Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
mona777,stanka02-nádherný drobčekovia gratulujem 😉 .Ja tiež hodím fotky nášho drobca ale musím počkať na mm aby mi to ukázal ako z foťáku prepojiť na Pc-ja som proste technický antitalent.Tatino od mony777 si super,mamička mala oporu čo je na nezaplatenie 🙂 .Môj mm bol tiež pri pôrode a bol to super pocit že ne to nie som sama,aj keď potom chvýľu chudák nemohol hýbať všetkými prstami 😀 🙂 .Tehuľky držte sa aj vy sa dočkáte-nech vám to rýchlo ubehne 😀 .
no inak som už doma o tretej som sa s tade dostala lebo sa robilo aj UZV takže čo viem že mám73,7kg 😀 a cervix 6cm a už nič viac len že je všetko OK a na ďalší štvrtok na kontrolu
he...tu sa uz veselo rodi???? to aby som sa zacala bat 😀
my máme zase štikutku 🙂
ahojte ja nic nove poradna za mnou a zatvorena krcok 1,5 cm a maly vraj ma vyse 4 kil 😅
nasa ma mat tiez urcite nad 3,7kg... ja len dufam, ze neprekroci 4 😝
@vejinka nelezim sice, ale podarilo sa mi vela veci zariadit tak, ze to mam o dost kludnejsie. Ale musim zaklopat, lebo naposledy, co som si pochvalovala, ako mi je dobre, mala som neskor 8 hodin kontrakcie kazdych 17 minut. Ale lekarka hovori, ze "uz mam na to narok" a lepsie to uz nebude 😅 Kontrakcie vdaka magneziu ustupili a mam uz len tvrdnutie brucha, co je v pohode.
V pondelok budem mudrejsia - som objednana na ultrazvuk a poradnu. Na tej poslednej povedala, ze sa to trosku vsetko posunulo, ale este nie nejak tragicky

@nivejka tak skus ten hlad chvilu vydrzat, ono to prejde, to nie je ani hlad, ked normalne zjest, skor chute. Zelezo nemusis kazdy den, davaj si obden 2 tablety a bude lepsie.