icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
28. sep 2010

@nivejka Nivejka...fakt by som išla!!! ale chcem ešte dnes vydržať večer ideme na cvičák sa popýtať dačo... 🙂
inak ma šuša bolí haha 😀
ja sa dnes asi zbláznim
no keď sa tam zmestíš haha 😀

luculus
28. sep 2010

no ja som mala blbu noc, zobudila ma bolest v krizoch a bolest brucha ako pri mensturacii a som sa vrtela a nie a nie to skoncit, tak som sa to snazila ignorovat 🙂 a spat dalej a nejako sa mi to podarilo a rano uz nist. ale by som sa uz tesila keby to prislo ale este sa musime dostahovat, este tak cca 1 tyzden vydrzat a moze to prist 😀 . podla minulotyzdnovej kontrole sme sa uz otocili hlavickou dole, mali sme 2800g a hlavne vysledky na streptokoka negativne

bonninka
28. sep 2010

@ziza55 to je všechno tím, že je na nás vyvíjenej mediální tlak, že když náhodou něco nemáme, nebo dítěti nedáme, tak jsme špatné matky,.... a potřebujeme všechno co existuje na trhu 😠
naštěstí moje sestra rodila před rokem a všechno, co kupovala zbytečně mi nahlásila, abych zbytečně nevyhazovala peníze. Dítě potřebuje nejvíc jednu jedinou věc - a to matku 😎

malemimi
28. sep 2010

@luculus hmm tato noc bola fakt divná
no super!

horalka777
28. sep 2010

@ziza55 co sa tyka nejakej polohovacej podlozky, ta ma podla mna zmysel len ak by malo babo nejake vaznejsie problemy, vyvojove vady a tak, tam sa to musi riesit potom aj specialnymi cvikmi, bezne uplne staci davat striedavo lezat na obe strany a ak tvrdohlavo uprednostnuje len jednu stranu a hlavicku ma zo zaciatku trosku capatu na jednej strane, tak bohate staci davat nejake farebne hracky na tu opacnu stranu, my sme to tak s malou robili a uplne sa to upravilo, ma krasnu sumernu lebku dnes 😉 Ono podla mna vselijakych zbytocnosti pre babatka su mraky, treba si vyberat a nekupit vsetko hned na zaciatku 🙂

bonninka
28. sep 2010

@horalka777 hračky, tak to je super tip 😵

malemimi
28. sep 2010

@horalka777 dobre vediet 😉

horalka777
28. sep 2010

@bonninka
@malemimi ja som na zaciatku nemala pre malu nic okrem zakladnych veci, ved aj tak uvidime az neskor, co za povahy sa nam to narodia 😀 teraz mam toho trochu viac, lebo podedi, ale viem, ze satku vyuzijem aj v zime - dnu aj vonku, my sme na sidlisku na kopci, vsade same schody a je to o drzku ked nasnezi, chodit s kociarom. To dam malu do satky a cez nu zapnem bundu a vyrazam trebars po chlieb, do lekarne... 🙂

To s tymi hrackami mi poradila este stara mama 🙂

malemimi
28. sep 2010

@horalka777 jasne je o lepsie než sa nadrapovať s kočíkom...

horalka777
28. sep 2010

@malemimi ja este teraz rozmyslam, ze si zaobstaram na bezne nakupy tu tasku na kolieskach, co tahaju za sebou stare babky s nakupom, lebo ak budem mat mensiu v satke, druhu budem viest za ruku, tak aby som neprisla o chrbat... ale ani neviem, kde take predavaju 😅

dasa2804
28. sep 2010

@horalka777 tasky na kolieskach maju aj v IKEA.

nivejka
28. sep 2010

baby už vám niektorej odišla hlienová zátka?....čítam tu na fore,že by mala byť ružovkastá a u niektorej sa objavila číra...
ja som si našla na vložke úplne biely ako výtok,ale v hustejšej konzistencii--ako jogurt....môže byť aj biela??
lebo teraz neviem,či to je nejaký výtok,alebo tá zátka 😅 ...poradte!!!!!

dasa2804
28. sep 2010

@nivejka neboj, to je vytok.

ika33
28. sep 2010

Ahojte kočky,

my sa máme fajn. Už asi 4 noc sa mi snívajú samé somariny o pôrodoch, potom,že rodím a tak. Tak sa to už asi blíži 🙂
Chcem sa vás spýtať, prali ste aj hniezdo čo sa dáva do postielky? Lebo dnes mi má moja svokra dať obliečky do postielky aj s tým hniezdom a ešte aj deky čo kúpila a neviem či to mám alebo nemám prať. Teda tie obliečky určite a asi aj deku operiem, ale to hniezdo neviem.
V nedelu som presvedčila manžela, že už by bolo na čase rozložiť postielku a troška upraviť spálňu tak ako ju teraz budeme mať nejaký ten čas. Tak som sa v nedelu vytešovala, že už to máme hotovo. Ešte chcem spraviť okolo postielky nejakú detskú výzdobu nech to má malinká peknučké.

