icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vejinka
30. sep 2010

@mysenac jooj 7.10 dalsia poradna skoro ma tam vystrelo jaka som siroka a vysoka 😀

mysenac
30. sep 2010

@malemimi ja teda netusim kde mam placentu...tusim mi to v 30. tyzdni aj pozerala a zapisovala, ale nejako ma to asi nebralo...nejaka placenta 🙂 inak aj tebe sa tak velmi hybe babo...podla mna by sa uz tolko nemalo, ale toto nase...ja neviem ci tam ma tak vela miesta? tak mi tlaci nozickou do brucha az ma to boli 😒

malemimi
30. sep 2010

@vejinka
no haha 😀
Aj ja mám 7.10. poradňu

malemimi
30. sep 2010

@mysenac dosť ! hlavne tuto noc sa vkuse hýbala... 🙂

mysenac
30. sep 2010

@vejinka to je teda cudne... 😒 ja som tiez mala poradnu pri prvom tehu tyzden po termine...a ziadne, ze vtedy a vtedy do nemocnice...lebo viem, ze teraz uz (aspon u nas) posielaju do nemocnice nejake 4 dni po termine, vraj to uz nie je tak, ze by mamicka tyzden alebo dva prenasala...no ale ved neviem este co mi povie utorok na poradni ta moja hviezda...

lenkaoravcova
30. sep 2010

@nivejka Tak ano to je najidelanejsie, moj tiey nerobi porodnika, ale pri prvom som chodila k mojmu doktorovi a rodila u DIvekyho v Ruzinove, to iste som spravila pri druhom, a ked som rodila prvy krat a 13 hodin bol stale pri mne na sale, kontroloval ma a bol uplne super, preto som sa rozhodla opat, a moyem povedat ze aj tie kontroly pred porodom su dosledne, a berie to velmi zodpovedne, pozera ma aj dvakrat do tyzdna ked je treba.

mysenac
30. sep 2010

@malemimi to nase babo ma take aktivne chvilky doobeda, hlavne ked sedim pri PC a potom nejako poobede a potom okolo deviatej vecer (pred 3 dnami zacalo asi o 21:00 a o 00:15 som este nemohla spat kvoli tym kopancom)...uz by asi chcelo ist von...len asi nevie odhadnut smer, ktorym ma ist 😀 😀 😀

lenkaoravcova
30. sep 2010

@nivejka Na to som presne dnes vsadila aj ja, celz den upratujem ako blazon a uvidime co zajtra doktor povie, toto cakanie je nekonecne ja uz nechceeeeem cakat ☹

vejinka
30. sep 2010

@mysenac no mne povedal ze max 10 dni mozem prenasat

vejinka
30. sep 2010

ale zasa mne povedali ze budu extra opatrne viest porod koli jazve a koli velkosti babatka

vejinka
30. sep 2010

idem sa sprchnut a tak dalej..dufam ze maly dnes zaspi skor ako o pol desiatej

ziza55
30. sep 2010

@vejinka xxixi...ked nieco napises...xi...tak to stoji zato...vzdy sa nasmejem 😉 ...iste to nieje take hrozne

ziza55
30. sep 2010

no po vcerajsej poradni nemam tam napisane cs ale krcok 1,5-2cm...co myslite,,?sakra take to bolo rychle ze som sa ani nestihla spytat

moniqe3
30. sep 2010

@ziza55 a doteraz si mala koľko CS ja mám 3

ziza55
30. sep 2010

@moniqe3 no vlastne mi tam nikdy moj obv.gynekolog nepisal cs...vzdy iba povedal ze krcok je formovany a drzi...vcera som bola prvy krat u porodnika a ten mi to tam napisal ze krcok 1,5-2cm...hm?co myslis?ale ziadny pocet bodov...ani nic...a ako sa mas sousedka?

emily327
30. sep 2010

Ahojte, tak sa hlasim aj ja. Vcera sme mali poradnu, som otvorena na 3 prsty a malinka moze prist na svet kazdym dnom. Dalsiu poradnu mam 6.10. a ak do 13.10. neporodim, tak ma v tento den budu hospitalizovat a vyvolaju mi porod. Takze viem,ze do 13.10. urcite porodim. No ja verim,ze malinka sa prihlasi na svet sama. Vcera som po vysetreni velmi krvacala ale dnes to uz preslo. Len som nachladena, pobolieva ma hrdlo a tecie mi z nosa. Tak sa liecim. Mala by mohla vydrzat aspon do pondelka v brusku, kym sa vyzdraviem. Aj vy mate take navaly horucavy? Mne je hrozne teplo, v noci sa budim na to,ze som uplne mokra.

