2010

posielam zaujímavú linku - najmä pre prvorodičky http://zdravedieta.rodinka.sk/index.php?id=351

malemimi
21. sep 2010

@nivejka haha pekne 😀 😀 😀

malemimi
21. sep 2010

@nivejka aby som nezabudla----čaká nás spln mesiaca tuším zajtra!!!!!!!!!!!!
tak uvidíme,ktorú z nás nakoniec odvezú...lebo čo si pamätám,tak väčšina z nás mala hrozné stavy--pri predchádzajúcom splne.

čo, to vážne? 😲

malemimi
21. sep 2010

@ziza55 haha ahoj ! tak holky tomu neuveríte dnes sme sa spolu stretli na cvičení haha a zistili sme že poznáme obe moju švagrinu a ziza je teda bola jej kolegyna v práci 😀 😀 😀 😀

malemimi
21. sep 2010

@ika33 haha aj mesiac 😀

malemimi
21. sep 2010

holky ako nájdem ľudí ktorí sú tu prihlásený chcem jednu holku nájsť ale neviem presne jej nick 😖

ziza55
21. sep 2010

@malemimi no hello...sranda 🙂 a este aj navstevujeme obe oktobrovky2010 🙂 ...svet je malyyyyyyyyy

mona777
21. sep 2010

@malemimi @ziza55 no super, takže ste boli aj obe na cvičení - a čo to dýchanie? to čo som sa pýtala ráno 😀

alex1983
21. sep 2010

@hirunka tak drzim palce 🙂

alex1983
21. sep 2010

@mysenac ahoj, mozem sa ta spytat co su to prietoky, lebo na min. poradni sa ma v nemocnici pytali ze ci som bola na prietokoch a ja ze nie aj ked vobec neviem co su to prietoky 🙂

lenkaoravcova
21. sep 2010

@mona777 Ja som v strede znamenia 11teho, ale to som si len srandu robila, ved kazde znamenie a clovek ma aj dobre aj zle vlastnosti asi. Ja som v rodine rodila pred 17 mesiacmi, vtedy bolo velmi vela porodov, nemali tie dalsie mamicky ani kam davat. Nadstandard samozrejme volny nebol, sme boli v malej izbe 4 mamicky a 4 deti, strasne som tam bola nevyspata., to sa ani nedalo pri 4 detoch. No a ta sprcha a wc to ej tam fakt ze dost zle.

lenkaoravcova
21. sep 2010

@malemimi Ano jasne, vratia ti ich tam v pokladni ked budes odchadzat.

lenkaoravcova
21. sep 2010

@greetchen No aj ja sa obavam, skoda, ze sa to neda dopredu chytit. Ked som tam bola bolo tiez velmi vela porodov okolo 14 denne a vsetci tam nadavali, ze nemaju kde davat rodicky. No ako som uz pisala,boli sme v malej izbe 4 mamicky a 4 deti, jedny sprchy na chodbe, fakt v zufalom stave, dost humac a WC dve pre celu chodbu a to teda tiez vyzeralo desne ☹

lenkaoravcova
21. sep 2010

@mysenac Ja som 11.10 a pre mna teda porod bol dost zly, aj ked smaozrejme ked zbadas to male nadherne stvorenie na vsetko zabudnes, no aj tak by som bola radsej doma.