icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
24. sep 2010

@jana_toky haha ahoj ...no fasa... 😀 dnes som bola na riaditeľstve pre zmluvy a ona mi to zapotrošila tak som tam musela čakať na toho riaditeľa kým mi to podpíše takže som sa musela trepať busom domov ...hlavne že mi včera povedala že môžem hoci kedy prísť

jana_toky
24. sep 2010

@malemimi fuha, ty sa nejako ponahlas. Kamosky co rodili nedavno, tak vsetky asi o dva tyzdne skor ako mali stanoveny termin.

malemimi
24. sep 2010

@nivejka haha tak to si viem živo predstaviť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no mne mm kúpil haha ale nie teraz už dávno haha 😀

jana_toky
24. sep 2010

@malemimi Myslis kvoli zazmluvneniu lekara? Mne naposledy povedal, ze to ma este cas, tak na to spolieham. Ale mam na neho cislo, ak daco 🙂

malemimi
24. sep 2010

@jana_toky čo myslíš tu zmluvu? tak vcera som čakala na UZV tak som si to obehala a aj epi zaplatila dnes

fuha, ty sa nejako ponahlas. Kamosky co rodili nedavno, tak vsetky asi o dva tyzdne skor ako mali stanoveny termin. odoivedala som ta toto ale to nepatrilo asi k tejto dpovedi neviem teraz čo s čím som sa poponáhlala =D

nivejka
24. sep 2010

@malemimi ...slivky sú vyskúšané a na mňa nezaberá ☹ ---ja to mám aj dedičné 😨
som šťastná,že to po mne nezdedila dcéra,lebo tá aj ked sa preje ju preháňa 😀 --to bude asi tým,že celé predchádzajúce tehotenstvo som užívala preháňadlo 😀

mysenac
24. sep 2010

@nivejka no veru, tiez mam riadne roztiahnuty zaludok, a ak ma daju nahodou na cisarsky, tak to mi nedaju 3 dni jest 😲

nivejka
24. sep 2010

@jana_toky ....určite to bude aj mesiacom,ale ja nespím už dosť dlho a už fakt padám na hubu 😅

malemimi
24. sep 2010

@nivejka haha tak si daj čípok a pojedeš...no idem ja lebo nejak tu kysnem

jana_toky
24. sep 2010

mam este stale nadchu a upchaty nos ☹ . Idem naordinovat nieco cesnakove a caj s medikom. Neviete ktora nosna emulzia sa moze pouzivat aj pocas tehu?

mircova
24. sep 2010

@nivejka že z preháňadla pôrod 😀 ja že ideš skúsiť škoricu 😀 😀 😀

jana_toky
24. sep 2010

@nivejka ja tiez mam dost dlho problem so spanim, budim sa kazdu chvilu a nastastie aspon nad ranom to potom nejako dospim. No a ked som videla cas, kedy ste zacali pisat, skoro som odpadla 😀

nivejka
24. sep 2010

@mircova ....ved mi to aj vyvolalo kontrakcie pri prvom tehotenstve,ale to som si dala 2tablety fenolaxu a to bolo veľa...
vôbec to nebolo naschvál,ale som mala takú zácpu,že mi nepomáhala 1tabletka

mircova
24. sep 2010

Ja už chcem tiež zložiť postieľku 🙂 , ešte ju mám u mamy, lebo sme museli doma trochu popresúvať nábytok, aby sa nám zmestila aj prebalovací pult a komoda pre bábo. A ešte potrebujem navŕtať jednu policu na hračky. Tak dúfam, že postielku cez víkend prevezieme a manžel poskladá, kočík mám zatiaľ u mamy a dovezú ho až keď budeme v pôrodnici, aj tak ho nemám kam dať 😉

Na tom splne asi niečo bude, lebo dnes v noci, som si vôbec nevedela nájsť polohu, vždy keď som si ľahla na bok išlo mi vyvaliť bedrové kĺby a na chrbte sa mi tiež moc nedalo 😝 , lebo sme sa tlačil 😒 i, som si aj chvíľu myslela, že sa to asi blíži, ale teraz som o.k 🙂 Inak spávam ako zabitá, len raz vstanem na WC.

