Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ika33 ...veru,veru to som si myslela aj ja,že už budem aj kočíkovať 😀 ,ale vidíš s mojej malej opičky sa stal lenivec...
ked ma to dnes nechytí,tak ja už teda neviem--som začala veľké upratovanie a už teraz ma všetko bolí 😅
dokonca : čo ma môj mm 100% zabije som vrtala vrtačkou 😅 --stále mi opadávala lišta s plávačky a tak som sa nasrala a snažila som to nejako spraviť 😅 ....dokonca som aj hmoždinku dala do steny 😀
no ale trošku som poškodila kúsoček plávačky ako som mala vrtačku nacapenú až na plávačke--som z toho smutná,ale už sa stalo...no to sa napočujem teraz od manžela---achhh jaaaj
Dnes som bola prvý krát na tom CTG a potom v poradni. Kým som čakala som obzerala brušká a niektoré mamičky, akoby mali pod tričkom len loptu 😀 , ale niektoré mali aj oveľa väčšie bruško ako ja tak hádam sme priemer 😉
CTG v poriadku o týždeň ideme znovu, moja doktorka zvažuje ešte jedno sono, niečo sa jej nepozdávalo tak pre istotu, uvidím čo mi povie o týždeň v poradni 😖
Nechcela mi všetko natlačiť na jeden deň, lebo dnes som už bola fakt K.O, tak som zvedavá ako to zvládnem o týždeň (strašne dlho som čakala) 😝
Ahojte baby. Vidim, ze vsetky sa uz nevieme dockat toho dna D. Ale snad niektore babatka este pockaju aspon do toho 38 39 tyzdna. Kiez by bolo tak krasne vonku aj ked sa narodia. Nam dnes prisiel teply fusak na dobierku, tak sa tesime, ze sme pripraveni aj na chladnejsie pocasie.
Ahojte buduce maminy, ako citam, tak sa vsetky uz tesite a nejdete sa dockat ....Ja som uz taka nervozna, ze na nic ine ani neviem mysliet 😀 😀 Chcem sa Vas ale opytat, ci aj vy ste take "nemozne" ako ja, lebo ja mam problem povysavat, o zehleni a a vareni ani nehovorim ...som taka neohrabana, neviem sa riadne vyspat .....no hroza 🙂 Citim sa ako slon 🙂 Vy ste ako na tom ?
@malemimi ...vidíš aj mu poviem,lebo už toľko krát som mu o tom hovorila a nakoniec som to zobrala do vlastých rúk...síce tá stena je krivá a preto to tam nedržalo,ale mne to išlo na nervy,ked vždy pri vysávaní,alebo umývaní my to odpadlo a musela som si čupnúť a napraviť to....síce to teraz nevyzerá ukážkovo,lebo je vidieť ako to letí (kvôli tej krivej stene) ,ale už to drží a mal si to urobiť sám nie???
@nivejka - no ja tiež chcem spraviť na jednej stehe takú foto stenu, ale kúpila som si také klinčeky do panela,a by som nemusela vrtať, tak som zvedavá ako to zvládnem a hľavne čo na to môj manžel. Ten asi bude tiež hromžiť ale nevadí, ja to tam chcem a keby som čakala na neho, tak to bude mať moja dcéra 18r.
@mysenac - no ja mám bruško tak viac do bokov a také guľaté a budeme mať dievčatko. Tak neviem u mňa to asi platí. 🙂
@nivejka tak to teda fakt nechápem koľko mamičiek rodí 😉 tak to máš šikovnú babuľku vie, že maminka chce rodiť v Ružinove a tak trpezlivo čaká 😀
Inak aj u nás v MT je vraj strašne veľa rodičiek, dokonca sa jedna mamička v čakárni na tom bavila, že asi všetci robili bábätká pod vianočným stromčekom 😀 😀 😀
viem že je písaná tá fotka ako nevhodná ale čo už hihi 😉 😀
@nivejka... mne ide padnúť na hlavu záclona v obývačke neprídeš to opraviť 😀 😀 😀 keď už máš prax 😀 😀 😀
Ja som odhodlaná, že tento víkend už manžela donútim to opraviť, a tiež chcem, aby do spálne nahodil jednu policu na hračky pre malého 🙂 ak sa toho nechytí tak poviem, že to spravím ja, že na nete mi jedna mamička poradí ako na to 😉
@nivejka no tie bytovky ani nehovorím nám robili vstavanú skriňu a bol problém lebo hore a dole meral a bol tam
3 cm rozdiel 😀 teda stena a dvere . No ja môjmu tiež vždy poviem že keby to on spravil ako som ho niekoľko krát prosila nič by sa nemuselo stať haha 😀
no radšej nech počká keď tam nik nebude a potom keď tam už budeme tak nech sa navalia aby nás čím skôr pustili haha 😀 dobre vymyslené nie?
@nicky182 jeee mi máme rovnaký termín pôrodu ale pôrodník povedal že omnoho skôr porodím a zajtra idem k nemú tak som zvedavá čo mi povie 🙂
Ahojte, uz sme sa narodili, Matusko uzrel svetlo sveta 13.9.2010 o 4.57. Uz sme doma.
.......no tak uz som konecne doma boli sme este mojich rodicov pozriet.........pan doktor sa trosku sekol v tyzdnoch a mal toho dnes trosku vela hovoril ze teoreticky by mi mohol sekciu urobit aj dnes ale musela by som cakat 8 hodin lebo mal aj surnejsie pripady tak sme sa dohodli na sobotu ze pridem na 10.15 a hned ma berie na salu tak musime este dva dni vyckat 😀 ale tak aspon nas skontroloval dnes a vsetko je v poriadku 😀...........ale boli sme dnes pre kocar mame ten zeleny co som sem dala aj fotku .......v tej druhej predajni sme boli pre zalohu pekne nam ju vratili spat a kupili sme ten zeleny a este aj zlavu sme dostali tak sme spokojny

@nivejka ... vždy keď to tu otvorím a nájdem, že píšeš tak sa ukľudním, že mám ešte čas keď si ty ešte nebola 😀 , lebo ty už asi 2 týždeň čakáš, že to už bude a stále nič 😉 ... malej sa u teba v brušku páči, aspoň pekne dorastie a narodí sa kočka 🙂