Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@malemimi no tak to hej ..........vcera bol u nas aj detsky lekar tak mi hovoril co mozem a co nie ale da sa to........jogurty, ovocie - hlavne jablka, broskyne a hrozno troska, syr neudeny, pecene maso, dokonca aj rezne sa mozu...........takze da sa to..........hlavne sa nemoze jest cesnak, cibula lebo naduva, jahody, salamy a veci v ktorych je glutaman sodny........da sa z toho vybrat .............a este chlieb sa moze ale taky dvojdnovy nie cerstvy kvoli kvasniciam ktore obsahuje
@hirunka @malemimi ja si pamatam, ze nam doktorka pri synovi hovorila, ze hlavne nie jahody a rajciny, nic stiplave (korenie, cibula, cesnak) a strukoviny zo zaciatku tiez nie, ale ze postupne ten jedalnicek rozsirovat, aby si babatko zvykalo, na rozne chute 🙂 a potraviny - ale s mierou. a na tvorbu mlieka je dobra biela kava (nas v porodnici len tym nalievali), polievky a vinea 😉
Idem pohľadať dáke info, čo sa môže jesť a čo nie počas dojčenia som zvedavá 😉
no už sa pomaly chystám za mm a do poradne ...hneď ako prídem dám vám vedieť...ale myslím si že nič sa nové nedozviem 😀 ...
@nivejka hahaaaaaaa...to keby si videla moju rit a boky...xi...to naschval som fotila detailne len brucho...xixix...ale v podstate je to jedno...ked sa nam babatka narodia tak to pojde rychlo dolu myslim...a ty si este 3tyzdne predomnou..takze mozno si naliata viac vodou...mna to este cakaaa

@hirunka no som si čítala čo nesmie dojka no hrúza ☹ sa máme na čo tešíť 😀
si si nezmenila že už máš mimi ...