icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

greetchen
22. sep 2010

@mysenac ano, ano, presne aj ja toto zazivam cele tehotenstvo. mna sa v piatom mesiaci pytali: jej a vy uz kazdu chvilku rodite, vsak? 😀

malemimi
22. sep 2010

@nivejka onisú na jedno kopyto 😀
@greetchen čooooooooo 😲 😲 ty kokšo...

nivejka
22. sep 2010

@jana_toky ....ahoj vitaj 😉 --že nemám vrásky,ako dôkaz 😀 😀 😀 😀 ---si dobrá!!!
dalšia,čo máme spoločný termín 17.10. 😀 ....

greetchen
22. sep 2010

@malemimi ano ale vraj tento tyzden sa to trosku ukludnilo, su to take vlny navalove...tak uvidime🙂

nivejka
22. sep 2010

@lenkaoravcova ...no dúfam,že tam do 10,30 neskisnem 😀 ...ale snád nie!!!

11dara
22. sep 2010

ahojte kočky,tak sa hlásim z pôrodnice doma.Minul.pondelok večer mi odišla plodová voda a do útorka večera som rodila-nakoniec mi museli spraviť sekciu.Bližšie ku pôrodu račej nič-žiadne strašenie,dá sa to prežiť 😉 😝 .Máme synčeka Matejka 3750kg a51cm - 14.09.10. - 3tt pred termínom.Ale je zdravý iba sme chytili žltačku tak sme tam dlho trčali,dnes nás konečne pustili 🙂 .Ešte som nemala čas prečítať Vás tak dúfam že v najbližších dňoch sa aklimatizujeme a budem môcť občas kuknúť ako sa máte 🙂 .

nivejka
22. sep 2010

@greetchen ...to je teda ojojoj vtedy by nám zniesli aj modré z neba,ked sa to týka sexu,ale roboty ani bohovy 😀

malemimi
22. sep 2010

@11dara jeeeeeeeeee gratulujemeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 tak nech sa vám darí!!!!!!

nivejka
22. sep 2010

@11dara ...daľšia nová maminka 😀 😀 ....strašne moooc gratulujem 🙂 🙂 🙂
3 týždne pred termínom?----no veru dobrý valibuk už teraz 🙂
ani som netušila,že si nám odišla do pôrodnice 😉 ..a ty si nám medzi tým porodila...super 🙂

nivejka
22. sep 2010

@stanka02 ..moja ani ja sa nedostanem do tvojho fotobloku ☹ ☹ ☹ ☹
a ešte raz gratulujem a som šťastná,že si zase medzi nami 🙂 🙂

greetchen
22. sep 2010

@11dara tak tak, gartulacie!! a uzivajte si to v stasti a v zdravi;)

mysenac
22. sep 2010

@11dara gratulujem a prajem vela zdravicka a radosti z babatka 🙂

nicky182
22. sep 2010

@malemimi

no ted, super 🙂) tak sa zajtra drzte, ja idem zajtra na ctg, ale ja mam taky citak, ze skor to isto nebude 🙂))

tanija133
22. sep 2010

@11dara Gratulujeme, nech ste hlavne zdravucky......a aj my by sme chceli vidiet tvojho synceka..... 🙂

bonninka
22. sep 2010

@lenkaoravcova no, tak třeba se potkáme, kdo ví, kdy budou chtít prcci ven 😉 ten můj se zatím nechystá 😎

tanija133
22. sep 2010

Ako to tu tak citam, ze uz sme zacali rodit, tak som hned isla objednavat cez net este postelnu bielizen , zavinovacku do autosedacky, flasticku. Normalne som sa vystresovala, HORI !!!! A to nemam este odstrekovacku, zimny fusak, monitor dychu, odsavacku hlienov...tak musim kopnut do vrtulky, nech som uz aj ja pripravena....... 😠

malemimi
22. sep 2010

@nicky182 uvidíš aj ja idem a tiež som zvedavá čo povie 🙂

malemimi
22. sep 2010

@tanija133 noo to by si mala haha 😉

mircova
22. sep 2010

@11dara Blahoželám, júúj tak to je riadny valibuk 😉 , prajem Vám obom len všetko naj, veľa zdravia a nech Vám chutí papkať 😉

mircova
22. sep 2010

@tanija133 neboj všetko stihneš, a čo nestihneš do pôrodu zariadiš potom 😉

horalka777
22. sep 2010

ahojte 🙂
mozem sa obcas pridat? Ja u jedno oktobrovca mam a na ceste je dalsie 🙂 Ale kvoli tomu prvemu sem asi nebudem stihat chodit tak casto 😀

vejinka
22. sep 2010

@nivejka stale som cela ja asi rodim na vianoce

fionika
22. sep 2010

Ahojte, mam termin 6.10 a idem rodit do Trencina, ma niektora z vas skusenosti??? Neviem ci mam rodit s epi alebo bez nej. Poradte baby. Dakujem 🙂

jana_toky
22. sep 2010

@malemimi 7.5.2010 😉

syssi
22. sep 2010

@11dara Dalsie babatko - Gratulujem!!!! 🙂 Prajem vela zdravicka 🙂 🙂 🙂 A veru 3 tyzdne pred terminom ale riadny chlapisko 🙂 🙂 🙂

Nuz maminky nejako sa to zacalo rozbiehat!!!!! 🙂

malemimi
22. sep 2010

@jana_toky tak to sme také čerstvé 😀
jaaj som zvedavá zajtra čo a ako...

malemimi
22. sep 2010

@syssi no začalo... si pamätám ako som si hovorila min štvrtok že jáááj teraz čakať do ďalšieho štvrtka na poradňu a ono je to už tu haha 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mircova
22. sep 2010

@vejinka júúj tak to by si riadne prenášala 😀 😀 😀 veď neboj ešte máte stále čas a ani sa nenazdáš a už to bude 😉

mircova
22. sep 2010

@jana_toky môj brat mal svadbu 1.5.2010 o 15,15h. fest romantika 🙂

greetchen
22. sep 2010

@horalka777 ahoj, takze dve dievcatka-oktobrovcatka🙂