icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mysenac
29. sep 2010

@dasa2804 Aj ja pouzivam Lovelu 😉 (krasne po nej vonaju vecicky) a moja sestra zase pouzivala prasok Batole (bola s nim spokojna a tiez pekne vonia) 🙂

dasa2804
29. sep 2010

@zucha Diky. Dufam, ze aj v Bille 🙂 zajtra mam velke pracie plany 🙂

dasa2804
29. sep 2010

@mysenac
@zucha : a pri akej teplote periete, aky program? S normalnym oplachovanim?

mysenac
29. sep 2010

@dasa2804 urcite aj v Bille, tych praskov pre deti je uz teraz viac (tusim aj persil ma nejake pre deti, ale Lovela a Batole su take najpouzivanejsie)....teraz som prala tusim na 40-ke...mala som tie veci od sestry, takze v podstate oprate predtym boli....ale ked ich ozehlis, tak si myslim, ze aj tych 40 stupnov staci - treba brat do uvahy aj teploty, ktore su uvadzane na obleceni. Osusky, latkove plienky a perinky som oprala tusim na 60-ke. a praci program bezny 🙂

tanija133
29. sep 2010

@hirunka Ty mas ale dobre dietatko, tak dlho spinka.....A j kojis?

tanija133
29. sep 2010

@bonninka Super vaha, tiez si myslim, no ja som si pozor tiez nedavala, asi som to prehanala, ale nevadi, poriesim to potom.... 😉

tanija133
29. sep 2010

@dasa2804 Ja pouzivam Persil Sensitiiv tekuty praci prostriedok, bez avivaze....Ale asi ta Lovela naozaj krajsie vonia.....

udada
29. sep 2010

@dasa2804 ja tiež používam Batole, ale bez aviváže (tie spôsobujú alergie-výsypy). Ani detský lekári moc neodporúčajú pridávať do prania aviváž, aj keď sú určené pre bábätka.

udada
29. sep 2010

ja som bola dnes s malou na očkovaní - proti tbc. Síce trochu neskôr - malinká musela najprv pribrať, aby mi ju mohli zaočkovať. Normálne som bola pripravená na to, že tam budem s ňou plakať, ale ani nepípla. Síce ešte som ju ani poriadne nepočula plakať, našťastie, je to veľmi dobré a kludné dieťa. Očkovali ju na to tom poschodí, kde som ležala. No keď som tam videla tie maminy a najmä tie čakateľky, normálne som bola rada, že to už mám všetko za sebou, aj tie bolesti po cisárskom a tak.

zucha
29. sep 2010

@udada tak to sme sa tam mozno dnes videli 🙂

vejinka
29. sep 2010

a dalsie...ale uz fakt posledne 😔

zucha
29. sep 2010

@vejinka ty sa tu "vyhrazas" porodom uz pekne dlho 😉 Hlavne kvoli bolestiam, co mas. Ale napriek tomu sa drzis uzasne.

udada
29. sep 2010

@zucha bola si v Ružinove?

udada
29. sep 2010

@vejinka ty kokso, jaké veľké brucho, ja som mala malinké

zucha
29. sep 2010

@udada ano, ale podpisala som este reverz, aby som mohla ist domov a viem, ze tam boli babatka na ockovanie. Niektore pekne plakali

udada
29. sep 2010

@zucha my sme tam boli o dvanástej, boli sme tam fakt krátko, sestrička to len pichla a išla sme domov, boli sme tam možno 5.minút.

vejinka
29. sep 2010

@udada no ja som druhorodicka a ty si porodila skor 😉

@zucha joj veru vyhrazam sa tu uz dobre dlho..aj ma to uz preslo ked uvidim mojho dokiho chytim ho pod krk no naco mi hovoril od 28tt ze porodim skor...naco? len ma nervoval a zda sa ze do terminu vydrzaim aj ekd nexcem 😅

zucha
29. sep 2010

@udada to som tam este bola, ale asi som nebola prave na chodbe, lebo som cakala na lekara.

