Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55 podla ultrazvuku by to malo byt dievca, ale tvar bruska mam ako som mala pri synovi, sestricka na cviceniach, co pocuvala babatka vravela, ze chlapec (neviem podla coho - ostatnym povedala pohlavie dobre)...tak neviem 😅 to dievca mi povedali na 2 ultrazvukoch, vzdy ina doktorka, tak viac sa spoliehame na to...no ale mamin kolega tiez takto cakali dievca, nakupili ruzovu vybavicku a nakoniec sa im narodil chlapec...takze ja hovorim, ze na 100% to bude iste, az ked sa narodi 😀 podostavala som uz kopu ruzovych veci, ale mam aj vela neutralnych - sme pripraveni na obidve moznosti (alebo tretia moznost je, ze budu dve 😀 😀 😀 - vela ludi v okoli si mysli,ze cakame dvojicky, ale to by som uz hadam vedela - aj ked kamoskina suseda sa dozvedela, ze su dve az pri porode)
@mysenac jeeejda no to su pripady 🙂 ...uvidis bude to baba 🙂 ..hlavne nech je to zdrave..my sme chceli strasne babu a na vsetkych uzv povedalo ze chalan...tak m som stym zmierena 🙂 ...ved je to prve...ale potom do 2rokov musi byt este dievcatko...xi..oki idem uz spat...som k.o...pekny vecer..papa
@alex1983 k tým pohybom:ja som tu v Spanielsku dostala papier na 2 tyzdne,kde si musím zapisovat pohyby malického a to tak:ze asi kazdé 4 hodiny sa mam tomu venovat,a lahnut si na lavý bok,zapísat cas zaciatku,a pocítat kedy dosiahne 10-ty pohyb,niekedy je to u nas 10 min,niekedy viac,a zapísat to...Ale moze to samozrejme trvat aj dlhsie.Babo sa musí hýbat kazdé 4 hodky,ked nie mám navstívit pohotovost,kvoli kontrole,ze ci je vsetko ok!
@alex1983 ....neboj sa--je pravda,že mimi má fakt málo miesta --ja sa tak isto pozurujem a ked náhodou si uvedomím,že som bambulu necítila pár hodín--hned ma chytý panika---stačí ked si trošku stlačím pod prsiami bruško a ona ma hned kopne naspäť 😉 ---niekedy to síce chvíľku trvá,lebo asi spinká,ale ja ju musím zobudiť,aby som nebála a mala dušičku na mieste 😉 😉 😉
dobré ránko všetkým babenkám 🙂
tak včera ako som písala som mala celý deň tvrdnutie brucha a behala som do sprchy--ved keby to boli poslíčkovia,tak ich horúca voda zaženie a keby kontrakcie,tak mi to pômože k rýchlejšiemu otvoreniu......no ako vidíte som tu a bruško už neštrajkuje--takže to boli len poslovia.......včera mi susedka radila, že mám chodiť dnes po schodoch--jej to veru pomohlo....ale viete ako to je--každá sme iná 😉 ....
holky noc bola hrozná-... a teraz som bola s hafosom vonku a tak ma zacalo asi v tej lonovej kosti chytať krč alebo pichanie že som myslela, že ani nedôjdem domov... 😖
kde mi zmizla fotka?? 😲 😲

@mysenac to ti verim ze sa tesis...aj ja 🙂 🙂 ...drzim moooooooc palceky aby vsetko prebehlo rychlo,hladko a aby bolo babatko zdravucke..ozaj...stale nevies co to bude?