icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
30. sep 2010

@hirunka jee no ty máš zlatíčko 😀

malemimi
30. sep 2010

@ziza55 no inak ani ja už nemávam záhu a tiež nie som taká zadýchaná ...hmmmm

malemimi
30. sep 2010

@vejinka no ja som tiež včera chcela ale ako si som zaspala 😀

malemimi
30. sep 2010

@dasa2804 Baby, mozte mi poradit? Ako treba prat nove detske veci? Davate len prasok, alebo aj avivaz?

aviváž sa že vraj nemá dávať a je aj teraz dreft taký zelený pre deti a ja ho mám a pekne voní 😉 a tuším víjde lacnejšie než lovela,aspoň my sme ho zohnali že lepšiu cenu

malemimi
30. sep 2010

@vejinka počúvaj veď ty nám za chvíľku praskneš... 😲 😲 😲 😲 😀

malemimi
30. sep 2010

@dasa2804 a pri akej teplote periete, aky program? S normalnym oplachovanim? haha je to napísane aj na tých vecičkách ale ak nie tak na 90stupňoch a ja mám zvlášť program na pračke že detské pranie takže už nemusím nič štelovať 😲 a mám tam aj tú striebornú platničku 😉

malemimi
30. sep 2010

@vejinka joj veru vyhrazam sa tu uz dobre dlho..aj ma to uz preslo ked uvidim mojho dokiho chytim ho pod krk no naco mi hovoril od 28tt ze porodim skor...naco? len ma nervoval a zda sa ze do terminu vydrzaim aj ekd nexcem ))

no iaj men hovoril že porodím omnoho skôr ale ako vidím tiež to asi vydržíme... 😖

dnes idem na poradňu tak ho sprdnem haha 😀 😀 😀

malemimi
30. sep 2010

@nivejka inak aj mňa pôrodník váži oblečenú a obutú..u gyndy som bola bosá

jana_toky
30. sep 2010

hm, s tym vazenim 😒 , ja sa vazim sama doma. Ved kazda vaha je indi-vindi. A mam uz plus 14kg 😝 od zaciatku. Ale posledny mesiac to uz nestupa 😀

ziza55
30. sep 2010

@malemimi to je znak toho uz sa to bliiiiizi 🙂

ziza55
30. sep 2010

@vejinka jeeeej ake krasne velke brusko...fakt uz na prasknutie 😉 ...ani ti nepopraskalo?

franziska
30. sep 2010

ahojte, no ja som pribrala doteraz cca. 13kg a za posledne dva tyzdne asi 3kg ale mne to odporucali kvoli velkosti babatka. Mam cukrovku tak som mala zacat viac jest aj som zacala 😉 ale tak sa mi zda ze uz ani cukrovku nemam, lebo ked si meriam hodnoty tak je to vzdy OK. Aj diabetologicka mi povedala, ze ku koncu tehu sa to uz zlepsuje, takze sem-tam hresim a srotujem aj sladke mnam, mnam konecne.

malemimi ja periem normalne na 40 a kupila som si tu detsku avivaz od chicco strasne pekne voni tak pudrovo. Ale aj tak urcite vyskusam dat veci normalne oprane a ked nebude ziadna reakcia tak periem tak ako doteraz. Chvalabohu mala nebola vobec alergicka na nic, tak dufam, ze aj teraz to tak bude.

Ja idem na poradnu zajtra tak som zvedava, lebo tiez mi minuly tyzden povedal, ze uz som na rozpadnutie a furt tu este strasim 😀

franziska
30. sep 2010

no baby hodila som do albumu moje brusko a to je aktualne fotka

lenkaoravcova
30. sep 2010

@franziska Jeeej ake malinke brusko, take nemoze ani zavadzat, no to moej to je hruz ako velryba sa citim 😒

nivejka
30. sep 2010

@malemimi no vidíš 😀 😀 😀 ??????? už som bola hore okolo trištvrte na 4 😅

horalka777
30. sep 2010

@franziska tak ja som mala brusko vacsie uz v 6.mesiaci...

horalka777
30. sep 2010

@nivejka ja som zasa nemohla zaspat asi do pol 4...panva bolela ako svina.. asi ze som vcera cely den chodila po meste.. 😅

mysenac
30. sep 2010

@franziska ja som mala take brusko ako mas ty asi v 5. mesiaci

malemimi
30. sep 2010

@ziza55 no snáááď 😒

malemimi
30. sep 2010

@nivejka čo si nemohla spať
ja som sa síce celú noc prehadzovala a chodila čurať ale ľahla som si a aspoň som driemala haha 🙂

malemimi
30. sep 2010

@franziska ty kokšo to máš fakt nejaké pidi bruško 😀

ziza55
30. sep 2010

@malemimi baby íinak fakt dnes bolo v noci nieco vo vzduchu...ja som si internetovala od tretej rano do pol piatej...xixi...behala som hore dole...buntosila...xiix

nivejka
30. sep 2010

@malemimi ...zobudila som sa na plný mechúr a už som nevedela zaspať a mm aj tak o pár minút stával do roboty 😉

mircova
30. sep 2010

@tanija133 ja som pribrala posledný týždeň +1kg, teraz mám +12kg, ale ak to takto pôjde ďalej čo týždeň to +1kg, tak neviem neviem 😉

nivejka
30. sep 2010

no baby.........bola som dnes v poradni a prišla som skorej a aj sa vyplatilo--bola som 3. 😀
no ale nemám žiadne dobré info--doktorka to brala ako na bežiacom páse-- ☹ ☹
pokaždé ma vyšetruje iná lekárka a to je o ničom--aspoň mne sa to nepáči 😖
to biele,čo som písala ,že je ako jogurt---mám výtok a dala mi nejaký gel s aplikátormi..
otvorená som ,že na 1prst.....takže pre mňa správy o ničom 😖 ....asi začnem skákať na švihadle 😀 😀

malemimi
30. sep 2010

@ziza55 hmm kto vie...veď aj je škaredo...

@nivejka hmm no ja chodím min 3-5 krát na wc v noci
a aj ma tuto noc dosť kopala a aj ma bolelo brucho tak som myslela že sa

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja mám zlatíčko mm...som nechcela ísť 50kou do Ružinova lebo ide strašne dlho a som sa ho pýtala či by ma zobral a že áno juhuuuuu 😀 😀 😀 😀

malemimi
30. sep 2010

@nivejka fuha ...tak to máš blbé keď ťa má každý krát iná ženská! 😖
hmm no neboj ono to príde sa ani nenazdáš...a vieš čo ked na to budeš najmenej myslieť lebo teraz to strááááááááááááášne chceš a malá ti to robí určo na priek... a dcérka ti neurobila cisarák ešte 😀 😀

ziza55
30. sep 2010

@malemimi jeeej no vidis...akeho zlateho muza mas...aake myslim si ze tak to ma byt...ten moj ma tiez nepusti autobusom...nech s pekne o nas staraju... 🙂

hirunka
30. sep 2010

@tanija133 kojim kojim poctivo.......na zaciatku bol problem ale uz sa to rozbehlo, pijem aj napoj na podporu tvorby mlieka, upraveny jedalnicek......ale nie je to sranda je kopu veci co nemozem jest ale vydrzime

malemimi
30. sep 2010

@ziza55 no on ma teraz práveže prekvapil...lebo to majú drsné v práci moc nemôžu odbehávať aj keď má právo tých 7 dní čo sprevádza rodin.príslušníka
veď späť asi pôjdem busom ☹