Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@dasa2804 urcite aj v Bille, tych praskov pre deti je uz teraz viac (tusim aj persil ma nejake pre deti, ale Lovela a Batole su take najpouzivanejsie)....teraz som prala tusim na 40-ke...mala som tie veci od sestry, takze v podstate oprate predtym boli....ale ked ich ozehlis, tak si myslim, ze aj tych 40 stupnov staci - treba brat do uvahy aj teploty, ktore su uvadzane na obleceni. Osusky, latkove plienky a perinky som oprala tusim na 60-ke. a praci program bezny 🙂
ja som bola dnes s malou na očkovaní - proti tbc. Síce trochu neskôr - malinká musela najprv pribrať, aby mi ju mohli zaočkovať. Normálne som bola pripravená na to, že tam budem s ňou plakať, ale ani nepípla. Síce ešte som ju ani poriadne nepočula plakať, našťastie, je to veľmi dobré a kludné dieťa. Očkovali ju na to tom poschodí, kde som ležala. No keď som tam videla tie maminy a najmä tie čakateľky, normálne som bola rada, že to už mám všetko za sebou, aj tie bolesti po cisárskom a tak.
idem spat..zasa ma vsetko boli...joj ja sa len stazujem..uz si idem aj sama na nervy 😠
bruuu kocky
@vejinka aj mne tak hovorila od zaciatku. Predpokladala september, teda koniec septembra. Ale ja som rada, ze este drzim pokope. Dnesok v nemocnici ma dostatocne vystrasil na to, aby som este vydrzala aspon do pondelku. Ale zas prenasat by som nechcela. To by uz bolo moc.
Vcera mi odisla hlienova zatka, takze sa asi vcelku nedozijem ani terminu
@tanija133 potesim ta, stale mas mensiu vahu, ako ja prvy krat.. 😝 ja som sa vysplhala az na plus 24, co u mna cinilo hroznych skoro 95kg.. v nemocke som nechala skoro 10kg, zbytku som sa zial nestihla zbavit, ostalo mi plus 10..ale ja som bola tzv. problemovy pripad, lebo akonahle som menej jedla, stracala som mlieko, takze vaha stala a stala...ked som prestala kojit, konecne zacala znova klesat, ale zrazila som to len na 80, potom som bola zasa tehu 😅 no a teraz som pribrala tak primerane, ani nie 13kg, co vsak znamena, ze som prakticky zasa na svojom zivotnom maxime 😝 😅 ale uz si nerobim hlavu, hlavne, ze bude zdrave babo, neboj, ty urco schudnes po porode rychlejsie ako ja 😉
ja som dnes bola na kontrole, takze viem, ze nasledujuce dva dni este urcite nerodim, potom sa uvidi, v pondelok dalsia kontrola 🙂 sestricka mi dnes cumela, ako mi nadskakuje brucho...neskutocnu ciperku tam mam 😕 😅
@tanija133 .... 😀 ---idem porovnávať 😀 ....tak ja som sa dnes ráno vážila že : 79kg a tak dokopy mám už + 21kg.....lenže ako poznám sestričku,tak tá ma zase bude sama vážiť aj s teniskami a kompet oblečená a minule jej váha ukázala 80,5 kg ona mi aj buchla do knižky.....ja ju už kašľem a neriadim sa podľa jej blbého váženia 😉
@hirunka ....jééj ,tak to máš super ,ked tak peknučko spinká aj v noci--nech jej to tak veru aj zostane 😉
moja dcéra tiež zo začiatku len spinkala,ved som písala,že na kojenie som ju musela dlhšie budiť a zrazu sa jej karta otočila a v noci začala buntošiť a nie a nie spať----zistila som,že ked som ju v noci kojila--nesmela som sa jej prihovoriť,lebo ked som sa neovládla a prihovorila som sa ,tak zrazu mala oči ako slivky a bolo koniec spinkaniu 😅

@dasa2804 Aj ja pouzivam Lovelu 😉 (krasne po nej vonaju vecicky) a moja sestra zase pouzivala prasok Batole (bola s nim spokojna a tiez pekne vonia) 🙂