Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@chanella Ja som ju pri prvom nemala lebo bol narodeny v maji, no teraz som si ju kupila, podla mna sa to vyuzije teraz na zimu a kym nemrzne vies to pouzit aj do kocika ako tensi fusak 🙂
@bonninka Ahoj tak vytaj medzi nami, ja mam termin tiez 17.10, a rodit budem v ruzinove, tak mozno sa vidime 🙂
Ahojte, kto mi poradi, kolko je najlepsie nechat sterilizovat odsavacku vo vriacej vode?
@nivejka aj ja mam zajtra poradnu ale az 10.30 tak to sa uz asi nevidime ☹
@bonninka cislo dveri je tusim 41. hned za bufetom dolava a prve dvere nalavo 🙂 a inak aj ked epiduralku nechces, odporucam ti ist aspon nato poucenie o epi, zaplatit si to a ked ti ju nedaju peniazky ti vratia, len ked nebudes amt poucenie a budes ju potrebvoat, nepichnu ti ju. Ja som ju tiez nechcela pri prvom a nakoniec som ju vyuzila a bola som rada 🙂
@mona777 Juuuj drzim palce, nech to mas co najskor a s co najmensimi bolestami za sebou 🙂
@lenkaoravcova ja chodím Drábovi na 41tku 😀
@malemimi ja k Divekymu tiez na 41ku 🙂 Zajtra idem, som zvedava co povie, uz by som chcela ist rodit buduci tzyden. V sobotu budem asi na svadbe vela skakat
@lenkaoravcova haha no aj jasom zvedavá čo a ako 😉 tak sa držte 🙂
baby, dnes som bola v poradni.
s porodom to zatial nevyzera niako..:( tesila som sa na nejake lepsie spravy🙂
aj preto, ze som si prave dnes vsimla okolo pupku prasklinky s krasnym nazvom strie... 😝
tak som sa tesila, ze ma to obislo a uz to bez nich nejako do konca zvladnem a hen ich, pockali si aj na mna🙂))
tak dufam, ze to este chvilku chuda koza vydrzi, som totiz presne ten vzorovy priklad mega bruska, kedy sa ma ludia pytaju, ci cakam dvojicky 😅
a zapis pri CS v knizke 1,1,1,1,1,1 same jednotky
@mircova 😀 😀 😀 😀 ty si ale podarená 😀 😀 😀 😀 --no ked sa tvoj manžel k tomu nerozhýbe,tak budem musieť prísť a urobiť to za neho 😀 😀 😀
inak presne aj ja takto riešim svojho manžela,že ho doslova musím do toho dokopať s tým,že chytím náradie a že si to idem spraviť sama 😉 ...až potom sa ide do toho pustiť...to je hrozné s tými chlapmi!!! 😀

@sue33 ...ahoj, pridavam sa tiez. Cakame chlapceka okolo 17.10. 🙂