Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Dobre rano, oktobrovky, ja neviem ci posledne dva vecery (ciastocne aj noci) tak posobil ten spln, ale babo kopalo o106, ze som ani zaspat nemohla a vsetko ma neuveritelne bolelo...ale dnes uz je pohoda 🙂 V najblizsej poradni uz musim aj ja dostat z doktorky nejaky hmotnostny udaj, ved ja ani netusim kolko to nase babo vazi...hovoria mi, ze mam brucho ako keby som cakala dvojicky, ale kope tak, ze tam musi mate este dost miesta 😒 tak vobec netusim. A veru aj ja by som brala taku postavicku ako vejinka....kym sa ja dam po porode do povodneho stavu... ☹ (ak vobec...)
Ved ja stale len jem a stale som hladna ☹ a vcera vecer som mala taku chut na krupicovu kasu a zistila som, ze uz nemame mlieko...tak si idem aspon teraz urobit 😉
AHojte babulky,
no ja som mala včera blbý deň. Dnes je to už lepšie. Dnes idem na prednášku o kojení a potom do pôrodnice pozrieť ako to tam vizerá. Berú nás tam z kurzu pre tehotné, tak sa už aj teším. No a zajtra idem k svoju Dr. do nemocky, porobí mi všetky tie vyšetrenia čo u seba nemôže, tak som zvedavá ako to všetko dopadne. Celkom by som brala, keby povedal, e veď už ste otvorená ideme rodiť. 🙂
Dnes som hovorila mm, že by sme už mohli poskladať postielku a dať ju na miesto, že by som to už chcela pekne pripraviť a on, že to sa ale nesmie ... A ja by som sa už tak veľmi chcela z toho vytešovať ☹ Tak uvidíme či sa mi podarí ho presvedčiť. Vy už máte všetko tak ako by ste chceli mať keď prídete z pôrodnice?
Dnes som si pozerala tabuľku a zistila som , že dnes by mala rodiť cisársky Petrikaa, zajtra Hirunka no a 01.10. Syssi. Tak vám kočky veľmi držím palce, aby všetko dobre dopadlo a potom nám dajte vedieť ako sa máte.
Pekný deň prajem všetkým.
@nivejka ..ja ti ani neviem--asi preto,že už ma všetko všetučko bolí a už to chcem mať za sebou
toto mi hovorí aj mm,že načo to súriť--ved ona vie,kedy má ísť von..
D
no vidíš 😉 uvidíš nebudeš to súriť a príde to 😝
@mysenac haha aj ja stále jem ale to len preto že malá je hladná asi a potom mi je zle od hladu 🙂 a tiež často terz robievam krupicu hihi 😀
@ika33 no my máme poskladanú postieľku a aj kočík a aj kolísku ..teda kolísku čiastočne haha 😀
(Petrikaa, zajtra Hirunka no a 01.10. Syssi. )---taktiež im držím palčeky !!!!
@ika33 no, já postýlku mám, ale byl to taky boj. Na začátku septrembra jsme se stěhovali, měli jsme tu na pomoc tchána a ten tu měl i elektrický šroubovák, protože se skládali skříně, postel a tak,.. tak jsem zahrála na city, že jestli by mi nesložil s manželem i postýlku pro vnuka 😉 no a zabralo - maturovali tu nad tím návodem asi hodinu, ale zadařilo se 😎
@tanija133 Ahoj nebola si nahodou vcera na poradni v ruzinove u Divekyho, alebo sa mylim? 🙂
@mysenac ahoj 😉 ...určite to mal vplyv na bábo ten spln--dokonca včera bol úplný spln--spomínali to aj v telke----vždy ked je spln je viac aj psychických,fyzických problémov 😕
ja tiež stále len jem a už mám tak strašne roztiahnutý žalúdok,že ked budem v pôrodnici,tak tam určite umrem od hladu 😀
Dobre rano, ako sa mate? Ja som sa uz druhu noc nevyspala, v noci ma vzdy chytia krce a hnacka, tak lietam na zachod a spat do postele, cez den je to trosku lepsie ale tiez nic moc hnacka stale. Netusim, ze ci je to nejaka viroza alebo to suvisi s porodom ☹
@lenkaoravcova haha aj ja mám hnačku stále už 4-5 deň 😀 holky písali že príde pôrod ale kedy haha
bože baby tuším tu všetky hnačkujete 🙂
ja som zase zapečená jak fras a mám bolesti...asi keby som si dala večer preháňadlo,tak by som asi aj na záchode porodila....
inak som aj vám zabudla povedať že niekedy v pondelok alebo tak dako mi odišla asi zátka taký fakt hlien bielo priesvitný bue ako sopel haha 😀 tak som fakt zvedavá kedy príde už ten deň D 😉
dnes varím fazuľovicu 😀 ...to bude teda--špionky budú lietať na každú stranu 😀

@malemimi ....ja ti ani neviem--asi preto,že už ma všetko všetučko bolí a už to chcem mať za sebou 🙂
toto mi hovorí aj mm,že načo to súriť--ved ona vie,kedy má ísť von..