icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
27. sep 2010

@mysenac to ti verim ze sa tesis...aj ja 🙂 🙂 ...drzim moooooooc palceky aby vsetko prebehlo rychlo,hladko a aby bolo babatko zdravucke..ozaj...stale nevies co to bude?

mysenac
27. sep 2010

@ziza55 podla ultrazvuku by to malo byt dievca, ale tvar bruska mam ako som mala pri synovi, sestricka na cviceniach, co pocuvala babatka vravela, ze chlapec (neviem podla coho - ostatnym povedala pohlavie dobre)...tak neviem 😅 to dievca mi povedali na 2 ultrazvukoch, vzdy ina doktorka, tak viac sa spoliehame na to...no ale mamin kolega tiez takto cakali dievca, nakupili ruzovu vybavicku a nakoniec sa im narodil chlapec...takze ja hovorim, ze na 100% to bude iste, az ked sa narodi 😀 podostavala som uz kopu ruzovych veci, ale mam aj vela neutralnych - sme pripraveni na obidve moznosti (alebo tretia moznost je, ze budu dve 😀 😀 😀 - vela ludi v okoli si mysli,ze cakame dvojicky, ale to by som uz hadam vedela - aj ked kamoskina suseda sa dozvedela, ze su dve az pri porode)

ziza55
27. sep 2010

@mysenac jeeejda no to su pripady 🙂 ...uvidis bude to baba 🙂 ..hlavne nech je to zdrave..my sme chceli strasne babu a na vsetkych uzv povedalo ze chalan...tak m som stym zmierena 🙂 ...ved je to prve...ale potom do 2rokov musi byt este dievcatko...xi..oki idem uz spat...som k.o...pekny vecer..papa

mysenac
27. sep 2010

@ziza55 ja tiez uz idem, lebo sa mi oci zatvaraju. tak dobru noc 😉

nusika11
27. sep 2010

@alex1983 k tým pohybom:ja som tu v Spanielsku dostala papier na 2 tyzdne,kde si musím zapisovat pohyby malického a to tak:ze asi kazdé 4 hodiny sa mam tomu venovat,a lahnut si na lavý bok,zapísat cas zaciatku,a pocítat kedy dosiahne 10-ty pohyb,niekedy je to u nas 10 min,niekedy viac,a zapísat to...Ale moze to samozrejme trvat aj dlhsie.Babo sa musí hýbat kazdé 4 hodky,ked nie mám navstívit pohotovost,kvoli kontrole,ze ci je vsetko ok!

nivejka
28. sep 2010

@vejinka .....ja z teba už odpadnem 😀 😀 😀 ---keby ma ten smiech dostal aspoň do pôrodnice 😀 😀

nivejka
28. sep 2010

@malemimi ..... 😀 ...chceš to vážne vedieť,ako som prišla ja k nicku??? 😀 ----sedela som na WCku a rozmýšľala nad všetkým možným,aký si dám nick a nakoniec ma osvietilo a zbadala som pred sebou zn.nivea a bola z toho nakoniec nivejka 😀 ----tak tu máš moja!!! 🙂 🙂

nivejka
28. sep 2010

@alex1983 ....neboj sa--je pravda,že mimi má fakt málo miesta --ja sa tak isto pozurujem a ked náhodou si uvedomím,že som bambulu necítila pár hodín--hned ma chytý panika---stačí ked si trošku stlačím pod prsiami bruško a ona ma hned kopne naspäť 😉 ---niekedy to síce chvíľku trvá,lebo asi spinká,ale ja ju musím zobudiť,aby som nebála a mala dušičku na mieste 😉 😉 😉

nivejka
28. sep 2010

dobré ránko všetkým babenkám 🙂
tak včera ako som písala som mala celý deň tvrdnutie brucha a behala som do sprchy--ved keby to boli poslíčkovia,tak ich horúca voda zaženie a keby kontrakcie,tak mi to pômože k rýchlejšiemu otvoreniu......no ako vidíte som tu a bruško už neštrajkuje--takže to boli len poslovia.......včera mi susedka radila, že mám chodiť dnes po schodoch--jej to veru pomohlo....ale viete ako to je--každá sme iná 😉 ....

malemimi
28. sep 2010

@nivejka haha haluz

malemimi
28. sep 2010

holky noc bola hrozná-... a teraz som bola s hafosom vonku a tak ma zacalo asi v tej lonovej kosti chytať krč alebo pichanie že som myslela, že ani nedôjdem domov... 😖

malemimi
28. sep 2010

@nivejka no ja som mala podobnú noc len som nechodila do sprchy ...

malemimi
28. sep 2010

@franziska jeee gratulujeme @luciaj!!!!

nivejka
28. sep 2010

@malemimi ....noc už bola v pohode,ale celý deň som mala tvrdé brucho....dnes sa dávam na upratovanie 😉

malemimi
28. sep 2010

@nivejka no sa ms mna boli chrbat a ta lonova kost stale ☹

malemimi
28. sep 2010

kde mi zmizla fotka?? 😲 😲

nivejka
28. sep 2010

@malemimi ...asi ťa zrušili---mne to tiež už par krát urobili 😖

malemimi
28. sep 2010

@nivejka a to ako prečo???

nivejka
28. sep 2010

@malemimi ...teraz som si spomenula,že v noci ako som prišla z wcka a ľahľa si naspäť do postele--ma začali a strašne,ale strašne bolieť kríže z ničoho nič---trvalo to pár minút a nakoniec som to rozdýchala a prešlo to...

malemimi
28. sep 2010

@nivejka nejdeme už rodiť????

nivejka
28. sep 2010

@malemimi .....nevyhovujúca fotka----bola si tam s mm nie?

nivejka
28. sep 2010

@malemimi pod me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malemimi
28. sep 2010

@nivejka no chcela by som fakt ma ta lonová kosť stále bolí ☹

nivejka
28. sep 2010

@malemimi ....ma porazí,ke pôjdeš skorej ako ja 😀

malemimi
28. sep 2010

@nivejka možno nie ja som asi pred troma dňami prestala piť magnézium ...
ale fakt tá bolesť neprechádza ☹ a kto vie či zase nezaspím... 😒
no veď mám aj termín o deň skôr než ty =D

nivejka
28. sep 2010

@malemimi ....ja tu mám termín,aký mi vypočítal dr.po mojom zlom zadanom dátume posl.menz...
mám ho 13.10. ,ale sestrička mi teraz na poradni povedala,že to meniť nebude,že sú to len 4dni a nie 4 mesiace 😖

nivejka
28. sep 2010

@malemimi ..na čase,že si vyradila to magnezko--možno pôjdeš skôr aj na stôl 😉

malemimi
28. sep 2010

@nivejka aha haha no pekne 😀

malemimi
28. sep 2010

@nivejka no poviem ti ako ma to teraz bolí že by som aj išla ...

nivejka
28. sep 2010

@malemimi ..ved asi aj pôjdeš 😉 --nezbalíš si ma do tašky?? 😀