Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@mona777 Jasne ze ano, som priamy priklad, prvy porod bol u mna des a napriek tomu sa tam coskoro chystam rodit opat 🙂
@malemimi Je to pravda, nechaju ta tam lehzat dve hodky kde si rodila a tlacit si brucho, no budes sa rozpravat s manzelom a utecie ti to 🙂
tlacit brucho?
@vejinka ano ja som dostala aj taku mensiu zataz a mala som si tlacit na brucho na maternicua sestricky sa chodili pozerat pocas tych dvoch hodin ci je vsetko ok.
@lenkaoravcova však kedže si pravý príklad tak sa som spokojná 😵
dobrééééééé ránko 😉
ja už mám výsledky na streptokoka--našťastie sú negatívne a krvička,že som chudokrvná,tak mám brať železo
neni dávno,čo mi ho kázali vysadiť ,že šak krv je super a teraz vidíte mi zase chýba 😖
@nivejka dobre rano tebe aj ostatnym oktobrovkam 🙂 ja som vcera dostala tiez vysledky na streptokoka - bohuzial pozitivne, doktorka mi to oznamila, ako keby to bolo uplne normalne, vraj to ma 40% tehotnych a pri porode mi daju do infuzky antibiotika. Tak ja teda teraz neviem ci je to az take normalne a neskodne 😒
@mysenac ...ja som počula,že väčšina tehuliek má toho streptokoka--tak veru niesi jediná..
ja ho nemám preto,lebo ako som mala v sebe pesar musela som používať každý druhý-tretí deň hnusné žlté lieky (dole)
kvôli infekciám---tak preto sa mi streptokok teraz vyhol,lebo som preventívne brala tie lieky--ešte mi aj zostalo a mám ich doužívať,ale dám si ich až zajtra večer ,lebo mám ráno poradňu a nech tam nejdem špinavá 😅
@nivejka tak hadam to nebude az take strasne, ked bola doktorka taka kludna a ked vedia, co s tym robit 🙂 hirunka to uz bude mat dnes za sebou - a mozno uz aj ma...normalne jej to (v dobrom) zavidim...ale tesim sa z toho, uz zacnu medzi nami pomaly pribudat mamicky a ubudat tehulky 😉
Dobre ranko prajem 🙂
tak vcera som si myslela ze udrela moja posledna hodina 🙂
Ten moj maly krpcek vcera vecer robil taky cirkus v brusku ze som myslela ze praskne blanu s plodovou vodou!
Chvalabohu po polhodinovom hladkani a dohovarani sa nejako ukludnil 🙂 Ale cca o 2 rano som sa zobudila opat ale na palenie zahy ☹ Takze opat u mna "super noc".... 🙂
@nivejka nebol ten spln nahodou vcera xixixi 🙂
Pekný deň 🙂
@mysenac - toho streptokoka má vážne 40% žien a je to tak ako ti povedala Dr., dajú ti pri pôrode lieky a hotovo. Neboj bude to dobré. 🙂
Ja mám našťastie všetko OK. Ani streptokok a aj krv je v pohode ale i tak beriem železo. V detstve som bola chudokrvná.
Ja od rána riešim včely, zateplujú nám barák a na vetracej šachte (či ako sa to volá) sa u susedov usadili včely a normálne si tam spravili úľ. Už minule sa toho chcel chopiť môj manžel ale som mu povedala, že nech to nechá tak, lebo ho to ešte poštípe ... No a dnes ráno už začali zateplovať chalani naše poschodie a počula som iba výkrik, tak som to začala riešiť. Som myslela, že to už dávno povedali svojmu vedúcemu a ten to rieši s našim domovníkom a nič.Tak som obvolala kopec ludí, no a normálne mi nikto nevedel poradiť. Tak som napokon volala s domovníkom, že mi povedali, že to máme riešiť cez hasičov a teda nech to vyrieši. No a on mi potom volal späť, že hasiči nemajú žiadny prostriedok na to ani vysavač nič, že to bude treba z vnútornej strany nejako zatmeliť a zvonka to potom nastriekajú, aby ich vyhubili. Domovník teraz nie je doma, takže sa to bude riešiť po obede. No som uplne nadšená. Sakra. Naši susedia na to uplne kašlú. Už to dávno mohlo byť vyriešené keby to boli povedali domovníkovi. Je to na ich byte. DO frasa.
@lenkaoravcova no tak aspoň že tak.. 🙂

@malemimi áno, to na tej prednáške - čo som o nej písala, ansteziologička to hovorila