Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka no tak tak Dráb ordinuje až od 13:30 🙂 bohvie kto tam je teraz inak tam sa toho veľa asi strieda lebo minule som tam videla aj chlapov a starých ...tak neviem či čakali do iných dverí ale žiadna tehu tam nebola
ty chceš kontrakcie? ale to neznamená že keď si to dáš pôjdeš rodiť len budeš mať kontrakcie nič viac
neviem prečo ale už tretí deň mám srač..u 😖
Ahojte kočky - ja som taká spokojná po tom CTG 😀 .....stále sťahujeme a po včerajšku ma bolí tuším každá kostička v tele 😝 .ešte 2 dni a bude to za nami 😉 ...strašne kaślem - dusí ma hlavne v noci tak idem kúpiť Sinupret - vraj môžem...veď rodiť s chytenými prieduškami to asi nie je slasť 😖
do kelu ja som si zabudla rannú moč dať do ampulky 😲 😲 😲 😒
no ja si idem lahnúť,lebo ma už oči režú--ved som hore od pol4.tej 😅 ,ale aj tak nezaspím,ale sa aspoň natianem a budem dohovárať malinkej 🙂
@nivejka tak aj já jsem přišla z poradny, došla jsem tam před osmou a byla jsem pryč něco po půl desáté, tak to nebylo tak hrozné. Šla jsem do dveří č.41. ale se mi zdálo, že to za rohem to šlo daleko rychleji. Každopádně u nás to taky zatím na porod nevypadá, vzali mi krev, nějak se jim zdálo, že mi ji dlouho nikdo nebral 🙂 doktorka mi řekla, ať si koupím feritin na železo, ale na to prdím, uvidím, až jak dopadne krev. Ne, že bych to flákala, ale beru maternu a unavená nejsem a podle jiné doktorky z porodnice by to mohlo být OK. Taky se musímobjednat na ultrazvuk, tak jsem zvědavá, jak prcek poporostl 😵
Jinak s těma klukama nevím, krom tohoto webu mám v tomto ohledu spíš kamarádky co přenášely a před měsícem rodila kamarádka holčičku a narodila se 3 týdny před termínem,...
@bonninka ked ti mozem poradit, to zelezo odporucam. Po porode stratis este krv a budes unavena potom. Mozem to mat vplyv na tvobu mlieka a infekcie v sestonedeli. Ja to preventivne uzivam, aj ked musim povedat, ze mi z toho nie je nejako dobre, ale Sorbifer durules je znesitelnejsi.
@dasa2804 no, já s tím problém nemám, akorát prostě není nijak prokázaný, že ho mám nedostatek a v materně co ji užívám je napsáno že 107% denní dávky, takže si myslám, že je další dotace zbytečná. Navíc jím i věci, které železo obsahují. Pokud krevní rozbor opravdu prokáže, že mám železa málo, tak ho brát budu. Ale všechny předchozí testy na nic takového nepoukazovaly, tak mi to připadá zbytečný ho brát jen proto, že mi nikdo měsíc nekontroloval krev,...

@nivejka no asi to majú tento rok vymenené 😀 😀