vejinka
29. sep 2010

idem spat..zasa ma vsetko boli...joj ja sa len stazujem..uz si idem aj sama na nervy 😠
bruuu kocky

udada
29. sep 2010

@zucha hmm, môže byť, bola tam len jedna mamička na obede

zucha
29. sep 2010

@vejinka aj mne tak hovorila od zaciatku. Predpokladala september, teda koniec septembra. Ale ja som rada, ze este drzim pokope. Dnesok v nemocnici ma dostatocne vystrasil na to, aby som este vydrzala aspon do pondelku. Ale zas prenasat by som nechcela. To by uz bolo moc.
Vcera mi odisla hlienova zatka, takze sa asi vcelku nedozijem ani terminu

zucha
29. sep 2010

@udada tak to bola moja "spoluleziaca". Mne sa nechcelo ist. Ona je dokonca tiez s Modreho konika z temy Oktobroviek, ale z tej uzamknutej

horalka777
29. sep 2010

@tanija133 potesim ta, stale mas mensiu vahu, ako ja prvy krat.. 😝 ja som sa vysplhala az na plus 24, co u mna cinilo hroznych skoro 95kg.. v nemocke som nechala skoro 10kg, zbytku som sa zial nestihla zbavit, ostalo mi plus 10..ale ja som bola tzv. problemovy pripad, lebo akonahle som menej jedla, stracala som mlieko, takze vaha stala a stala...ked som prestala kojit, konecne zacala znova klesat, ale zrazila som to len na 80, potom som bola zasa tehu 😅 no a teraz som pribrala tak primerane, ani nie 13kg, co vsak znamena, ze som prakticky zasa na svojom zivotnom maxime 😝 😅 ale uz si nerobim hlavu, hlavne, ze bude zdrave babo, neboj, ty urco schudnes po porode rychlejsie ako ja 😉

horalka777
29. sep 2010

ja som dnes bola na kontrole, takze viem, ze nasledujuce dva dni este urcite nerodim, potom sa uvidi, v pondelok dalsia kontrola 🙂 sestricka mi dnes cumela, ako mi nadskakuje brucho...neskutocnu ciperku tam mam 😕 😅

nivejka
30. sep 2010

@stanka02 ....jéééj ja si to predstavujem ako chce,aby si ho hladkala----ty už máš malinkého doma v plnej kráse a môžeš sa z neho taaak tešiť....a tá moja herečka lenivá--nie a nie von 😅 😅 🙂

nivejka
30. sep 2010

@vejinka ....ty už bež rodiť 🙂 😉 😉 😉 😉 .....ked si takto malú fotíš--ani sa nečudujem ,že sa jej nechce--musí predsa pozovať 😀 😀 😀 😀

nivejka
30. sep 2010

@tanija133 .... 😀 ---idem porovnávať 😀 ....tak ja som sa dnes ráno vážila že : 79kg a tak dokopy mám už + 21kg.....lenže ako poznám sestričku,tak tá ma zase bude sama vážiť aj s teniskami a kompet oblečená a minule jej váha ukázala 80,5 kg ona mi aj buchla do knižky.....ja ju už kašľem a neriadim sa podľa jej blbého váženia 😉

nivejka
30. sep 2010

@11dara ...ahoj 😉 .....no od maminky aj na krok 😀 😀 ---už teraz je maminkin cecek 😉--tak ani cumlík nepotrebuje 🙂

nivejka
30. sep 2010

@hirunka ....jééj ,tak to máš super ,ked tak peknučko spinká aj v noci--nech jej to tak veru aj zostane 😉
moja dcéra tiež zo začiatku len spinkala,ved som písala,že na kojenie som ju musela dlhšie budiť a zrazu sa jej karta otočila a v noci začala buntošiť a nie a nie spať----zistila som,že ked som ju v noci kojila--nesmela som sa jej prihovoriť,lebo ked som sa neovládla a prihovorila som sa ,tak zrazu mala oči ako slivky a bolo koniec spinkaniu 😅

malemimi
30. sep 2010

@nivejka ty si tu uz čo o piatej buntošila?