icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

hirunka
28. sep 2010

no ahojte baby my sme uz doma z porodnice ...........nakoniec som rodila vo stvrtok..........mame dievcatko a vola sa alessia 😀

mysenac
28. sep 2010

@hirunka ahoj, blahozelam 😉

nivejka
28. sep 2010

@hirunka ...moooja tak to je rýchlovka,ked si už doma.......nádherné meno 🙂 a strašne moooc ti gratulujem a prajem veľa-veľa zdravíčka 🙂 🙂 🙂

mysenac
28. sep 2010

@lenkaoravcova ja si tiez myslim, ze by mala...nivejka mi pisala, ze mam trvat na tom vysetreni, no ale mam sa tam s nou dohadovat? 😒 som rada, ze je hlavne vsetko v poriadku a srdiecko bije ako hodinky... 😉 hadam ten tyzden este babo vydrzi....

nivejka
28. sep 2010

@mysenac ....fakt máš divnú doktorku--mne pripadá ako staré dávne časy....

mysenac
28. sep 2010

@nivejka tiez si myslim...asi ju vymenim 😒 ja mam totalnu smolu na doktorov.... ☹

lenkaoravcova
28. sep 2010

@mysenac Hm fakt dost zvlastne, lebo iba na zaklade toho vie odhanut, ci sa blizi porod alebo nie, no a ked ta nevysetri tak ty sama nevies na com si, a to je blbe, ja som bola vo stvrtok a nic dnes uz na jeden prst a pre istotu ma chce skontrolovat aj v piatok, tak som aspon kludna

nivejka
28. sep 2010

@mysenac ....no veru ja by som ti radila,aby si ju vymenila--až teda po pôrode...lebo vážne je nejaká zvláštna...
pozisťuj si medzi znamými nejakú druhú a určite ti nejakú odporučia 😉

malemimi
28. sep 2010

@mysenac ach jááj ťa natahujú 😖 a je divné že ťa nevyšetrila...

malemimi
28. sep 2010

@hirunka jeeeeeeeeeeeee gratulujeme!!!! 😀 tak dievčatko no super !!!!

jana_toky
28. sep 2010

@hirunka gratuluje a budte hlavne zdravucki teraz, ostatne pojde urcite samo 😉

jana_toky
28. sep 2010

@malemimi pocuj, supni si tam neju peknu fotku opat 😀

malemimi
28. sep 2010

@jana_toky ono mi to samé vyhodilo ☹
čo páčim sa ti? 😝 😀

lenkaoravcova
28. sep 2010

@hirunka Blahozelaaaam , nech je zdravucka a robi Vam iba radost.

zuzana_m
28. sep 2010

@hirunka jeeej aj ja gratulujem a želám veľa veľa zdravíčka a radosti z malinkej 🙂 krásne meno 🙂

malemimi
28. sep 2010

no v Ba už prší teda poprchá 😖

mircova
28. sep 2010

@mysenac a podľa čoho ti určila váhu bábätka??? som zvedavá, či mňa zajtra bude pozerať.

mircova
28. sep 2010

@hirunka blahoželám k bábätku, prajem všetko naj a teším sa na bližšie info a foto 😉 🙂

mircova
28. sep 2010

@malemimi ... tu prší skoro celý deň a vonku je strašne chladno.
Ja budem mať zajtra výročie sobáša a keď si spomeniem aké sme mali krásne počasie (nádherné babie leto, tepľúčko a slnečno) tak mi to príde neuveriteľné.

mysenac
28. sep 2010

@mircova no ved to - hmotnost mi urcila odhadom a pohladom na moje brucho (aj ked ludia mi tipuju skor dvojicky, tak neviem, kde prisla k takemu nizkemu cislu). Uz musim asi len vydrzat a po porode sa dozviem otazky na vsetky moje odpovede (kedy to bude, kolko bude vazit, co to bude, ci je naozaj vsetko ok...) 😅

malemimi
28. sep 2010

@mircova hihi no u nás doobeda bolo krásne.
hmm tak to aspoň pekne oslávte 🙂 😉

mircova
28. sep 2010

@mysenac možno je to normálne, že nás nepozerala ak nie sú problémy.
......ale určiť váhu pohľadom ak uvažovala o pôrode cisárskym mi príde fakt divné 😒
zajtra dám vedieť ako som ja pochodila, či ma pozerala 😎

mircova
28. sep 2010

@malemimi dík, oslávime ako sa patrí 😉 možno zajtra u nás bude pekne, dúfam 🙂

mysenac
28. sep 2010

@mircova ved to ma prekvapilo, ze minule velmi tuho uvazovala o cisarskom a teraz ani naznak

mysenac
28. sep 2010

ozaj baby, este som sa chcela opytat, ci si niektora robite v ramci pripravy na porod masaz hradze? Alebo ci viete ci to pomaha...dakujem

ziza55
28. sep 2010

@mysenac ja si to robim...tak max.2xdo tyzdna...boli to jak svina ale...ta hradza vobec nieje makka je to ako taka chrupavka a ked aj trosku len zatlacis...taka bolest...no aspon mna to boli...tak potom dam vediet po porode ci to pomohlo ale musim sa zlepsit a masirovat castejsie...xxio 🙂

mysenac
28. sep 2010

@ziza55 ja som to zatial neskusala...len svagrina (inak ma termin presne ako ty 🙂 ) si kupila ten olej a ze sa jej pomaly mina, tak mi z neho odliala do flasticky, ze ak by som chcela...ona si to masiruje kazdy den tusim, ale nespominala, ze by to bolelo....len ja sa k tomu akosi neviem odhodlat 😒 pride mi pohodlnejsie pit caj z malinovych listov 😀 ale asi to aj ja skusim, kedze uz viem, ze sekcie nabude (aspon nie planovana)...no uvidim, ci sa na to odhodlam skor ako porodim 😉 vdaka za info 😉

ziza55
28. sep 2010

@mysenac ten malinikovy caj je tusim na zmaknutie krcka ale tato masaz si myslim ze ma nieco do seba...ved vyskusaj..mna to boli jak svina ..aj ked to masirujem len zvonka...xixi...ale skus cim skor...ved uz to mas za paaaaaaaar 😉

udada
28. sep 2010

@hirunka tak gratulujem k dcérke, tak hlavne veľa zdravíčka 🙂

alex1983
28. sep 2010

@mysenac no to je ozaj cudne ze ta nevysetrila aj zo spodu. Aby si vedela na com si. U nas v TT to funguje tak ze ma vysetri kazdy tyzden zo spodu aj mi urobi pokazde ultrazvuk. No a naposledy mi povedal ze branka na prst, asi ze som na prst otvorena. Uvidim co bude na zajtrajsej poradni 🙂