ziza55
30. sep 2010

baby co myslite vaky na spanie...je to potrebne?mate niektora skusenosti?a ak hej tak taky bez rukavov alebo aj s rukavmi?kurnik ked je tolko druhov 🙂

moniqe3
30. sep 2010

@ziza55 ja si myslím,že je v pohode.. určite by ti povedal, že sa máš viac šetriť alebo tak...lebo v podstate kŕčok sa má aj skracovať ale úmerne k týždňu v ktorom si.
Celkom fajn.. už nemám také bolesti vďaka tým injekciám.. zrazeniny mám ale už tak nebolia.. dnes som bola na nákupe v Bille ... Vikinka veľmi túži po levovi takže asi pôjdeme aj do cirkusu len dúfam,že keď fakt uvidí toho leva tak nezačne plakať..

emily327
30. sep 2010

@ziza55 my mame kupeny jeden vak na spanie, ale ked bude malinka trosku vacsia. A mame bez rukavov. Je to asi individualne, my sme kupili jeden na skusku. Uvidime, nie kazde dietatko v tom chce spinkat. 🙂

moniqe3
30. sep 2010

@ziza55 ja som spací vak pri Viki nemala..ale teraz sme kúpili a bez rukávov.. tak uvidíme ako ho využijeme..

ika33
30. sep 2010

@malemimi - no mne raz doky povedal, že keď budem mať CS už 7, tak by som mala ísť do nemocky
@udada - ja by som ti ju aj poslala, ale nemám tvoju mailovú adresu, cez koníka to neide poslať. :( Tak mi pošli do IP mailovú adresu a ja ti ju hneď pošlem 🙂 a ostatné babulky, ktoré ste mi ešte neposlali mailové adresy a ak chcete tabuľku, tak mi ich napíšte 😉
@susika - aj ja si myslím, že choď na tú vyvolávačku. Môj doky hovoril, že to je v poho a že on keď už bude vidieť, že by sa to mohlo spustiť, tak tiež dáme niečo také
@mysenac - aj moja sa strašne moc hýbe, lekár povedal, že má ešte dosť miesta aj vody mám dosť, takže sa jej ľahko prekrúca. Má 2800g, no ale niekedy mám pocit, že mi už kožu roztrhne, tak sa vydúva.

ziza55
30. sep 2010

@moniqe3 jeeeej aj ja som chcela ist dnes do billy...pojdem zajtra asi..zajtra sa nechystas?ale neboj nebude mala plakat...oni su krotke..vycvicene..iste tam nebudu vyrevvovat 🙂

ziza55
30. sep 2010

@ika33 dakujem za tabulku...su sikula 😉 ...aj moj maly ma podla dnesneho uzv cca 2800gr.

ika33
30. sep 2010

@ziza55 - nemáš za čo. 😉 Čo sa toho vaku týka, ja som dostala od kmotra a aj od kamošky a obe si to veľmi pochvaľovali. Sú bez rukávov. Od kmotry mám taký, už aj na teraz,lebo je taký menší a od kamošky mám taký väčší už keď bude mať malá viac mesiacov. 😵

nivejka
30. sep 2010

@ziza55 .....no ja na to momentálne nenám peniaze---keby to bolo min.rok--tak áno,ale teraz mám veru čo splácať a musím si dobre rozmyslieť--kam dám peniaze a ešte k tomu chodím aj do školy 😖
takže musím prežiť to,že sa okolo mňa vystrieda kvantum lekárov 😒

nivejka
30. sep 2010

@bonninka ....páčia sa mi tvoje názory 😉 😉 ...inak tá koža bolí dosť aj mňa--až sa niekedy kontrolujem,či nemám po bruchu modriny 😒

cukruska1920
30. sep 2010

Ahojte tehulky.... vyzera to tak ze nakoniec pojdem sekciou 😕 v pondelok idem na prietoky a doky pomera maleho a ak sa to potvrdi ze bude velky tak mi spravi sekciu mozno este aj ten tyzden

nivejka
30. sep 2010

@vejinka .....čo som ti písala o malej???ale ved stáva sa,že býva aj jedno skryté baby 😀 😀
no super,ked každý deň môžeš čakať...tak ja budem čakať aj za teba 😀

nivejka
30. sep 2010

@lenkaoravcova ...ani ja už nechcem čakať 😅 ...mne už hrabe z toho 😀

nivejka
30. sep 2010

tak baby...ja som velice išla umývať plávačku po štyroch--umyla celú obývačku a aj kúpeľku a skoro mi kolená odišli 😠
a nehovorím o tom,že som dostala jedine dobrú kyselinu---fuuuuj.....ani náznak,že by mi malo niečo rupnúť--som ako rybička...