nivejka
28. sep 2010

@dasa2804 ...ako ja sa nebojím , len som nevedela,že čo to je 😉 --dakujem

mircova
28. sep 2010

@ika33 ja som pre istotu oprala aj to hniezdo na 30 stupňov, ale teraz som si spomenula, že ešte som nedala o oprať plachtu do postielky, musím to napraviť 😀

mircova
28. sep 2010

@nivejka... teraz ma napadlo ako si dopadla s manželom, čo si opravovala tú lištu ťa pochválil 😀 , alebo si to nevšimol?
Mne mal dnes manžel opraviť tú záclonu a nahodiť poličku, ale volal, že musí byť dlho v práci, tak dnes asi nič, lebo susedia by asi neprežili keby im večer vŕtal do nudného TV programu 😢

malemimi
28. sep 2010

@nivejka aj ja som mala ako keby sopel to vyzeralo ale veľa toho bolo a to už pred týždňom 😀 😀
@ika33 ja som to prala...

no nešjak sa v Ba zaťahuje asi preto som taká oťapená ☹

horalka777
28. sep 2010

@dasa2804 ja som pozerala v Ikei a vobec som taku tasku nezbadala...v akom oddeleni to tam maju, nevies?
@ika33 oper na 30 aj hniezdo, nech to nema nijake obchodne chemie, asi to nie je nevyhnutne (oprane to treba mat az ked sa babo vie otacat, lebo zo zaciatku sa veru nebude moc presuvat v postielke az ku hniezdu, ak ho tam sama neopries chrbatikom 🙂 ale uz to budes mat oprane a usetris cas neskor 😵

My akurat triedime podedene babtkovske vecicky, takze zistujem, co vsetko mam 😅 a co este treba prat a zehlit, jaaaaj, ja este nemozem rodit 😕 😅

malemimi
28. sep 2010

@horalka777 haha ja tiež nie ale len preto že nemám do pôrodnice nejaké šlapky do sprchy 😀

dasa2804
28. sep 2010

@horalka777 Maju to hore, pri kremoch. Su tam j zupany a ine tasky. Ked vyjdes hore schodami tak hned tam.

nivejka
28. sep 2010

@mircova ....no ani nehovor 😀 !!!.....on si to jasnačka ako vždy nevšimol 😀 ....ja som sa mu priznala--a on že sa to takto nerobí,ale teda už nevadí--on to opravovať už nebude..a bolo!!!!
mi to pripomenulo : lebo on fakt si nič nevšimne a ked tak až po týždni-dvoch 🙂 ....vymaľovala som v spálni jednu veľkú stenu na modro--to by inak aj slepý zbadal,lebo ako vojdeš do spálne hned je oproti tá stena 😀 .....a on teda prišiel z práce išiel aj do spálne a nič!!!!!!!!!! no mne to teda nedalo a hovorím mu že : máš v spálni darček--tak tam vbehol hľadal otáčal sa a že šak on nič nevidí---dokonca hľadal aj v šuflíkoch 😀 😀 😀 --no na porážku!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀

ika33
28. sep 2010

ďakujem kočky, aj som si myslela, že to operiem. veď predsa to len bolo v obchode ktovie kde všade a kto každý to pocapkal ... 🙂

mircova
28. sep 2010

@nivejka 😀 😀 😀 chlapi 😀
To môj vedel, že idem ku kaderníčke na melír, ale kaderníčka tam nebola ostala náhle PN a môj manžel, aby niečo nezbabral, keď prišiel z práce tak mi pochváli môj nový melír, ktorý som na hlave nemala 😀 😀 😀
...my máme asi rovnakých mužov 😉 , ale česť výnimkám 😉

nivejka
28. sep 2010

@malemimi ...ved v čom si chodila cez leto???---nejaké,čo máš doma si zober...ja som si tak zobrala.. 😉

nivejka
28. sep 2010

@mircova .....100 bodov tvôjmu mužovi 😀 😀 😀 😀 ---ja odpadnem!!!!! 😀 😀

mircova
28. sep 2010

Dnes je vonku fakt hnusne, normálne som z toho oťapená, idem sa trochu von poprechádzať, lebo sedím len doma.

mircova
28. sep 2010

@nivejka aj tvojmu 100 bodov 😀

nivejka
28. sep 2010

@mircova ...u nás je nenormálny vetrisko!!!....že sa bojím ,aby mi to okno nevyvalilo..

horalka777
28. sep 2010

ja sa tak zohybam uz asi 2h nad igelitkami, ze mam z toho az kontrakcie 😝