Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@vejinka joj veru vyhrazam sa tu uz dobre dlho..aj ma to uz preslo ked uvidim mojho dokiho chytim ho pod krk no naco mi hovoril od 28tt ze porodim skor...naco? len ma nervoval a zda sa ze do terminu vydrzaim aj ekd nexcem ))
no iaj men hovoril že porodím omnoho skôr ale ako vidím tiež to asi vydržíme... 😖
dnes idem na poradňu tak ho sprdnem haha 😀 😀 😀
hm, s tym vazenim 😒 , ja sa vazim sama doma. Ved kazda vaha je indi-vindi. A mam uz plus 14kg 😝 od zaciatku. Ale posledny mesiac to uz nestupa 😀
ahojte, no ja som pribrala doteraz cca. 13kg a za posledne dva tyzdne asi 3kg ale mne to odporucali kvoli velkosti babatka. Mam cukrovku tak som mala zacat viac jest aj som zacala 😉 ale tak sa mi zda ze uz ani cukrovku nemam, lebo ked si meriam hodnoty tak je to vzdy OK. Aj diabetologicka mi povedala, ze ku koncu tehu sa to uz zlepsuje, takze sem-tam hresim a srotujem aj sladke mnam, mnam konecne.
malemimi ja periem normalne na 40 a kupila som si tu detsku avivaz od chicco strasne pekne voni tak pudrovo. Ale aj tak urcite vyskusam dat veci normalne oprane a ked nebude ziadna reakcia tak periem tak ako doteraz. Chvalabohu mala nebola vobec alergicka na nic, tak dufam, ze aj teraz to tak bude.
Ja idem na poradnu zajtra tak som zvedava, lebo tiez mi minuly tyzden povedal, ze uz som na rozpadnutie a furt tu este strasim 😀
no baby hodila som do albumu moje brusko a to je aktualne fotka
@franziska Jeeej ake malinke brusko, take nemoze ani zavadzat, no to moej to je hruz ako velryba sa citim 😒
@franziska tak ja som mala brusko vacsie uz v 6.mesiaci...
@nivejka ja som zasa nemohla zaspat asi do pol 4...panva bolela ako svina.. asi ze som vcera cely den chodila po meste.. 😅
no baby.........bola som dnes v poradni a prišla som skorej a aj sa vyplatilo--bola som 3. 😀
no ale nemám žiadne dobré info--doktorka to brala ako na bežiacom páse-- ☹ ☹
pokaždé ma vyšetruje iná lekárka a to je o ničom--aspoň mne sa to nepáči 😖
to biele,čo som písala ,že je ako jogurt---mám výtok a dala mi nejaký gel s aplikátormi..
otvorená som ,že na 1prst.....takže pre mňa správy o ničom 😖 ....asi začnem skákať na švihadle 😀 😀
@ziza55 hmm kto vie...veď aj je škaredo...
@nivejka hmm no ja chodím min 3-5 krát na wc v noci
a aj ma tuto noc dosť kopala a aj ma bolelo brucho tak som myslela že sa
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja mám zlatíčko mm...som nechcela ísť 50kou do Ružinova lebo ide strašne dlho a som sa ho pýtala či by ma zobral a že áno juhuuuuu 😀 😀 😀 😀

@hirunka jee no ty máš zlatíčko 😀