Ja mám stále chuť na puding s piškótami a mlieko 😀 dnes to zmením asi na tú krupicu, dobrý nápad 🙂 mňam 🙂

bonninka
24. sep 2010

Tak teď fakt nevím. Včera mi v poradně řekli, že se mám objednat na USG - můj gynekolog mi dělal poslední ve 32 týdnu a to měl malej 1 800 g, tak aby prý byla nějaká informace o velikosti plodu. Tak jsem tam volala v tu úžasnou ranní hodinu a objednali mě až na 7.10., což je 10 dnů před termínem. Není to dost pozdě? To tak vypadá, že jsou tam taky jenom ty čtvrtky,...Tak snad když budu rodit dřív, mají v porodnici taky ultrazvuk, aby si to příp. zjistili, ne? Co vy na to?

mircova
24. sep 2010

@nivejka to fakt??? som myslela, že žartuješ 🙂
...radšej nepokúšaj ani tú škoricu, ani to preháňadlo 😉
Ja som včera začala piť ten čaj z ostružiny malinovej, tak uvidíme 😉

bonninka
24. sep 2010

@mircova aj ja ho piju, už asi týden a půl 😎

mircova
24. sep 2010

@bonninka Asi je to v pohode, ja som bola na ultrazvuku v 30t.t. a už som na ďalší nemala ísť, vraj keď je všetko o.k tak sa už nejde, tak ani netuším koľko teraz malý váži........ale v poslednej poradni sa jej niečo nepozdávalo, tak povedala, že bud. týždeň ma si ešte pošlte na sono, aj preto aby sa určil presnejší termín pôrodu (ale neviem nič bližšie) Inak ešte chcem doplniť, že podľa toho sona v 30 t.t. by som mala rodiť 16.10.

bonninka
24. sep 2010

@mircova tak to se možná potkáme v porodnici 😎 mě to jinak moc netrápí, ale když vidím tu svou žravost, tak se už trošku bojím, jestli nebude moc velkej.

mircova
24. sep 2010

@bonninka asi nestretneme, lebo ja som z MT, ale ak by mi to vyšlo na ten termín tak určite na teba budem myslieť, či si už aj ty v pôrodnici 🙂 potom daj vedieť čo bolo na sone aj ja napíšm 😉

mircova
24. sep 2010

Idem niečo uvariť a trošku poutierať prach, tak zatiaľ čaute, večer si Vás prečítam, čo nové.

lenkaoravcova
24. sep 2010

@malemimi No nestras, toto ked ma trvat este jednu noc tak neviem, ja som totalne nevyspata a cez den si tiez nelahnem pri malom ☹ a v noci to mavam pravidelne v tom sitom case, fakt nechapem, no ale rodit by som uz kludne isla aj v pondelok 🙂 uz som skusala vsetko mozne na zapecenie a iadna zmena stale to iste

nivejka
24. sep 2010

@bonninka ..to ideš na tie prietoky nie??---lebo ja idem vo štvrtok do poradne a v piatok som objednaná na utz 😵

bonninka
24. sep 2010

@nivejka To já netuším ☹ pravděpodobně jenom na ultrazvuk. Jedině, že by to dělali vše v jednom.

nivejka
24. sep 2010

jááj baby začala som popíjať tonic--viem,že sa počas tehotenstva nesmie-kvôli predčasnému pôrodu,ale na konci mesiaca sa môže--niekomu pomohol a zase niekomu nie 😅 ...dnes mi jedna maminka radila v obchode,že si mám vyšľapať na Slavín a pôrod mám zaručený (ona tak šľapala) ,ale ja by som odpadla asi po pár schodoch 😅

nivejka
24. sep 2010

@bonninka pravdepodobne ideš na tie prietoky--ja som si tiež do včera myslela,že klasický utz,ale gynekologička mi povedala,že to sú tie prietoky...to ideš tam dozadu ako sú schody že??

bonninka
24. sep 2010

@nivejka tak to já taky, hlavně pak ta vyčerpanost už před porodem asi nebude moc dobrej nápad ☹

syssi
24. sep 2010

@malemimi jeeeej ty ma vzdy tak potesis tvojim havinkom 🙂 Mne za mojim je uz tak smutno ☹ Hned ako sa dam dokopy po porode tak letim za mojimi zvermi 🙂

bonninka
24. sep 2010

@nivejka jj, myslím, že je to číslo dveří 59, tak myslíš, že mi ten termín vymysleli dobře?

nivejka
24. sep 2010

@bonninka ...ale áno...ani nemáš na výber,lebo tam majú nával a nemáš šancu sa tam dostať skorej 😖
ja mám oficiálny termín 17.10...no a na ten utz ma objednala na 1.10.
ked som bola na pásoch,tak mi ich dávala zrovna sestrička z utz a tak som sa jej opýtala,že či mi nemôžu urobiť utz,ked už som tam a ona povedala,že sa to nedá--musia počkať na dr.a ten má toho strašne veľa--jedine musíš byť objednaná