icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

alex1983
22. sep 2010

@stanka02 moc gratulujem a hlavne nech ste zdravucki 😀

greetchen
22. sep 2010

@fionika ahoj, s epi je to zlozite, je vela nazorov..
ja mam svagrinu doktorku na novorodeneckom a od nej mam taketo rady, ked som vyzvedala ohladom eipuralky ja🙂

co sa tyka epiduralu, su rozne nazory. zalezi od anesteziologa, ci ti to dobre a vcas pichne. totiz kazda to znasa inak. mozu nastat rozne komplikacie:
-rodicka dobre neciti dieta ako ide porodnymi cestami a nevie ako ma tlacit, deti su potom utlmene a musime ich predychat.
-ona ti to prepichuje do casti miechového kanála, teda prechadza ihlou roznymi tkanivami, na ihlu sa mozu preniest bunky do miest kde nepatria a o par rokov sposobit rakovinu.
okrem toho nepocula som zeby nejaky neonatolog odporucil PEDU, pretoze myslime viac na dobro dietata.(nikto ta odhovarat nebude ale je dobre mat realne informacie)
anesteziolog, ma z toho biznis. ty by si mala mat zmiernenu bolest, ale je tam to riziko, co som spomenula.
ale napriklad kamoska, co som jej bola pri porode, sa rozhodla pre pedu, a dopadlo to dobre, dobre tlacila.
myslim, ze mozes to urobit aj tak, ze si ju zaplatis, a uvidis ake budes mat bolesti. ked ich vydrzis, PEDU mozes zrusit.
ja si PEDU urcite nedam. sice boli to jak fras, ale budem sa snazit mysliet viac na dobro dietata🙂. hlavne sa budem snazit psychicky a fyzicky pripravit(spravne dychat pocas porodu je velmi dolezite, lebo jedine tym zabezpecujes kyslik babetku-pomaha priprava na porod v nemocnici, dolezita je aj vyrovnana psychika, stres vie sposobit aj fyzicke tazkosti)

takze tolko🙂
ale rozhodnutie je samozrejme na kazdom z nas...
dolezite je, ze mame na vyber🙂

chanella
22. sep 2010

@mircova
@syssi
@mysenac
@ika33
@nivejka tak som ju dnes predsa kúpila a vyzerá dosť teplučká, tak akurát. Možno je prechodná, neviem porovnať, lebo zimnú som nevidela, ale do vajíčka bude ideálna, aj vaničky a na to deka, atď. A fakt za tú cenu, som nemala nad čím rozmýšľať. Mali len dve farby, vybrala som tú tmavšiu, ale keďže kočík máme zeleno-šedý, tak bude fajn. Už som ju hodila do albumu, aj keď vyzerá ako každá iná 🙂 ďakujem, za názory 🙂

mona777
22. sep 2010

Tak už to máme za sebou. Volám sa David meriam 49cm, vážim 3030g. Som tu od 15:30. Monaa aj malý je OK, prebehlo to veľmi rýchlo, aj sestričky, lekárka sa čudovali. Manžel

malemimi
22. sep 2010

@mona777 jeeeeeeeeeeeeeeeee tak to píše asi tatinko !! Gratulujeme je zlatučky !!!!!! nech ho pohľadka´á za nás a kde teda rodila?

mona777
22. sep 2010

@malemimi V ružinove. Bolo to všetko na profesionálnej urovni, okren príjmu v ordinácii č. 53.

mimikuku
22. sep 2010

@mona777 je náááááááádherny prajem mu vsetko naj najma nech rastie do sily a je zdravucky a aj maminka

malemimi
22. sep 2010

@mona777 aha no super! A ako sa cítiš tatinko? 🙂

mona777
22. sep 2010

@malemimi Neopísatelný pocit, štastia, radosti, očakávania..... 🙂

malemimi
22. sep 2010

@mona777 hihi tak super...teraz ani spať nebudeš hihi 😀 tak ju pozdravuj zajtra!!!!

mona777
22. sep 2010

@malemimi veru. Odkážem , pozdravím.

tanija133
22. sep 2010

@mona777 To je kraasne, blahozelam...a bol tatinko aj pri porode?

tanija133
22. sep 2010

@malemimi A dalsie bejby u mony777, zajtra prisaham ze vsetko zariadim.... 😀

malemimi
22. sep 2010

@tanija133 počkať čo chceš zariadiť?

mona777
22. sep 2010

@tanija133 Ano bol som pri porode

malemimi
22. sep 2010

@mona777 a čo pocity a tak čo si musel pred tým vybaviť a tak???
chúďatko ťa tu bombardujeme 😀

tanija133
22. sep 2010

@malemimi Na predch. strane som pisala ze nemam este kopec veci kupenych, a zacali sme rodit, ze by som si mala svohnut, a ty si reagovala, ze to by si mala, a po moni som reagovala, ze prisaham , ze zajtra uz vsetko zariadim...Chapes? 😉

mona777
22. sep 2010

@malemimi To vybavovanie: No všetko sa to začalo tak asi 5.januára 2010..... Tak si to myslela že čo som musel vybaviť? 🙂 🙂 😀 , Nevadí že bombardujete- je to krásny pocit a rád sa s ním podelím.

malemimi
22. sep 2010

@tanija133 jááj jasné sa mi to len pletie haha 😀

malemimi
22. sep 2010

@mona777 haha no jasneee 😀 😀 😀
nie nie keď ste šli už do pôrodnice tak si čakal niekde alebo si bol celý čas s Monou?

mona777
22. sep 2010

@malemimi No zobrali ju na vyšetrenia a mne povedali že možem ist domov, že to bude dlho trvať. Som si povedal že kúpim si vodu a počkám. dobre som urobil, ostal som v hale pri výtahoch, za cca 30 min. mi mona volala že je to tu. tak som bol tam.

malemimi
22. sep 2010

@mona777 juu no ešteže tak 😉 si dobrý tatinko 🙂

lenkaoravcova
22. sep 2010

@mona777 Gratulujeeem, krasny drobcek 🙂

dasa2804
22. sep 2010

@mona777 No musim uznat, ze super manzel a otec. A gratulujem!

vejinka
22. sep 2010

@mona777 waw nejako bleskovo to bolo moc gratulujem 😉

stanka02
22. sep 2010

Dam teda fotecky sem.................

vejinka
22. sep 2010

@stanka02 jeeeeeeeeeej uteseny je 😉

malemimi
22. sep 2010

@stanka02 jeeeeeeeeee no ten je rozkošný !!!!!! 😀 😉 🙂

syssi
22. sep 2010

@stanka02 Stanka je kraaasny - maly anjelik 🙂 este raz gratulujem 🙂

malemimi
22. sep 2010

holky neviem prečo ale už od 18 hod ládujem do seba ... ☹ 6 chlebíkov plnú fakt plnú misu mrkvy a jablka...kinder čokoládu , termix a to je asi všetko a zase som hladná ☹ 😢