icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
30. sep 2010

@hirunka no som si čítala čo nesmie dojka no hrúza ☹ sa máme na čo tešíť 😀

si si nezmenila že už máš mimi ...

ziza55
30. sep 2010

@malemimi tak aspon jedna cesta usetrena...xi...drzim palce na poradnu a napis potom co a ako....ako si to mala vlastne minule stym krckom?kolko cm?

hirunka
30. sep 2010

@malemimi no tak to hej ..........vcera bol u nas aj detsky lekar tak mi hovoril co mozem a co nie ale da sa to........jogurty, ovocie - hlavne jablka, broskyne a hrozno troska, syr neudeny, pecene maso, dokonca aj rezne sa mozu...........takze da sa to..........hlavne sa nemoze jest cesnak, cibula lebo naduva, jahody, salamy a veci v ktorych je glutaman sodny........da sa z toho vybrat .............a este chlieb sa moze ale taky dvojdnovy nie cerstvy kvoli kvasniciam ktore obsahuje

malemimi
30. sep 2010

@ziza55 minule bol 6 ...no som zvedavá aj ja 😠 😀

malemimi
30. sep 2010

@hirunka hej hej ...a ani tropicke ovocie či aké

nivejka
30. sep 2010

tak toto je zase moje brušeno 😀 😀

malemimi
30. sep 2010

@nivejka jee aké pekné!!! 😀 😀 😀
aj ja mám ten pásik taký krivý

mysenac
30. sep 2010

@hirunka @malemimi ja si pamatam, ze nam doktorka pri synovi hovorila, ze hlavne nie jahody a rajciny, nic stiplave (korenie, cibula, cesnak) a strukoviny zo zaciatku tiez nie, ale ze postupne ten jedalnicek rozsirovat, aby si babatko zvykalo, na rozne chute 🙂 a potraviny - ale s mierou. a na tvorbu mlieka je dobra biela kava (nas v porodnici len tym nalievali), polievky a vinea 😉

mircova
30. sep 2010

@hirunka čo je to za čarovný nápoj na podporu mlieka??? Počula som len o nejakom čajíku pre dojčiace matky.
Daj mi prosím ťa vedieť nech som pripravená 😀 😀 😀

mircova
30. sep 2010

@nivejka jééj ty máš také bruško ako teta na fotke na krémiku čo si bruško natieram 😉 si tam pózovala čo? 😀

mircova
30. sep 2010

Idem pohľadať dáke info, čo sa môže jesť a čo nie počas dojčenia som zvedavá 😉

mysenac
30. sep 2010

no ked uz teda davate fotky tych brusiek, tak sa aj ja pridam 🙂

nivejka
30. sep 2010

@mircova ..... 😀 😀 ....no myslíš,že by som teda aj takto niekde prerazila s brušenom?? 😀 😀 😀
nemám ani jednu striu,čo som veľmi rada a na to,že som pribrala +21kg je to super,že vlastne tú striu nemám nikde 😉

malemimi
30. sep 2010

@mysenac jee no ty máš haluzové bruško 😀 😀

nivejka
30. sep 2010

@mysenac ....nebudeš mať chlapca???????---lebo bruško máš tak úplne špicaté 😉
a inak ešte ho máš dobre vysoko.....krásna podprda!! 😉

nivejka
30. sep 2010

@malemimi nooo už si ma predbehla!!!....aj ja hovorím,že mysenac bude mať chlapca 😉 😉 😉 😉

mysenac
30. sep 2010

@malemimi ved prave, ze to ma byt podla ultrazvuku (2-krat, 2 rozne doktorky) dievca...ale vsetci mi tvrdia, ze mam take brucho, ako keby to mal byt chlapec...preto to zatial beriem tak 50 na 50. Aj pri synovi som mala take... 😅

malemimi
30. sep 2010

@mysenac hihi no uvidíš sestra mala podobné ako ty a mala babu 😉

mysenac
30. sep 2010

@nivejka @malemimi no ved mne uz je to jedno, len nech je zdrave a nech uz to je 🙂 inak cela rodina pocita s tym, ze to bude baba, tak aspon by mali prekvapenie, keby bol chlapec 🙂

malemimi
30. sep 2010

@mysenac chi chi no som zvedavá 😉

nivejka
30. sep 2010

@mysenac ..no to som zvedavá--teda čo to bude,ale pravda--nech je zdravučké a dobručké baby 😉

malemimi
30. sep 2010

no už sa pomaly chystám za mm a do poradne ...hneď ako prídem dám vám vedieť...ale myslím si že nič sa nové nedozviem 😀 ...

ziza55
30. sep 2010

@nivejka
@mysenac jeeeeeeeeeej baby ake pekne bruskaaa mate...tak aj ja prilozim svoje...xi..uz mi kleslo nejak

ziza55
30. sep 2010

@mysenac pozeram ze nivejke to brusko tiez klesa...ze je tak nizsie podla foto...ale ty ho mas uuplne hore este...sranda..nemas s dychanim problemy?

nivejka
30. sep 2010

@ziza55 ..aj ty máš pekné bruško 😉 😉 ....chlapec čo??..mne už padlo poriadne,len som to nevedela poriadne odfotiť 😅

ziza55
30. sep 2010

@nivejka nooo chalan chalan veru 🙂

nivejka
30. sep 2010

@malemimi ...jasne daj vedieť ako si dopadla 😉 ...ja som sa tam dnes stretla s bonninkou 😀 😀

nivejka
30. sep 2010

@ziza55 ....máš pekne bruško dopredu a viac do špicu....ja som rozliata aj na bokoch a zadku 😅

ziza55
30. sep 2010

@nivejka hahaaaaaaa...to keby si videla moju rit a boky...xi...to naschval som fotila detailne len brucho...xixix...ale v podstate je to jedno...ked sa nam babatka narodia tak to pojde rychlo dolu myslim...a ty si este 3tyzdne predomnou..takze mozno si naliata viac vodou...mna to este cakaaa

hirunka
30. sep 2010

@malemimi ani tropicke ovocie nemozes