Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova ja si tiez myslim, ze by mala...nivejka mi pisala, ze mam trvat na tom vysetreni, no ale mam sa tam s nou dohadovat? 😒 som rada, ze je hlavne vsetko v poriadku a srdiecko bije ako hodinky... 😉 hadam ten tyzden este babo vydrzi....
@mysenac Hm fakt dost zvlastne, lebo iba na zaklade toho vie odhanut, ci sa blizi porod alebo nie, no a ked ta nevysetri tak ty sama nevies na com si, a to je blbe, ja som bola vo stvrtok a nic dnes uz na jeden prst a pre istotu ma chce skontrolovat aj v piatok, tak som aspon kludna
@hirunka Blahozelaaaam , nech je zdravucka a robi Vam iba radost.
no v Ba už prší teda poprchá 😖
@mircova no ved to - hmotnost mi urcila odhadom a pohladom na moje brucho (aj ked ludia mi tipuju skor dvojicky, tak neviem, kde prisla k takemu nizkemu cislu). Uz musim asi len vydrzat a po porode sa dozviem otazky na vsetky moje odpovede (kedy to bude, kolko bude vazit, co to bude, ci je naozaj vsetko ok...) 😅
ozaj baby, este som sa chcela opytat, ci si niektora robite v ramci pripravy na porod masaz hradze? Alebo ci viete ci to pomaha...dakujem
@mysenac ja si to robim...tak max.2xdo tyzdna...boli to jak svina ale...ta hradza vobec nieje makka je to ako taka chrupavka a ked aj trosku len zatlacis...taka bolest...no aspon mna to boli...tak potom dam vediet po porode ci to pomohlo ale musim sa zlepsit a masirovat castejsie...xxio 🙂
@ziza55 ja som to zatial neskusala...len svagrina (inak ma termin presne ako ty 🙂 ) si kupila ten olej a ze sa jej pomaly mina, tak mi z neho odliala do flasticky, ze ak by som chcela...ona si to masiruje kazdy den tusim, ale nespominala, ze by to bolelo....len ja sa k tomu akosi neviem odhodlat 😒 pride mi pohodlnejsie pit caj z malinovych listov 😀 ale asi to aj ja skusim, kedze uz viem, ze sekcie nabude (aspon nie planovana)...no uvidim, ci sa na to odhodlam skor ako porodim 😉 vdaka za info 😉
@mysenac no to je ozaj cudne ze ta nevysetrila aj zo spodu. Aby si vedela na com si. U nas v TT to funguje tak ze ma vysetri kazdy tyzden zo spodu aj mi urobi pokazde ultrazvuk. No a naposledy mi povedal ze branka na prst, asi ze som na prst otvorena. Uvidim co bude na zajtrajsej poradni 🙂

no ahojte baby my sme uz doma z porodnice ...........nakoniec som rodila vo stvrtok..........mame dievcatko a vola sa alessia 😀