icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

dasa2804
23. sep 2010

@nivejka tak skus ten hlad chvilu vydrzat, ono to prejde, to nie je ani hlad, ked normalne zjest, skor chute. Zelezo nemusis kazdy den, davaj si obden 2 tablety a bude lepsie.

mircova
23. sep 2010

@malemimi to bude asi z toho, že papáš jedno cez druhé, daj si banány 😉 aby si ho neos.....a 😀

11dara
23. sep 2010

mona777,stanka02-nádherný drobčekovia gratulujem 😉 .Ja tiež hodím fotky nášho drobca ale musím počkať na mm aby mi to ukázal ako z foťáku prepojiť na Pc-ja som proste technický antitalent.Tatino od mony777 si super,mamička mala oporu čo je na nezaplatenie 🙂 .Môj mm bol tiež pri pôrode a bol to super pocit že ne to nie som sama,aj keď potom chvýľu chudák nemohol hýbať všetkými prstami 😀 🙂 .Tehuľky držte sa aj vy sa dočkáte-nech vám to rýchlo ubehne 😀 .

kika9449
23. sep 2010

@malemimi - to prechladnutie ani netuším,ale sestra kaśle,jej malá je na ATB,takze zrejme reťazovka 😒

ziza55
23. sep 2010

@bonninka no helooou sousedko 🙂

malemimi
23. sep 2010

@syssi juuu tak to je blbe či??

malemimi
23. sep 2010

no inak som už doma o tretej som sa s tade dostala lebo sa robilo aj UZV takže čo viem že mám73,7kg 😀 a cervix 6cm a už nič viac len že je všetko OK a na ďalší štvrtok na kontrolu

malemimi
23. sep 2010

@mircova haha nepomáha hoci čo môžem zjesť nezacpe ma to.... 😀 aj som to dnes povedala pôrodnikovi tak na mňa pozeral 😀 😀 😀 😀 tak som myslela že mi ide povedať ako nivejka že skoro porodím 😀 a nič haha

malemimi
23. sep 2010

@nivejka prečo to chceš na silu myslím ten pôrod nechaj to tak ono vie prečo to tak je to telo , hmmm 😉 ???

cukruska1920
23. sep 2010

he...tu sa uz veselo rodi???? to aby som sa zacala bat 😀

malemimi
23. sep 2010

my máme zase štikutku 🙂

bonninka
23. sep 2010

@ziza55 helou 😎

vejinka
23. sep 2010

ahojte ja nic nove poradna za mnou a zatvorena krcok 1,5 cm a maly vraj ma vyse 4 kil 😅

dasa2804
23. sep 2010

@vejinka takze ides rodit cisarakom?

tanija133
23. sep 2010

@syssi Tak to sa na Kramaroch neuvidime urcite, ty si sa poponahlala, ale hlavne nech to zvladnete bez komplikacii, a nech ste obidvaja v poriadku..... 😉

stanka02
23. sep 2010

@nivejka Cauko sorac, ze az teraz, no nejako som vyflusnuta. Matusko meral 47 cm a vazil 2920 g.

malemimi
23. sep 2010

@vejinka no pekne haha 😀

vejinka
23. sep 2010

@dasa2804 ee prirodzene..asi chcu zo mna dusu vytriast 😀

vejinka
23. sep 2010

@malemimi no ty sa nesmej... 😉 aj teba to cakaaaaa 😉

malemimi
23. sep 2010

@vejinka tak ale snáď nie až 4 kg ja chcem mať v poho pôrod 😉
síce moja mama vravela že my jej deti 3 sme mali všetky 4 kg 😀

vejinka
23. sep 2010

@malemimi heh to teda bdue fain...my sme vsetci mali cca 3 kila aj z muzovej strany vsetky mali 3 kila...no a Vilko bude unikat 😀 takze ty mas vacsiu pravdepodobnost vacsieho babatka 😉

horalka777
23. sep 2010

nasa ma mat tiez urcite nad 3,7kg... ja len dufam, ze neprekroci 4 😝

vejinka
23. sep 2010

no pridam este fotku ale dufam ze uz poslednuuu

zucha
23. sep 2010

@vejinka no teda ste uz poriadne velikansky
😉

vejinka
23. sep 2010

@zucha a ty si este cela??? cele dni lezis? ja som bola dnes v poradni a nic moc zatvorena a krcok 1,5 cm 😔

vejinka
23. sep 2010

@zucha uz vacsi nebdueme ..definitivne vraj ma 4 kila...este o tyzden moze troska nabrat na vahe ale brucho sa uz nezvacsi..takze posldna foto 😉

zucha
23. sep 2010

@vejinka nelezim sice, ale podarilo sa mi vela veci zariadit tak, ze to mam o dost kludnejsie. Ale musim zaklopat, lebo naposledy, co som si pochvalovala, ako mi je dobre, mala som neskor 8 hodin kontrakcie kazdych 17 minut. Ale lekarka hovori, ze "uz mam na to narok" a lepsie to uz nebude 😅 Kontrakcie vdaka magneziu ustupili a mam uz len tvrdnutie brucha, co je v pohode.
V pondelok budem mudrejsia - som objednana na ultrazvuk a poradnu. Na tej poslednej povedala, ze sa to trosku vsetko posunulo, ale este nie nejak tragicky

syssi
23. sep 2010

@malemimi no to prave neviem - lebo na maleho sa straaaasne tesim ale ten cisarak ufff - uz nech mam po tom..... 🙂 a nech vsetko dobre dopadne 🙂

vejinka
23. sep 2010

@zucha no drzim palce ja som dnes tajne dufala ze mi povie ze som otvorena na 5 prstov a mam ist na oddelenie...ale nestalo sa 😅

syssi
23. sep 2010

@tanija133 no ved :( ze tam nikoho nebudem poznat ☹
ja by som sa ani neponahlala, ale to pan doktor tak urcil, malicky je KP a uz sa neotoci ☹ tak je zbytocne cakat dlhsie...
a dakujeme za podporu - aj ja dufam ze to bude bez komplikacii a ze vsetko dopadne OK 🙂